Incorrecte eindafrekening. Slecht behandeld door klantenservice. Let op de kleine lettertjes in het contract.
Beste meneer/mevrouw, Naar aanleiding van uw review heeft u telefonisch en schriftelijk contact gehad met mijn collega aangaande de eindafrekening. Tot op heden hebben wij niks meer van u vernomen. Mocht u hier verder nog vragen over hebben, dan wil ik u verzoeken contact met ons op te nemen. Onze contactgegevens kunt hier vinden: https://www.budgetthuis.nl/energie/klantenservice Met vriendelijke groet, Webcare Budget Energie
Helaas was de jaarnota, zoals bij velen, fors hoger uitgevallen en moest er een aanzienlijk bedrag worden bijbetaald. Terwijl door omstandigheden de betaling helaas even is blijven liggen, kwam er na een maand een verhoging boven op de toch al forse nota. Na een paar keer contact te hebben gehad met de klantenservice is mij toegezegd dat deze verhoging ongedaan gemaakt zal worden. Een bericht waar ik blij mee ben.
Originele beoordeling
Zeer slechte ervaring met Budget Energie. Nu de tarieven zo exorbitant gestegen zijn, was ook de jaarnota fors verhoogd. In een keer € 500 bijbetalen, hoe vervelend dat ook is, dat valt nog uit te leggen in de huidige tijd. Wat niet uit te leggen is, is het feit dat binnen een maand al extra kosten worden gerekend (zgn. incassokosten, terwijl er niets geïncasseerd hoefde te worden omdat het bedrag precies een maand later gewoon was overgemaakt). Naast het laten bijbetalen van € 500 ook nog € 75 proberen te cashen en dreigen met afsluiten en weigeren om die onzinnige € 75 verhoging terug te draaien. Twee medewerkers aan de lijn gehad die beiden weigerden begrip te hebben en beiden ongevraagd de verbinding beëindigden. Daarna een officiële klacht ingediend, waar een uitgebreid antwoord op kwam waarin het eigen straatje uitgebreid werd schoongeveegd en waaruit 0,0 begrip voor de klant bleek. Die extra € 75 bleef natuurlijk gewoon op de rekening staan, want volkomen terecht. En als dat niet snel genoeg zou worden overgemaakt zou afsluiting volgen. Dit bedrijf leeft van boetes, straffen, verhogingen en bedreigingen, i.p.v. dat men naast de klant gaat staan om te kijken hoe een klacht kan worden opgelost. Kort gezegd: U (=de klant) zit fout en ziet het fout, en wij (=Budget Energie) zitten aan de goede kant van de lijn en de enige opdracht die de 'klantenservice' blijkbaar heeft is om dit standpunt tot in het oneindige te blijven verdedigen. Vooral deze arrogante houding en weigering om de klant serieus te nemen is buitengewoon aanstootgevend. Helaas is het op dit moment niet meer mogelijk om te switchen en zijn de energieleveranciers je liever kwijt dan rijk. Dit komt de servicebereidheid en de houding naar de klanten toe helaas niet ten goede. Je kunt als klant geen kant meer op en dat weten ze en vooral Budget Energie buit deze positie op een misselijke manier uit.
Mijn persoonlijke omstandigheden zijn menselijk verwerkt in een voor mij halal bar aanbod
Wat goed om te horen dat je tevreden bent, Hanneke. Daar doen we het voor! :) Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Ik kreeg altijd ronde 12de een overzicht van het verbruik, 't is nu al de 21ste en nog niets gehad. Is er iets veranderd?
Hey Albert, We hebben elkaar net gesproken aangaande je verbruiksoverzicht van april. Sindsdien wordt de meter weer uitgelezen en ontvang je weer de juiste verbruiksoverzichten. Fijn dat het weer werkt zoals het zou moeten! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Moeilijk om jullie te pakken te krijgen en het nummer waarmee je belt is erg duur
Wat vervelend dat je ons niet direct te pakken hebt kunnen krijgen. Je kunt ons bereiken via 020-2055555, je betaalt hiervoor de gebruikelijke belkosten plus eventuele kosten van je mobiele abonnement, maar geen extra tarief. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Goede ervaring, ondanks misverstanden, wel goed opgelost, Met vriendelijk groet
Zojuist heb ik telefonisch contact met u gehad, de regeling staat er weer netjes in, u hoeft nu zelf niets meer te doen. :) Ik wens u een prettig weekend toe! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Rommelig, en onbegrijpelijk
Er is een nieuwe slimme meter geplaatst. Nog steeds is er maandoverzicht meer
Fijn dat ik u zojuist heb kunnen spreken over de slimme meter. We blijven de situatie monitoren, zodat het maandelijkse verbruiksoverzicht weer maandelijks uw kant op komt. Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Er is een nieuwe slimme meter geplaatst. Nog steeds is er maandoverzicht meer
Serviciale mensen
Van jouw review worden we erg blij, dankjewel! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Dank voor de mooie score, daar doen we het voor. :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Als ik vragen heb word ik goed geholpen.
Dat is fijn om te horen, Theo. Dank voor je review! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Vlot en snel antwoordt op mijn vraag. Niets opzoeken gewoon kennis van zaken.
Fijn dat je zo tevreden bent, dank voor de mooie score! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Na een zoveelste (alarmerend) telefoontje over de stijgende energieprijzen, toch even voor de zekerheid geïnformeerd over mijn energiecontract. kreeg een geruststellend antwoord; mijn contract blijft tot eind 2023 ongewijzigd.
Dank voor je review, Johan! Ik kan me voorstellen dat zo'n geruststelling in deze onzekere tijden welkom is. :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Zeer snel en correct geholpen met verlenging contract
Een 10, daar doen we het voor! Dank voor de mooie score. :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Uitstekend prima meegedacht. Vriendelijk personeel.
Dank voor de mooie review, daar zijn we blij mee! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Na een lange wachttijd kreeg ik een vriendelijke, behulpzame telefoniste aan de lijn die mijn vraag keurig oploste
Wat vervelend dat je een tijd moest wachten. Goed om te horen dat we je alsnog hebben kunnen helpen. :) Dank voor de review. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Mooi
Dank voor de mooie 10, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
nvt
Dank voor de review, daar zijn we blij mee. :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Tot op heden geen klachten.
We gaan ons best doen dat zo te houden! Dank voor de mooie score. :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Dank voor je reactie, Jan. Dat waarderen we zeer. :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Hele goede en duidelijke uitleg op mijn vraag zodat het voor ons duidelijk was
Wat fijn dat we je hebben kunnen helpen. Dank voor de review! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
BEDANT VOOR IN ZET
Graag gedaan! Dank voor de mooie review :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Ik wordt keurig op de hoogte gehouden van mijn verbruik
Goed om te horen, zeker in deze tijd is inzicht in je verbruik erg belangrijk. Dank voor de mooie score. :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Mijn vraag via de telefoon werd goed beantwoord.
Goed om te horen dat je tevreden bent. Daar doen we het voor. :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Dank voor de 10, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Een ding 7 weken tussen meterstanden en jaarnota is te lang !
Dank voor de voor de hoge score en ook voor de feedback, we gaan ons best doen. :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Reguliersdwarsstraat 58
1017BM Amsterdam
Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.