Komt afspraken na

Komt afspraken na

Onverbeterlijk.

Heb in het verleden een tweede overeenkomst, toen voor 5 jr. afgesloten, want ik wil altijd 'op zeker' spelen, ook al zou ik iets duurder uit zijn. Nu geniet ik de grote voordelen van deze overeenkomst. Bovendien heb ik de App geïnstalleerd en houd daarmee zoveel mogelijk mijn verbruik bij. Ik heb het voornemen om tegen het einde van onze overeenkomst met Budget Energie weer in overleg te gaan voor wéér een overeenkomst van 5 jr., want dat geeft mij rust. Aanrader: als jullie een verstandig zijn, benader mij dan tijdig ook zelf en doe me een 'vaste klanten' voorstel. Zo kunnen jullie nog jaren tevreden klant behouden! Overigens zou ik als verkoper dat ook bij anderen doen... Ik weet dat jullie bij allerlei onderzoeken zeer goed naar voren komen, dat ik ook aan anderen, die overigens veel duurder uit zijn, meedeel. Mijn klantnr. is 3766246. Tel. nr.06 1420 3182,

Gewoon hoed

Altijd vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Goede stilzwijgende service en informatie.

Zeer gesteld op maandelijks energierapport. Vriendelijke medewerkers. Informeren als het nodig is

Duidelijk en behulpzaam

Duidelijke uitleg via de chat functie en erg behulpzaam; ook super handig om het via de chat te doen, omdat je dan alle tarieven en uitleg zwart op wit hebt en het eventueel terug kunt lezen (via de telefoon ben je de informatie en vooral de tarieven meestal snel weer vergeten)

Good

Very good a very nice young lady gave me all the information I needed’and also helped me to correct the amount I had to pay. I wanted to keep it the same as I’d rather pay too much and get a refund. All in all very pleasant and helpful. Thank you.Gr Patrick Boyle.

zeer goed

zeer vriendelijk

op het eind goed geholpen

Ik had eerst iemand aan de lijn die mij verkeerd had voorgelicht en gelukkig werd ik doorverbonden en toen werd ik geweldig geholpen. Tenslotte toch het correcte antwoord ontvangen.

Prima service.

uitstekend

Goede en duidelijke informaties

Zonder problemen

Geen opmerkingen

Zeer en duidelijk

Snel en effectief

Behulpzaam en geen lange wachttijden deze keer

Keurig geregeld.

Ik heb nu een aantal maanden voor 2 huizen gas en licht met mijn contract. Geweldig, dat dit mogelijk is. Ik hoorde dit van mijn schoondochter, die dit ook voor mij heeft geregel.

Goed geholpen

Goede ervaringen

Prima communicatie

Okee

Super begeleiding en overdracht

Zeer goed geholpen door medewerker met overdracht. Goede en snelle service. Zeer tevreden over budget energie

Keurig aan de telefoon en duidelijke uitleg.

Prima informatie en keurige bevestiging van de afspraak.

Tot nu toe positief

Heb mij alleen nog maar aangemeld . Kan dus absoluut nog niets zeggen over het verdere verloop .

Was heel goed

Was goed

Ikben heel tevreden heb geen problemen, ga zo door!

Mijn ervaringen zijn goed

Ik ben eerder klant bij jullie geweest en dat is goed bevallen

Budget energie is de best

Uitstekend ervaring

Keurig en snel geholpen

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.