Slechte ervaring zowel klantenservice alswel bereikbaarheid. Ook nergens email adres te vinden dat werkt. Ik heb GEEN contract maar budget vindt van wel. Grappig. En nu dreigen met boete omdat ik opzeg. Opzeg wat ik wettelijk niet heb of rechtsgeldig is. Waardeloos.
Kan nog steeds niet in de app al 3 weken en ben nog een nieuwe klant ook nog kan mijn boete declaratie niet terug vorderen omdat de app niet werkt dat kunnen jullie echt niet maken Ik vind echt niet dat jullie dit kunnen maken mijn energie adviseur zij dat jullie de beste waren Hoe los ik of eigenlijk jullie dat nu op.
Beste Rene, Om je te helpen met de boetevergoeding neemt en medewerker van ons team zo snel mogelijk contact met je op. Tot die tijd kan je proberen in te loggen via de website. Voor je gemak stuur ik alvast een link. Bedankt voor je geduld! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Dit bedrijf is op geen enkele wijze bereikbaar. Een herroepingsformulier binnen 14 dagen insturen heeft geen zin, men reageert gewoon niet en je zit vast aan een contract. Telefonisch niet bereikbaar en ondanks meerdere mails, geen enkele reactie. Zal blij zijn als het contract voorbij is.
Beste Mark, Het klopt dat het de afgelopen tijd heel erg druk is geweest. Dit is veroorzaakt door de actuele hoge marktprijzen, corona en krapte op de arbeidsmarkt. Gelukkig is onze bereikbaarheid inmiddels sterk verbeterd. Natuurlijk had ik graag met je mee willen kijken, maar jouw e-mailadres is niet bekend bij ons. Ik wil je toch enigszins geruststellen. Als je het herroepingsformulier op tijd hebt verstuurd, zullen wij dit gewoon verwerken, zelfs als dit pas buiten de bedenktijd is. Wil je direct een absolute zekerheid? Dan vraag ik je vriendelijk om via de chat of telefonisch nog een poging te wagen. Bedankt voor je begrip! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Via het contactformulier bereik je "echte" mensen die je vragen oppakken en met creatieve oplossingen komen. Daardoor werd het overstappen een stuk inzichtelijker en aantrekkelijker. Via de chatbox kom je niet veel verder met je vragen is mijn ervaring, dus ga gelijk op zoek naar het contactformulier, dan kun je verder via mail communiceren.
Dank voor je reactie en feedback, Pieter. Dat waarderen we zeer! Goed om te horen dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
het is goed en een perfecte servies
Dank voor je mooie reactie, Henk! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Mijn contract is door wie? opgezegd, zie hierboven. Ik kreeg een verlengaanbod met korting voor 1 jaar vast van Budget Energie op 09-02 j.l. voor een bedrag rond de €182.-. Ik wilde dit aanbod op 15 febr. gaan verlengen, maar kreeg constant te zien VERLENGEN MISLUKT. Vervolgens heb ik dagenlang geprobeerd te bellen en kreeg ik uiteindelijk op 23 febr. Budget aan de telefoon en men vertelde mij dat mijn contract was opgezegd per 14-02 en was overgebracht naar Innova. Wie dit heeft gedaan wilde men mij niet zeggen. Vervolgens heb ik Innova gebeld heb en is het contract terug gegaan naar Budget. Hier heb ik van Budget geen bevestiging over gekregen. Op 04-03 heb ik een brief geschreven naar Budget, ( omdat bellen weer steeds niet lukte ) dat ik het aangeboden verlengaanbod met korting met vastzetten voor 1 jaar van 09-02 van rond de €182.- per 21-03 a.s. in wil laten gaan. Op 20-03 a.s. loopt mijn 3- jarig contract af. Op mijn brief is nog niet gereageerd. Hoe is het mogelijk dat "iemand " zo maar mijn contract op kan zeggen bij Budget? Het contract staat op mijn Naam, mijn Adres, mijn Telefoonnr., mijn Bankrekeningnr. Hoe veilig zijn mijn privacygegevens bij Budget? Ik verwacht van Budget dat mijn klacht serieus wordt genomen, omdat de fout niet bij mij ligt. Ik ga er dan ook van uit dat Budget het beloofde bovengenoemde verlengaanbod in laat gaan per 21-03 a.s. Inmiddels heeft Budget Energie excuses aangeboden en is e.e.a. op een prettige manier opgelost.
