Alles goed geregeld

Ik heb een vraag gesteld en kreeg meteen het antwoord er op. Geen loze beloftes , meteen regelen. Prima ervaring

Perfect leverancier¡

Perfect assistance in general. Nice web site. Love the graphs!

Aangenaam

Goede service goede tarieven

Perfect. Goede klantenservice. Perfecte online mijn budgetenergie

Uitstekende klantenservice. Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke persoonlijke online omgeving. Gemakkelijk verbruik controleren en maandbedrag aanpassen. Bij vragen duidelijke uitleg door geduldige en vriendelijke medewerkers klantenservice.

Prima bedrijf voor gas/elektriciteit en telefoon

Altijd vriendelijk, leuke challenge om minder gas en stroom te verbruiken. Fijn dat ze telefonisch bereikbaar zijn.

Prettig telefonisch contact, redelijke prijs

Ik ben vriendelijk te woord gestaan en heb antwoord op al mijn vragen gekregen. Ik betaal nog een vaste prijs voor energie en dat is zeer redelijk.

Goed opgevangen na nneergang vorige aanbieder

Op zich goede ervaringen, nadelen zijn slecht bereikbaarheid en app die slecht bijwerkt, i s vandaag d ed 8ste maar heb over deze maand nog niet 1 verbruiksopgave.

Correct

Direct en snel

Goede snelle telefonische service

Ik moest verhuizingsdatum verzetten. Snel geholpen. Top. Contract meeverhuizen ging makkelijk!

Mail krijgen incassokosten terwijl er betaalt is

Ik heb 23 maart de maandelijkse bedrag overgemaakt 28 maart krijg ik mail van verhoogde incassokosten heb gelijk gemaild dat ik betaalt heb jullie het willen nakijken en krijg gewoon geen reactie maar maand bedrag staat op heden nog open

Was redelijk

In deze energie crisis is al moeilijk Overstappen dus bleven we zitten bij budget maar alles wordt duurder en tegenslagen en we kunnen 1 termijn niet optijd betalen. Komt budget energie gelijk na 2 herindering met belachelijke incasso kosten van 40 euro of je die wel erbij kunt betalen als het al moeilijk is. Plus gelijk dreigen met afsluiten. Proberen alles al draaiend te houden met ons gezin met 4 kinderen. Vindt het onmenselijk. Bert

Gewoon goed

Heb sinds okt 2021 contract bij budget energie en geen problemen . Kreeg na indienen boete bedrag gelijk geld terug App is overzichtelijk sta nu al bijna 700 euro in, De plus . Zijn telefonisch wel slecht bereikbaar. Maar voor de rest geen enkele klacht dus blij met budget energie

Goedkoop ik vindt dit een van de beste energieleveranciers! Ben meermaals overgestapt,bij deze leverancier denk ik daar niet over,kan het iedereen aanbevelen.

Jaarnota blijft maar uit

Op 2 maart jl liep mijn contract af en na diverse telefoontjes wordt mij telkens beloofd "de afrekening komt eraan" terwijl ik verwacht geld terug te krijgen. We zijn inmiddels 4 weken verder en tot op dit moment nog niks vernomen. Terwijl in mijn budget thuis wordt verteld dat dit meestal binnen 2 weken gebeurt. Ik heb het vermoeden dat de solvabiliteit niet zo heel geweldig is.

Moeizaam contact met klantenservice.

Na heel veel contacten met BudgetEnergie heeft zij uiteindelijk toegezegd haar fout te gaan corrigeren.

Slechte ervaring

Na per ongeluk 2 forse termijn bedragen over heb gemaakt voor de zelfde maand Verdommen ze het om terug te storten Wat gaan ze doen ze gaan het verekenen Met de volgende maand waar ik nog niet aan toe was Asociaal wie kan er nu 2 maandtermijnen In 1x betalen vooral nu het zo duur is

Geen enkele klacht

We ontvangen maandelijks een e-mail met daarin een overzicht van ons verbruik, een vergelijking met vorig jaar en allerlei tips om op het energieverbruik te bezuinigen. We zitten in het tweede jaar van een driejarig contract. Wij hebben dan ook geen enkele klacht of verbeterpuntje.

Customer service is terribly bad.

I have siwthched to another energie company from bdget energie and in my eindjaarnota saw that they have taken kosten contractbreuk from me (which is normal) and I just requested from customer service to send me the invoice for dediction and after endless talk this is what i got as an snswer "you make a copy and erase the things you find unnessary on eindjaarnota". It is unacceptable it should be quite easy to genarate invoice for taken amount. Secondly I request them to send me my mothly usage and the answer again is We have already send you we cannot send it again. What if I deleted that mail or somehow something happened. How dare you can tell me we cannot send mail again. IN addition, since I am not customer anymore you should not dare to tell me "there are a lot of costumers who need me now on this moment." Getting information is my essential right .

Zeer slecht beloven veel maar maken veel Fouten

IK heb veel toestemmingen gegeven maar als het er op aankomt komen ze niks na +als ik een Mail stuur krijg ik berichten terug. U mail wordt niet in behandeling genomen om dat het klanten mail adres is opgeheven Vind dit erg KLANT onvriendelijk gr Evertjan

Tsja

Hallo kan de laatste tijd niet inloggen op de website , wordt teveel omgeleid , cookies al verwijderd maar zonder resultaat . Doe er ff wat aan budget energie .

Niet goed bereikbaar, daardoor niet transparant en inzichtelijk

Het is bij Budget Energie helemaal niet duidelijk hoe precies e.e.a. berekend wordt. Je kan ze moeilijk bereiken, ze geven aan dat chat sneller is, maar als je vervolgens gebruik wilt maken van de chat, dan is deze helemaal niet beschikbaar. Ik ben blij als wij overgestapt zijn naar een andere maatschappij.

Heel tevreden!

Wij zijn nu 5 jaar bij Budget Energie, geen enkele klachten ,dus heel tevreden! Zijn nu bezig met ons 2e 3jaar contract!

Trage afhandeling administratie en telefonisch slecht bereikbare klantenservice

Mijn jaarcontract is begin maart afgelopen en ondanks dat er toen in de mail stond dat de eindafrekening meestal binnen twee weken geschiedt, heb ik helaas nog niets vernomen. Een paar keer de klantenservice geprobeerd te bellen, maar daar krijg ik steeds te horen dat de wachttijd kan oplopen tot tientallen minuten. In deze onzekere tijd is het ook voor de klant fijn om vlot de afrekening te krijgen. Zeker als de klant nog geld tegoed heeft wat bij mij het geval is. Dat de tarieven al een tijdje maandlijks worden vastgesteld stemt mij niet gerust over de financiële situatie van Budget Energie. Ik hoop echt dat ik snel mijn afrekening krijg.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.