Oplichters eerste klas

Vorig jaar zijn we overgestapt naar Fenor, maar helaas vroeg Fenor faillisement aan. In december kregen we te horen dat het door Budgetenergie opgevangen werd. We dachten direct, dat is wel fijn en netjes opgelost. Maar er stonden rare regels in het contract beschreven. We konden bijvoorbeeld de eerste maand (januari) niet overstappen naar een andere leverancier. Dus we moesten bij Budgetenergie blijven. Een beetje raar, maar goed ze stonden wel bekend als een goede en betrouwbare leverancier. Gisteren kregen we het maandfactuur en het bleek dat we bijna 8 keer zoveel betalen voor energie als bij Fenor! We hebben een nieuwbouwhuis (van een jaar oud) met zonnepanelen, vloerverwarming etc. We kregen nu een maandrekening van 300 euro binnen! Vorig jaar was dit 90 euro. We begrijpen dat de energieprijzen verhoogd zijn, maar dit is absurd. Na wat meer onderzoek bleek dat ze speciale tarieven gebruikte voor Fenor klanten. We konden dus tussentijds niet opzeggen of het aanbod afwijzen en een dikke rekening als resultaat. Ohja, wil je bellen met Budget Energie? Kan je goed een uur in de rij wachten. Mailen of chat? Beide niet bereikbaar.

zeer zeer zeer slecht !!!

Onmogelijk om een normaal mens te spreken te krijgen, onmogelijk om iets aan info uit te wisselen

Te hoge incassering - telefonisch niet bereikbaar

Maak je schriftelijk afspraken over de hoogte van de maandelijkse voorschotnota via automatische incasso, wordt er alsnog een te hoog bedrag (80 euro te hoog) geïncasseerd. Heb vervolgens de incasso laten storneren en meerdere malen contact proberen te zoeken met Budget Energie via telefoon en chatbot om e.e.a. op te lossen. Chatbot functioneert niet naar behoren en telefonisch sta je tientallen minuten in de wacht.... Wat een dramatisch slecht georganiseerde partij

Slechtste energie bedrijf ooit

Ik was ooit overgestapt naar budget energie en de kosten waren veel hoger dan zij zich voor deden. Uiteindelijk weer overgestapt naar andere energie maatschappij en toen waren de kosten veel lager. Ik woon in een appartement met 2 personen en gebruik iets meer dan het gemiddelde huishouden omdat ik geen gas gebruik en aangesloten ben op blokverwarming waar ik maandelijks € 80,- aan verwarming betaal via de VVE. Dit gas gebruik staat dus los van Budget energie. Nu is mijn huidige maatschappij, Fenor, failliet gegaan en ben ik overgenomen door budget energie. Mijn gemiddelde kosten waren altijd rond de € 65,- per maand voor 360 KWh. Nu werd mijn geschatte tarief bij budget ineens € 158,- De eerste verbruiksnota van 30 dec 2021 tot 29 januari 2022 was ineens € 183,- Mijn verbruik was 30 KWh hoger dan normaal maar hoe kan dit ineens resulteren in dit hoge bedrag. Bellen met ze lukt niet, de chat beantwoorden ze niet. Op 12 februari kan ik overstappen en dat heb ik al gedaan. Wat een slecht bedrijf, en de positieve reacties zullen waarschijnlijk door hen zelf gemaakt zijn via medewerkers.

Walgelijk

Niet bereikbaar.. en extreem duur

Extreem slecht bereikbaar

Inmiddels al maanden lang, is dit bedrijf erg slecht bereikbaar. Personeel is dan ook nog eens niet in staat simpele antwoorden te geven. Ik stond verdorie 50minuten in de wacht! Wordt door verbonden en na 3minuten wordt de verbinding verbroken. Zal zeker weer om mij heen gaan kijken naar alternatieven.

Slecht bereikbaar

Na 3 x een chat gehad te hebben was ik nog niets wijzer en telefonisch was het onmogelijk om met iemand een gesprek te krijgen . Dus vind ik dat de bereikbaarheid wel iets beter mag .