Beste mevrouw, Wat vervelend dat u onterecht bent overgenomen door een andere leverancier. Natuurlijk zijn uw gegevens veilig bij ons. Een aanmelding is echter altijd gebaseerd op een adres. Een onterechte overname wordt daarom bijna altijd veroorzaakt door een verkeerd huisnummer/toevoeging in te vullen. Inmiddels heeft u contact gehad met onze collega hierover. De situatie is uitgelegd en er is een oplossing aangeboden. Het eerder aangeboden contract zal alsnog actief worden per 22 maart. Fijn dat we er samen uitgekomen zijn. Bedankt voor uw geduld en begrip! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Originele beoordeling
Ik heb al 10 dagen gebeld waar mijn teruggave blijft en er word gezegd staat morgen op uw rekening Dit is al de 6 keer dat ik moet bellen en er wordt weer gezegd we maken het morgen over Zeer slecht
Beste mevrouw, Wat vervelend dat u, ondanks diverse toezeggingen, het tegoed nog niet ontvangen heeft. Nogmaals mijn excuses hiervoor! Inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad en heeft u bevestigd dat het tegoed nu ontvangen is. Bedankt voor uw geduld! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Deze mensen begrijpen ons in deze moeilijke tijd
Zowel telefonisch als via chat moeilijk te bereiken. Kan niet inloggen in mijn budgetenergie. Dus dit alles valt tegen.
Beste mevrouw, Wat vervelend dat u ons niet kan bereiken en u niet kunt inloggen. Natuurlijk bied ik mijn oprechte excuses aan voor dit ongemak. Mede vanwege de actuele hoge marktprijzen en krapte op de arbeidsmarkt, is het heel erg druk geweest. Gelukkig zijn wij nu weer wat beter bereikbaar. Om u te helpen met inloggen, zal een medewerker van ons klachtenteam zo snel mogelijk contact met u opnemen. Heeft u dan nog andere vragen, helpen wij daar ook graag gelijk mee. Alvast bedankt voor uw geduld en begrip! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Telefonisch altijd keurig te woord gestaan, echter heeft het wel meerdere telefoontjes gekost voordat administratie goed was gezet.
Beste meneer, mevrouw, Wat vervelend dat u niet volledig geholpen bent, mijn oprechte excuses daarvoor! Inmiddels heeft u contact gehad met onze collega. De verlenging is alsnog geannuleerd en we hebben met terugwerkende kracht de variabele tarieven geactiveerd. Fijn dat we u hiermee konden helpen. Bedankt voor uw geduld! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Originele beoordeling
Ik werd zeer keurig geholpen aan de lijn, en zou allemaal opgelost worden maar daarna is er niets gebeurd en is het ticket gesloten.
De app werkte niet. Na een klacht ingediend te hebben werkt het gelukkig wel. Daar ben ik blij om. Helaas missen er wel een paar maanden, net de wintermaanden waarbij het verbruik het hoogst is. Hopelijk komt dat verbruik ook nog inzichtelijk in de app. Maar de technische dienst dacht niet dat dat ging lukken. Contact met BE is verder goed, vriendelijk en snel
Beste meneer, Wat vervelend dat u al zo lang problemen heeft met de app en inzicht in het verbruik. Inmiddels heeft u een medewerker van ons team gesproken en is uw probleem verholpen. Fijn dat dit is opgelost! Mocht u onze hulp toch nog een keer nodig hebben, hoen wij dat graag. Bedankt voor uw geduld! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Originele beoordeling
De app werkt niet. Nooit gedaan. Mijn gebruiksinfo laadt niet. Ik moet het telkens maar weer afwachten. Wacht al bijna een half jaar.
