Zeer goede energie leverancier, nooit een probleem mee gehad.

Altijd voorzien van de juiste informatie mbt energieverbruik en tips om energie te besparen. Toen we het eerste contract afsloten had Budget Energie een zeer scherpe energieprijs.

Snelle en goede informatie

In april voor het eerst gebruik gemaakt en daardoor te weinig informatie een goedkeuring te geven.

goede ervaring.correcte behandeling.

Mijn ervaring is goed en voldoende.Hierbij een correctie van mijn Email.Mijn Email is [email protected] in plaats van het vermelde Email adres wat op deze review staat vermeld.

Correct

Duidelijk en vriendelijk

Toppie

Fijne en duidelijke website toppie

Alles correct en zeer tevreden

Ik heb geen problemen gehad met betalingen en met de afrekening, en ik kreeg na 10 maanden een nieuwe offerte, waar ik erg tevreden mee was en krijg €300 premie. Wanneer ik in 2022/2023 400kwh/jaar en 400m3 gas gebruik ga ik daar voor zoals ik bij Gas Licht. Com heb uitgerekend €220 betalen.

Duidelijke en bruikbare informatie over energieverbruik en kosten daarvan

Zie boven

Prima geholpen

Direct meegekeken en voorschot aangepast

Prettig en heel duidelijk

Mijn vraag werd heel rustig en duidelijk uitgelegd. Heel begrijpelijk

adequaat en snel

instructie en communicatie goed beschreven in email

Luisteren goed, handelen snel en direct

Luisteren goed, handelen snel en direct

heel goed

heel goed

Prima energieleverancier zonder problemen en redelijke prijzen.

Ik heb met Budget Energie nog geen enkel probleem ervaren, het loopt allemaal soepel en krijg keurig maandelijks mijn overzicht. De app Budget Thuis vind ik ook heel handig om overzicht van mijn verbruik te houden.

SLECHT!!!

Ben een tijd geleden telefonisch benadert om klant te worden,met een bedenktijd van 2 weken.Heb hierna na verschillende berichten te hebben gelezen geannuleerd binnen de termijn en gevraagd om een bevestiging.Deze niet ontvangen.Geprobeerd te bellen,geen contact!En nu krijg ik een rekening van 262 euro vanwege contractbreuk.Betaal ik niet dan zijn er meerdere kosten die ik zal moeten betalen!!Schande in een woord!!

Goed en duidelijk aanbod. Procedure opzegtermijn bij andere firma onduidelijk. Vereist was 1 maand van te voren Budget zegt 1 dag van te voren op, terwijl de andere firma een opzegtermijn van 4 weken hanteert.

mijn ervaringen met Budget Energie zijn uitstekend.

ik heb geen opmerkingen toe te voegen.

Goede service, prijzen en informatie

Goed overzicht van contracten en verbruik. Wijzigingen worden snel doorgevoerd. Zeer behulpzaam en vriendelijke communicatie.

Tevreden dat zij de failliete boedel van Fenor overgenomen hebben.

Na de schok van het faiilissement bleefgelukkig de gasprijs nog redelijk als overgang.

Alles goed en duidelijk geregeld en alles klopt

Duidelijkheid via telefoon gewoon goed

Prima contact per telefoon met vriendelijke medewerkers

Nooit moeilijkheden gehad.

Ben zeer goed en snel geholpen

Zeer prettig

Prettige afhandeling van mijn vraag. Vriendelijk en. Netjes

Accuraat en snel

Medewerker dacht mee en heeft me goed geholpen.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.