Slecht

Moeilijk bereikbaar. Telefonisch wordt er tegenstrijdige informatie verstrekt. Denken ook niet mee met klanten. Ben overgestapt naar andere energieleverancier. Zie het dan maar eens op een juiste wijze afgehandeld te krijgen zonder teveel te moeten betalen en/of dat je geld terugontvangt.

Klantenservice totaal onbereikbaar

Klantenservice is totaal onbereikbaar, uiteindelijk iemand aan de lijn gekregen. Die zou me doorverbinden maar in plaats daarvan verbreekt ze de verbinding. Uiteindelijk 6 belletjes en 2 uur wachten opnieuw iemand aan de lijn gekregen. Zij zou regelen dat mijn contract ontbonden werd en hiervan een terugkoppeling geven op het email-adres, uiteraard niks ontvangen. Verder zijn ze heel goed in het incasseren van bedragen, maar het opmaken van de eindnota en het teveel betaalde uitbetalen laat inmiddels alweer 2 weken op zich wachten. Een totaal onbetrouwbaar bedrijf.

Goed en goedkoop

Overstappen gaat zo gemakkelijk.

Alles goed geregeld

Goede service en een duidelijke uitleg van de aangeboden diensten, budget denkt met je mee, dat geeft een goed gevoel.

Prima bedrijf en eerlijk

Wij hebben alles van Budget, alles in 1, energie en mobiel. Net ons tweede jaarcontract verlopen. Nu variabel met een prijs die me ontzettend meevalt. Ook een nieuw contract aangeboden met een hele mooie gasprijs. Alleen jammer dat ze nog steeds geen rekening houden met zonnepanelen in het maandbedrag, ook al heb je ieder jaar stroom over. Dus dan maar heel eenvoudig zelf aanpassen.

Telefonisch ONBEREIKBAAR!! Zeer frustrerend!!!

Ik heb meerdere keren geprobeerd om telefonisch contact op te nemen over iets wat ik digitaal niet kon regelen. Het heeft mij in totaal enkele uren gekost!!! Onvoorstelbaar dat een bedrijf zo onbereikbaar is voor klanten. Ook, of JUIST in deze tijd!! Zeer klantonvriendelijk.

triest

Overgang van fenor naar budgetenergie ging oeiteloos; maar krijg maar eens informatie over het termijnbedrag; ik heb nu de situatie sinds de overgang dat mijn dalverbruik als een gek oploopt terwijl het normaal verbruik minimaal is; cojtct gehad met de netwerkbeheerder enexis die zegt dan moet je bij budget zijn maar ik heb geen zin om mijn beltegoed van een maand op te maken aan het in de wacht hangen....triest dat deze clubs niet bereikbaar willen zijn; ACM doe er eens wat aan

Krijg geen antwoord op mijn vraag

Overgenomen van tenor. Afschrijving ca 40 % hoger dan bij fenor. Vraag specificatie van de vorschotberekening

Zeer slecht

Ik ben klant vanaf 3 januari 2021 met een jaarcontract wat afliep op 3 januari 2022. Nooit geen problemen gehad met Budget Energie. Nu heb ik een variabel contract bij Budget Energie met wurg prijzen ga betalen in februari € 2.10 voor gas en € 0.59 voor elektra. Leveringskosten veel hoger. Ik vind dat Budget Energie slecht is voor zijn bestaande klanten. Als je nu als nieuwe klant komt krijg je andere prijzen en bonus bij jaarafrekening. Onbegrijpelijk dat ze niets doen voor vaste klanten. Hoe jaag je klanten weg. Telefonisch is Budget Energie niet te bereiken. In de wacht ongeveer 30 minuten en dan wordt de verbinding verbroken. Jammer allemaal Het verlengingsaanbod is ook belachelijk hoog.

Geen interesse in klant blijkbaar.

