Ik ben al 7 weken bezig kontakt te krijgen. Lukt op geen enkele manier. Telefonische wachttijden zijn schrikbarend. Mails worden niet beantwoord ondanks toezegging (per mail) dat er binnen 14 werkdagen zal worden gereageerd. Als je dan naar het betreffende mailadres een herinnering stuurt krijg je doodleuk de mededeling dat "dit mailadres niet meer in gebruik is". Wat een amateurs. Grote drukte kan ik mij voorstellen, maar gooi dan de klantenservice langer open en vraag een extra inspanning van je personeel zoals dat in de ziekenhuizen ook geen probleem was toen corona hard toesloeg. BE heeft ongeveer 1000 euro per klant betaald. Dat wordt een dure grap als er veel mensen (zoals ik) gaan vertrekken. Nou ik maak er geen woorden meer aan vuil, met deze kwaliteit heeft dat geen zin.
BudgetEnergie is een ramp: ga er niet mee in zee! Ik had bij de overstap netjes de einddatum van mijn vorige leverancier opgegeven, maar Budget begint te snel met leveren, daardoor boete bij de vorige leverancier. Nog voor de levering probeer ik dit recht te zetten, maar BudgetEnergie is TOTAAL ONBEREIKBAAR: geen mailadres, bij de chat was het telkens "Er is geen medewerker beschikbaar", telefonisch gaf ik het na een half uur op. Op de site stond: we zijn van 10.00 tot 15.00 bereikbaar. Ook de contactlink werkte niet. Alleen via de Consumentenbond kon ik een link naar de klachtenservice krijgen. En wat denk je: nooit meer iets van gehoord! onlangs kwam ik er toevallig achter dat ze Facebook Messenger gebruiken. Dat geprobeerd, en .. ja, contact! Gelukt na zes weken! De reactie was beschamend: U had contact met ons op moeten nemen. Oh ja, ik had ook nog de startdatum proberen te wijzigen via hun site. Dat mislukte eerst vijf keer, daarna leek het gelukt, de juiste datum stond in beeld. Maar ook iets raars, namelijk "Oeps, er is iets misgegaan." En wat zegt de Facebookmevrouw van BudgetEnergie daarvan? "U ziet dat het niet gelukt is, want er staat dat er iets is misgegaan." Ja, maar de goede datum staat er ook he. ERGO: blijf weg van deze teringzooi.
Betalen moet je en zal je maar als je iets wilt weten of regelen krijg je niets niemand nooit te pakken. Mijn man en ik zijn al 3 weken dag in dag uit verschillende keren per dag aan het bellen en niemand gesproken nog Wij werken ook en hebben ook een baby van 7 maanden hoe moet ik in hemelsnaam de tijd vinden elke x 3x 30 min per dag in de wacht te staan? En mijn man ook He? En dan wordt de verbinding ineens verbroken? Doe is normaal en fix je problemen waardeloos bedrijf!
Beste mevrouw, Allereerst gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje! Lange wachttijden bij een klantenservice zijn al niet prettig, maar met zo'n jong kindje heeft u daar helemaal geen tijd voor, dat begrijp ik volkomen. Inmiddels hebben wij elkaar gesproken en konden wij uw jaarnota en contract toelichten. Fijn dat alles duidelijk is en u tijd voor ons had. Mocht u op een later moment toch nog behoefte hebben aan extra contact, mag u altijd reageren op de e-mail die u heeft ontvangen op 11 maart. We bellen u dan graag terug. Bedankt voor uw geduld en begrip! Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
het is niet mogelijk een contract optezeggen. deze mensen zijn gewoon niet meer berijkbar. Zo word bij hun gewerkt. Dan moet je ook nog hun een sterretje geven anders kom je hier niet verder.
Wat een onwijs slecht bedrijf!!!! Heeft de zaken niet op orde!! Onmogelijk om contact te leggen!!! Onlangs is het energiebedrijf waar ik bij zat failliet gegaan. Budget energie heeft mij medegedeeld dat ze het abonnement zoiden overnemen. Dit heb ik gelijk stop gezet (binnen de gegeven termijn!) met het Herroepingsrecht formulier wat ze mij zelf hebben gestuurd ten tijde van de overname. Inmiddels zijn we meer dan 6 weken verder, heb ik het formulier verstuurd via post en email en heb ik gereageerd op meerdere emails die zij mij hebben gestuurd, en nog steeds heb ik geen bevestiging van opzegging ontvangen. Ik heb contact gezocht via email, het contactformulier op de site en via telefoon, en krijg 0 reactie. Ondertussen blijven ze mij wel rekeningen + incl aanmaningen sturen dat ik moet betalen. Dit is niet eens rechtsgeldig!! Meerdere bewoners van onze flat hebben last van ditzelfde probleem en er zijn al advocaten ingeschakeld. Pas op en wees voorzichtig met die bedrijf!! Absoluut een afraden!!
