Niet duidelijk

Wou vragen om betalingsregeling.maar na uitleg waarom werd mij verteld dat hij het wel zou regelen dat mijn ongewenste overstap teniet werx gedaan en dat ik weer bij butget energie kon komen zodat ik de boete ook niet bij jullie hoefde te betalen...ik blij .maar krijg nu dezelfde rekening met boete automatisch afgeschreven zonder uitleg...mijn tel nr. 06 51615312.

Sympathiek!

Ik ben geholpen door een sympathieke behulpzame medewerker die mijn vraag snel opgelost heeft. Ik zal ook zeker Budget Energie aan anderen aanraden

Duidelijk snel

zeer vriendelijke en behulpzame medewerker Simone

zie boven. Minder prettig dat zoals overal vooral digitaal wordt gecommuniceerd

goede informatie

goede informatie enz.

Snelle en goed communicerende klantenservice

Ik ben hier reeds over gebeld, maar vermeld hier graag nog een keer mijn ervaring: Ik had een nieuw energiecontract aangemeld en vrijwel meteen weer afgemeld (vanwege een nog voordeligere aanbieding). De afmelding is telefonisch keurig direct afgehandeld zonder vervelende vragen of gepush. Ik kreeg heel gauw iemand aan de lijn en de klantenservice-medewerker was beleefd en duidelijk verstaanbaar. Puur vanwege de prijs zitten wij nu bij een andere maatschappij.

Er oplossingsgericht en meedenkend

Ik moest een tijdelijk contract afsluiten voor een opgeleverde woning die ook weer verkocht wordt. Hiervoor hebben ze me geholpen met een spoed aanvraag en moest is stukken aanleveren. Dat ging via aan contact formulier. Hier kreeg ik een mail op terug dat dit niet meer in gebruik was. De mail is gelukkig wel binnen gekomen bij jullie. Dit is wel een verbeter punt

Goed advies. Duidelijk maandelijke overzichten. Fijn dat je t kan vergelijken met voorgaande jaren.

Wij hebben in de nieuwe woning weer budget energie.

Goed en netjes te woord gestaan e gestaan

Goed netjes en duidelijk te woord gestaan

goede keuze

van eneco naar BUDGET goedkoper vooral nu ben blij dat het verlengt is aanrader

Prima hulpverlening en simpele site

Aub prijs laag houden

Goede klantenservice!

Altijd vriendelijk klantenservice!

klant vriendelijk en behulpzaam

Ik word pas na 15 mrt. uw klant dus voor mij is het moeilijk oordelen

Snel antwoord op al mijn vragen. Passende oplossingen en snel ingezet.

De beste energie maatschappij.

Altijd duidelijk en vriendelijk te woord ben gestaan . Er een eerlijke open communicatie is in verband met verbruik van elektriciteit en gas.. Grote toegankelijkheid en gebruiksgemak op de website. dus ben ik heel tevreden

Klantvriendelijk en hulpvaardig

De medewerker was vriendelijk, begreep waar ik het over had en gaf een antwoord op mijn vraag.

Goed geholpen

Zeer vriendelijk geholpen

geweldig duidelijk

Prettig

Werd prettig en deskundig te woord gestaan.

Ik kon via uw site niet bij mijn vraag komen. Na lang wachten aan de telefoon werd ik zeer prettig te woord gestaan.

Zie onder

Jammer dat er geen goedkoper tarief vanaf kon. Maar wij begrijpen dat de omstandigheden in de wereld er niet aan mee werken. Misschien komen wij nog eens terug

Per telefoon lange wachttijd

Toen het eenmaal gelukt was, prima geholpen.

Gied en degelijk

Kantgericht, meedenkend met klant in moeilijke tijden

Het is prima verzorgd

Ik heb het tot nu toe goed naar mijn zin

Goede prijs en vaste prijs in deze zeer dure energietijden

Zie hierboven.

Een goede ervaring

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.