Zoals bij velen is het contract overgenomen van Fenor ivm faillissement. Mooi, kwamen we niet zonder stroom te zitten. Omdat de nieuwe rekening 150 procent hoger uitpakt heb ik een verlaging aangevraagd via de officiële weg. Echter werd enkele dagen later het hogere bedrag alsnog automatisch afgeschreven. Volgens mij heb ik ook geen automatische machtiging hiervoor afgegeven??? Ik heb ook een annuleringsbrief / herroepingsformulier gestuurd die ik bij de mail kreeg. Dit omdat ik overstap naar een andere energie leverancier. Geen enkele reactie! Verrassend he? Je kan pas weg na 30/1? Wil ik graag zelf beslissen.!! Dit is me opgedrongen. Dan maar bellen..... ach gewoon afgebroken tot 2x toe.... ik zou me als budget energie kapot schamen!!! Geen communicatie mogelijk!!

Absurde overgang van Fenor naar Budgetenergie

van een kleine 300,- maandbedrag wordt er in één keer €1098,- geïncasseerd van onze rekening. Ik ben heel benieuwd waarom er zonder machtiging van ons überhaupt geïncasseerd mag worden. Tevens zou het maandbedrag omlaag moeten omdat we dit jaar vrijwel geheel energieneutraal zijn geworden. Communicatie is zeer slecht hieromtrent.

Slecht

Bij eindafrekening jaarcontract 13x ipv 12x vastrecht berekend. Men geeft aan dat dit normaal is en in de kleine lettertjes staat die je achteraf kunt inzien. Dit is grote onzin Bij aanvang wordt verteld 2 50 per mnd Bij een jaarcontract Dat zijn q2 mnd

Afwachten

Vandaag een nieuw contract afgesloten bij budget. Ik heb aangegeven dat er op dit moment bij mijn thuis geen energie vloeit. Het is dus belangrijk dat het contract per direct in gaat . Helaas hebben zij mijn contract pas in april in laten gaan. Wordt een koude winter..

Iet bereikbaar

Ik heb een verlenging voorstel gekregen wat 200 euro duurder is. Volgens mij is er bij de berekening geen rekening gehouden met de zonnepanelen. Vraag via chat wordt ik verwezen naar een medewerker. Helaas geen medewerker beschikbaar. Bellen u dient rekening te houden met een uur wachttijd. Op deze mannier is het makkelijker op naar een nieuw leverancier te gaan. Is goedkoper en geeft minder ergernis. Zorg svp dat je bereikbaar bent.

Zeer slecht ik wil overstappen want kies hier niet voor.

Ik zat eerst bij fenor met een maand tarief van 73 euro wat als teveel was. En een gastarief van 1 euro. Nu zonder dat ik een keuze heb is mijn maand bedrag naar 164 euro gegaan en een gastarief van 1,20. Sorry maar ik vind dat niet normaal en via de chat of telefoon zijn ze niet te bereiken. Misbruik maken van de situatie noem ik dat.

Pijnlijk….

Met ingang van januari 2022 zonder te communiceren maandbedrag van 159 euro naar 295 euro af te schrijven! Na correctie van onze kant en afschrijving terug te zetten naar 159 euro! Binnen aantal dagen een dreigbrief inzake incasso en/of deurwaarder!!! Wat een bedrijf….helemaal gek geworden, oplichters in de volksmond!!

Niet goed

Was goed maar momenteel niet ik zal u zeggen waarom Ik keek op mijn bank en er was en rekening af getrokken van €386,- in plaats van €250,- n wat ik normaal betaal en dat ook vind na na meer 30 minuten een discussie gehad te hebbe en die meid had het ook voor elkaar gekregen dat ik vanaf 3 januari €250,- in plaats van €386,- moet betalen maar het is door mijzelf terug gehaald en wil graag via Ideal maar dan moet je naar de klantenservice service en daar kom je er niet uit maar goed ik wou jullie even zeggen dat het best mogelijk is om het oude bedrag te betalen. Gr Wina

Reageren niet op klacht ivm verhoging.

Ook bij mij een veel te hoge verhoging die nergens op slaat. Reactie op de mail krijg je niet, alleen een aanmaning als je het bedrag van de verhoging wilt verminderd zien. Dit werkt bij mij maar op 1 manier, ik ga op zoek naar een nieuwe leverancier.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.