Beste mevrouw, Wat jammer dat u zo ontevreden bent. De reactie van uw advocaat hebben wij inmiddels ontvangen en beantwoord. U geeft aan dat wij niet rechtsgeldig hebben gehandeld. Dit is echter onjuist. Het ACM heeft namelijk bepaald dat bij een faillissement er bepaalde regels gelden. Binnen de zogenoemde vensterperiode is het u niet toegestaan om over te stappen. Wij zijn dus rechtsgeldig de levering gestart en hebben wij u energie geleverd. Onze aanmaningen zijn dus terecht en rechtsgeldig verstuurd. Ik ga ervan uit dat uw advocaat u hier inmiddels over geïnformeerd heeft. Voor de volledigheid verwijs ik u naar: https://www.acm.nl/nl/publicaties/energieleverancier-fenor-vraagt-faillissement-aan-acm-trekt-leveringsvergunningen Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Zeer slecht bedrijf Budget Energie. Bereikbaarheid ver beneden peil op ieder moment van de dag. Zeer lange wachttijden aan de telefoon. En onvriendelijk personeel. Zeer zeker geen aanrader Budget Energie. Bedenk je goed voordat je in zee gaat met Budget Energie. ZO GA JE NIET MET FATSOENLIJKE MENSEN OM. Wel de hoofdprijs betalen.
Afgesloten bij Mediamarkt Zaandam. Kreeg leuke kadobon.
Dank voor je reactie Herman, daar zijn we blij mee! Met vriendelijke groet, Budget Thuis Webcare
NOG STEEDS SLECHT TE BEREIKEN!!!!!!!!
Slecht
Slecht,slecht slechttttttt bedrijf ik moet. Ik ben verhuist en moest een adres wijziging door geven maar je kan niemand bereiken, of aan hulp vragen en inmiddels mij rekening is al verdubbel.
Een verzoek ingediend om het maandbedrag extra te verlagen(ivm dubbel glas en vloerisolatie). Wel alvast de maximale verlaging toegepast via de site. Krijgen we tot 2 x toe een automatisch bericht dat we zijn gebeld, maar dat we niet bereikbaar zijn terwijl we geen gemiste oproep hebben. En dat de extra verlaging niet mogelijk is ivm ons verbruik(?). Vervolgens een e-mail gestuurd met het verzoek ons alsnog te bellen en daadwerkelijk te kijken naar ons verbruik(slimme meter). Na drie weken een e-mail terug ontvangen waarin wordt gesteld dat we zelf het maandbedrag zelf al hebben verlaagd en dat ze er vanuit gaan dat we niet meer gebeld hoeven worden. Het is dat Budget energie nu goedkoper is qua tarieven dan anderen op dit moment. Als de markt weer enigszins normaliseert, zullen wij zeker overstappen naar een betrouwbaar bedrijf die wel bereikbaar is en zijn beloftes nakomt ipv een bedrijf die geld binnenharkt door te hoge voorschotbedragen te innen. Daarbij valt het mij op dat er louter wordt gereageerd op positieve berichten. Kritiek wordt duidelijk niet serieus genomen.
Verlengingsaanbod gekregen, zonnepanelen niet opgenomen, wordt geadviseerd te bellen (hahaha). Al maanden zo goed als onbereikbaar via de telefoon. Chatbot kom je geen steek mee verder, en e-mail contact kan al helemaal niet meer. Superslecht dit.
Wilde klant worden maar helaas je word niet terug gebeld moet een uur in de wacht staan waardeloos zij hebben niets voor elkaar. Mensen trap hier niet in z i j komen niets na..!!!!!
I stayed in a small apartment for less than 2 months, and was slapped with an eindnota to pay >€700! I couldn’t get through the phone and didn’t have much choice than to pay. They later explained that I had not give them meter readings at the beginning of the contract, so they estimated my consumption and charged that much! I this is extremely unfair and I can’t wait to get out of my contract and would never recommend them to anyone!
Een jaar lang tevreden lid geweest van deze club. Helaas deden ze na een jaar een heel duur aanbod, en vragen om een beter aanbod hielp niet echt, dus moest ik weer overstappen naar een ander. Op zich werkt dat wel, maar Budget blijft wel gewoon afschrijven of er niets gebeurd is. Dus ik heb dat terug geboekt, maar krijg vervolgens een herinnering. Ik heb ze gebeld en ze zeiden dat het goed was zo, maar nu krijg ik de afrekening en hebben ze van mijn teruggave weer de termijn voor januari afgehouden. Scheelt toch weer 400 euro. Dus ik kan weer een uur in de wacht gaan staan om mijn eigen geld terug te krijgen... als ik het terug krijg...
Fenor was failliet gegaan, dus wij zijn overgenomen door Budget Energie. Uiteraard tegen de extreem hoge energie-/gasprijzen van vandaag de dag. Behoorlijk vervelend, want wij moeten sparen voor onze bruiloft. Maar goed; hier valt weinig te doen. Echter wat wel bizar SLECHT is, is dat er vandaag in het nieuws is gekomen dat men bij Budget Energie het niet zo nauw neemt met de veiligheid en privacy van haar klanten. Zo kon men diverse zaken bekijken c.q. inzien van anderen, waaronder bankgegevens en telefoonnummers... Waardeloos! Ik hoop dat er een flinke boete komt vanuit het AP. Ik hecht extreem veel waarde aan mijn privacy, maar als een bedrijf er zo mee om gaat... Dan krijgen we weer talloze spam telefoontjes. Pffft... Het volledige nieuwsbericht: Woensdag (3 februari 2022) kregen 1300 Budget Energie-klanten een verkeerde inloglink van de energieleverancier, waardoor zij de persoonsgegevens van andere klanten konden zien. De klanten konden onder meer telefoonnummers en bankgegevens bekijken.
