goede uitleg gehad

goede uit een zetting mee gedacht mooije uit komst

Prima bedrijf

Wegens failliet van mijn energieleverancier overgezet naar Budget Energie. Goede klantenservice soms wel druk en wat wachttijd maar uiteindelijk prima geholpen.

Kon beter maar toch zeer goed

Kon beter toch zeer goed

Goede communicatie

Een duidelijk antwoord op de door mij gestelde vraag, inzake een vervroegde levering van energie.

Een kort en duidelijk gemotiveerd antwoord

Een probleem in het begin is na een telefoontje snel opgelosd.

De dag dat ik bericht kreeg dat er een contract is afgesloten kreeg ik ca 3 uur later bericht van Budget Energie dat het contract door mij is geannuleerd.. De annulering was per mailtjes al eerder verwerkt n.a.v. de vorige aanbieding. BudgetThuis-app werkt gelukkig wel al goed. Op mijn even oude tablet helaas niet. Beide zijn van 2018 van Samsung. Op de website werkt mijnbudgetenergie helaas nog geheel niet. Dat is eerst schrikken omdat daar voor mij de informatie goed leeesbaar is. Ook het tablet is beter leesbaar dan de smartfoon. maar helaas te oud voor de app. Mijn bank houdt er overigens ook deze maand mee op de app op de tablet te ondersteunen. Overigens ben ik blij met uw contract in deze roerige tijden.

Prima bedrijf

alleen maar positieve gedachten!

Good experience

I would like to speak with someone on the phone, again, the problem is not solve, but your werkers, do the best job, thank you.

Moeilijk bereikbaar

Ik wil al enkele we3ken mijn variabele tarief omzetten naar een vast tarief. Zowel telefonisch als per chat onbereikbaar.

Voor het zevende jaar op rij energie van Budget Energie!

In deze spannende energietijd wisten jullie opnieuw een aantrekkelijk collectief energieaanbod te doen ism Ver. 'Eigen Huis'', top! Aanvankelijk kregen we na de inschrijving ( per ongeluk ?) een offerte voor alleen electriciteit, maar kregen na telefonisch contact ( Manuela van klantenservice ) met jullie een 1-jarig contract aangeboden electriciteit én gas, fijn! Voor het zevende jaar op rij ( sinds juni 2015 ) energie van Budget Energie! Daar krijg je energie van. :-)

Gaat lekker

Alleen wachttijd was lang Pervect geholpen door de medewerker

Goed geholpen

Hele fijne dame die me heeft geholpen

Goed luisteren naar de klant vraag.

Duidelijk en overzichtelijk

Goede uitleg en luisterde goed.

Great service and support

I always get the right answers when I need

Tevreden

Duidelijke uitleg, vriendelijk

Mijn vraag werd duidelijk en rustig beantwoord. De medewerker nam de tijd en was erg vriendelijk.

Waardeloos

Ben al 1,5 uur bezig om jullie te bereiken wat niet lukt klantenservice 25 min niks verschillende nummers zijn not aveleble erg slecht dus van mij geen ster maar n boom wil zo snel m9gelijk een bericht terug krijgen

Waardeloos, geen meterstanden en totaal onbereikbaar

Kunnen al 6 maanden geen meterstanden uitlezen en ze doen er totaal niks aan. Totaal niet bereikbaar om je te helpen met je probleem. Waardeloze partij!

Teleurstellende ervaring

Mijn contract is beëindigd, maar de termijnbetaling voor februari wordt gewoon geïnd, terwijl ik februari al bij mijn nieuwe leverancier betaald heb. Klantenservice is onbereikbaar. Een uur aan de telefoon hangen en dan verbroken worden. E-mail adres bestaat niet en hun chatfunctie kan blijkbaar niet met klachten omgaan. Uiteindelijk is er gereageerd op klacht en is beloofd dat het wordt opgelost. Jaarafrekening inmiddels ontvangen

Matig, neigend naar slecht.

Geen contact te krijgen. Via de telefoon duurt het zeer lang. Geprobeerd met een mail, krijg een automatisch antwoord dat de mail niet meer in gebruik is. Slecht dus. Het goede is dat ik nog steeds gas en electrisch geleverd krijg. Dat mag ook wel want de afschrijvingen van het termijnbedrag worden wel vlot afgeschreven. Regelden ze de mogelijkheid om contact te maken ook maar zo snel.

Goede Service

Buiten het feit dat al 2 1/5jaar mijn naam verkeerd wordt gezegd prima service, leuke prijs voor energie en mobiel. Elke maand een overzicht, van huidig maand en vorig jaar. Hoop in oktober een goed verlengaanbod te krijgen, dan blijf ik zeker klant.

Robbing liars

Joined them after they were promoting in Media Markt. They KW is lower and they said they except no limit of solar power back to them. Over the last year we have roof isolation, floor isolation, 12 solar panels and new windows and doors. But we have just been slapped with a end of year bill of €1000. More then any other company we have been with. This does not add up. Its just me and my wife. And we our out the house 0800-1700 Monday-Friday. Do not use this company. Useless

• Would you recommend us? No

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.