Ik ben nog alle dagen blij dat ik me bij Mediamarkt heb laten overhalen om naar Budget Energie over te stappen.
Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Dank voor de leuke reactie. :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Zie boven
Vriendelijk dank voor het compliment, daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
De contacten en de gemaakte afspraken zijn tot op heden nagekomen. Na het contract van een jaar kun je pas echt zeggen wat je van dienstverlening en de gemaakte afspraken hebt gevonden.
Dank voor de eerlijke reactie, Dick. We hopen dat je na een jaar nog steeds tevreden bent. :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Tot nu toe correct en goede behandeling gehad.
Dank voor het plaatsen van de review, daar zijn we blij mee :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Vind het zeer vervelend dat de app zo slecht werkt doe hier aub iets aan.
Tevreden
Goed om te horen! Dank voor de review :) Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Mijn contract bij energiedirect liep per 01-01-2022 af nieuw aanbod gehad variable €125,wat ik wat te duur vond. Naar budget energie gegaan waar het variabel bedrag veel lager was €89 ,contract zo ingaan na dertig dagen.Kreeg twee dagen voor ingang een mail dat ik €150 zou gaan betalen,gebeld met budget energie ( na een uur pas contact)zeiden ze dat het variabele tarieven zijn en deze met de markt meegaan.Wat ik niet correct vind dat ze bij het aangaan van het contract daar niets over zeggen dus ik moest dat gewoon maar accepteren. Ik gebeld met mijn oude leverancier en gevraagd of ik terug kon komen en uitgelegd wat het probleem was.Ze zeiden dat ze het uitgingen zoeken en mij terug zouden bellen,binnen een week hebben ze terug gebeld dat het contract met budget energie niet door ging en bij hun het oude contract kon verlengen met een drie jaar dalend contract wat zelfs bij hun niet meer in de aanbieding was. Mensen ga niet met budget energie in zee ze proberen je binnen te lokken met een mooie aanbieding maar maken deze niet waar. Ze zouden best iets verkeerd hebben gedaan daar energiedirecht gelijk het contract kon annuleren.
Beste meneer, mevrouw, Naar aanleiding van uw review hebben wij een aantal keer gebeld naar u. Helaas kregen wij geen gehoor. Om deze reden heeft u van ons een e-mail ontvangen. In de leveringsovereenkomst stond vermeld dat uw variabele tarieven meegaan met het markttarief. Budget Energie had u hier dan ook wel over geïnformeerd. Door een fout in het systeem had u echter niet de maandelijkse update met de nieuwe tarieven ontvangen. Dit is natuurlijk een fout van ons geweest. Mede hierdoor en door het feit dat u geen klant bij ons wilde worden is besloten akkoord te geven op de terugname van de levering door de vorige leverancier. Hier bent u nu weer klant en u hoeft dan ook niks aan ons te betalen. Mocht u toch nog behoefte hebben aan telefonisch contact, kunt u dit aangeven door te reageren op onze e-mail. We gaan er echter vanuit dat het naar tevredenheid is opgelost. Bedankt voor uw geduld en begrip! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Na afsluiten contract bij Budget kwam aanbod via eigenhuis dat ook bij budget was. Na klantenservice benaderd te hebben is dit netjes overgezet zodat ik uiteindelijk voordeliger uit ben. Netjes dus.
Goed om te horen dat alles netjes is verlopen. Dank voor de mooie 10! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
Plezierig bedrijf met goede klantenservice
alles was zo voor mekaar
correcte behandeling
Ik zou iedereen aanraden om Budget Energie te nemen
vanaf begin van de overstap naar budgetenergie tot nog toe (levering start 30 maart) geen probleem geweest. Correcte en duidelijke uitleg tijdens telefonische gesprekken met servicedeskmedewerkers
Reguliersdwarsstraat 58
1017BM Amsterdam
Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.