Dit bedrijf is onbereikbaar!!!! Meer dan 1 uur wachttijd en de klantenservice is tot 12.00u open. Als je je wilt aanmelden dan ben je binnen 10 minuten aan de buurt, laten we het bijzonder noemen.
Ik ben bestaande klant en heb voorstel voor verlenging ontvangen. Dit voorstel maakt gebruik van verbruikscijfers die van geen kant kloppen. Heb daar eerst de commerciele afdeling over aan de lijjn gehad (na 3 kwartier wachten). Deze verwees mij door naar klantenservice en verbrak toen doodleuk de verbinding. Nu weer voor de 3e keer meer dan een uur in de wacht gestaan om klantenservice te spreken over het aanbod. Helaas moeten afbreken ivm werkzaamheden. Heb ook een keer om 4 uur 'smiddags geprobeerd. Is klantenservice alleen bereikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur!! Maar wel melden op het welkomst bandje dat het ze spijt dat de wachttijden zo lang zijn!! Gooi het dan open tot 18.00 of 21.00 uur. Schande!
Alvorens Fenor failliet ging had ik al een contract afgesloten bij een andere partij met de ingang datum als mijn oude contract zou ophouden. Ik heb toen ik dat nieuws las in het nieuws, jawel mensen het nieuws was er eerst alvorens de klanten ingelicht werden. Maar goed ik die zelfde vrijdag middag toen ik het nieuws las gebeld met de nieuwe leverancier om maar meteen te beginnen met leveren. Dat bleek geen probleem. Twee weken later kreeg ik pas bericht via de curator dat Fenor failliet is en dat ik binnen kort een berichtje krijg van Budget Energie. Echter dat bericht kwam er nooit tot op ik per toeval in mij spam box aan het zoeken was van een ander mail die ik niet ontvangen had en waar ik op aan het wachten was zie ik een herinnering voor het doorgeven van de meterstanden en een factuur van om de nabij 400 euro terwijl ik niet eens een derde verbruik dan dat zij geschat hadden. Heb ik een e-mail gestuurd dat ik deze brieven per toeval gevonden had in mijn spam box en ik gewoon al vanaf december alvorens Fenor failliet is gegaan in een ander leverancier heb en dus die rekening nooit ga betalen. Nooit bericht terug van hun met enig reactie. Besloten ze toch om als een kip zonder kop door te gaan en zonder dat zij ook maar enig bevoegdheid om geld bij mij af te schrijven het toch te doen. Deze heb ik inmiddels storneert. Kort om, reageren alleen per mail! Niet per post! Terwijl bij dit soort gelegenheden wel gewenst is lijkt mij. Zouden veel in een spambox belanden anders en dan nooit terug mailen en antwoorden is het tweede waar ze zeer nalatig in zijn.
Na storneren van 492 en wel 300 (op zich al een belachelijke verhoging van meer dan 300%) per direct overgemaakt, meteen een bericht van Incasso Budget met dreigbedragen indien niet binnen 14 dagen complete bedrag ad 492,00 overgemaakt is. Dan kunnen ze wel meteen reageren. Via chat niet bereikbaar, telefonisch wordt de verbinding verbroken. Staat wel een nieuwe offerte ad 351,00 p.m. voor acceptatie beschikbaar. Aanbevelen, no way!!!!
Zeer slecht bereikbaar! Klantenservice diversen keren gebeld, krijg een bandje dat ik terug moet bellen ivm de grote drukte!!! Zijn ook maar tot 12.00 uur bereikbaar… Slechte service….
In plaats van gebruikelijke 88 euro werd 3 maanden geleden plotseling 350 per maand afgeschreven. Klantenservice is niet te bereiken. Bedragen terug gestroneerd, waarna aanmaningen kwamen. Na 40 minuten in de wacht klantenservice gesproken, zij vonden dat dit gewoon kan. Er moet gewoon betaald worden, zonder enige onderbouwing. Consumentenbond gesproken: dit kan niet. Contract opgezegd.
Je krijgt totaal geen contact met BG op geen enkele manier ik vind het een mega schande, zodra ik weg kan ben ik weg
Ik ging van een maandbedrag van 123 euro, voor gas en elektra, naar een maandbedrag van 403 euro. Toen ik bij een andere maatschappij informatie inwon, dachten ze dat ik met die 403 euro een grapje maakte. Ik voel me behoorlijk opgelicht en blijf zeker niet meer bij deze maatschappij. Dit bericht zullen ze wel niet publiceren !!!!!
Onbereikbaar waardeloos
Reguliersdwarsstraat 58
1017BM Amsterdam
Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.