Probleem goed opgelost

Goede ervaring, ondanks misverstanden, wel goed opgelost, Met vriendelijk groet

Geen maandoverzicht meer

Er is een nieuwe slimme meter geplaatst. Nog steeds is er maandoverzicht meer

Super duper goed

Serviciale mensen

goede service

Als ik vragen heb word ik goed geholpen.

vlot snel antwoordt

Vlot en snel antwoordt op mijn vraag. Niets opzoeken gewoon kennis van zaken.

snel antwoord

Na een zoveelste (alarmerend) telefoontje over de stijgende energieprijzen, toch even voor de zekerheid geïnformeerd over mijn energiecontract. kreeg een geruststellend antwoord; mijn contract blijft tot eind 2023 ongewijzigd.

Zeer goede klantenservice

Zeer snel en correct geholpen met verlenging contract

Uitstekend prima meegedacht. Vriendelijk personeel.

Erg lang in de wacht gestaan

Na een lange wachttijd kreeg ik een vriendelijke, behulpzame telefoniste aan de lijn die mijn vraag keurig oploste

Mooi

Mooi

gerichte hulp

nvt

Tot op heden geen klachten.

Heel vriendelijk geholpen

Hele goede en duidelijke uitleg op mijn vraag zodat het voor ons duidelijk was

GOEDE

BEDANT VOOR IN ZET

Ik ben zeer te vrede

Ik wordt keurig op de hoogte gehouden van mijn verbruik

Mijn vraag eerst perfect beantwoord

Mijn vraag via de telefoon werd goed beantwoord.

Zeer goed geholpen

Goed, duidelijk

Een ding 7 weken tussen meterstanden en jaarnota is te lang !

Nooit geen problemen ervaren

Alles is overzichtelijk door de app. Alleen was even onduidelijk tijdens het oversluiten. Nieuwe contract stond er wat laat in.

Alles is heel duidelijk en overzichtelijk

Zijn met geen mogelijkheid te bereiken

Als iemand mij uit kan leggen hoe ik bij dit bedrijf iemand aan de lijn krijg hoor ik het graag

Fijn

Vriendelijke telefoniste

Ik vind BudgetEnergie heel goed ze hebben een open oor voor hun klanten ze krijgen van mij een dikke 10

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.