Foute jaarnota hersteld

Door een meterwissel is er een foute jaarnota opgemaakt. Bellen en een brief met bewijs ter bevestiging gestuurd en binnen 3 weken opgelost!! dat noem ik service.

Geruisloze overgang in hectische tijd

Sinds 30 december 2021 ben ik overgenomen door Budget Energie omdat mijn vorige leverancier Fenor failliet is gegaan. Ik had zo mijn scepsis over de overgang en de veel hogere (variabele) tarieven, midden in deze energieprijzencrisis. De communicatie m.b.t. de gang van zaken van de overgang naar mij toe was duidelijk en helder van Budget Energie. Ook werd mijn verbruik juist ingeschat en vielen de tarieven mij nog mee gezien de vele en soms wanhopige berichten in de media na de overgang van klanten van het eveneens failliete Welkom Energie naar Eneco. Het gastarief is 1:1 overgenomen van het vaste tarief bij Fenor plus een (kleine) opslag van 0,20 ct. Met nu een vast gastarief voor 1 jaar van 0,89 ct per m3 kan ik goed leven. Het stroomtarief van 0,45 ct per kwh is redelijk marktconform als ik de energievergelijkingssites bekijk. Wel stijgt of daalt dit stroomtarief mee met de maandelijkse inkooptarieven van Budget Energie, dus dat is afwachten hoe dat zich ontwikkelt. Al met al is het natuurlijk wel een flinke verhoging van mijn energiekosten per maand geworden, maar ik heb niet de indruk gekregen dat Budget Energie mij het vel over de neus heeft getrokken met deze tarieven. Dat de gasprijzen de laatste maanden zo gigantisch gestegen zijn kan Budget Energie ook niet helpen. Kortom, tot nu toe ben ik tevreden over de gang van zaken m.b.t. de overgang naar Budget Energie en hoop in de toekomst dat ook te blijven.

Oplichters

Door een faillissement ondergebracht bij Budget Energie. Haal 'Budget' maar weg.

Ben onlangs door een deurverkooper benaderd en die heeft netjes alles aan me uitgelegd wat tarieven en vastrecht betekend en zo heb ik een beetje kunnen leren hoe de energiemarkt in elkaar zit en dat het daar voornamelijk om draait bij het totale plaatje! Ik ben overgestapt inmiddels nu 3 maanden en ben zeer tevreden met de overstapt ! Ook de klantenservice stond mij netjes te woord na dat ik nog een vraag had of ik de standen zelf moest doorgeven aangezien ik een slimme meter heb maar dat hoeft gelukkig tegenwoordig niet meer ! Scheelde mij dik een kleine 35 euro in de maand tenopzichte van mij huidige leverancier eneco!

Top hoor.

Natuurlijk is men geneigd om alles eruit te gooien als men iets dwars zit. Of het gaat om het contact die niet lukken wil of als er iets niet “ klopt” zoals wij zelf betekend hebben. Natuurlijk gaat er meer “ fout” wanneer men meer klanten hebben. Ik zelf ben nu 1 jaar lid en ook ik belde wel eens “ op hoge poten” omdat ik dacht, gelijk te hebben en zij ( budget ) een fout had begaan. In mijn geval was het dat IKZELF fout zat en de man met wie ik sprak nam mij niets kwalijk. Kortom ik vind jullie doorgaans correct en netjes. Misschien handiger om meer aardige mensen achter de telefoon te zetten zodat de wachttijd wat korter kan zijn. Ik weet best dat dat niet gaat lukken. Al bij al vind ik jullie ( budget) echt een goed bedrijf waar je vakkundig geholpen wordt. Dat mag ook eens gezegd worden. En nee ik heb geen aandelen in het bedrijf of familie werken. Ga zo door.

Goed als u mij antwoord op mijn vraag

Ik ben Th. Ijsseldijk Koningshaven 38 Apeldoorn klanten. 3884972 Kunt u mij uitleggen hoe mijn huidige termijnbedrag € 103,00 is en ik onlangs 1 jaar een vast termijnbedrag van € 87,00 heb afgesloten. Dan berekend u een gasprijs van € 1,54113 terwijl u adverteert met een prijs per m3 van € 0,776 hoe kan dit? Graag hierover een antwoord Groeten Th. Ijsseldijk

Van 180 naar 540 euro !!

Ivm de stijgende gas prijzen ons maandelijkse voorschot al verhoogd van 185 naar 300 euro Echter wil budget energie dit verhogen naar 540 !!! Euro meer dan we betalen aan hypotheek Klanten weg jagen faillissement opkomst ?

Zeer ontevreden

Een mail gekregen met een belachelijk verlengings aanbod…. Meer dan 2 x de prijs van wat ik nu betaal. Daar een uur in de wacht gestaan… niet telefonisch te bereiken. Niemand kunnen spreken . Via de Chat geen medewerkers beschikbaar. Werkelijk slechter dan slecht

zonder bericht is mijn rekening verhoogd in een paar maanden van 238 euro naar 580 gegaan is dt nie

mijn ervaring is gewoon slecht weinig communicatie en gaat gewoon zonder berichtgeving waarom die verhoging voor een gewoon vrij staand huis dit is toch niet mogelijk om zomaar het bedrag te verhogen zonder voor kennis, of is dat bij jullie heel gewoon om zo zaken te doen

Geen. Mogelijkheid tot invullen aantalzonnepanelen

Waaromgeen mogelijkheid tot invullen van aantal zonnepanelenpark opbrengst daarvan,in jullie vergelijkingssite site ..??

Slecht te bereiken

Mocht je ze willen bereiken dan kun je een half uur in de wacht staan . Kunt niks overleggen. Maar ze kunnen wel mailen als je net een dag niet op tijd betaald hebt en hem gelijk verhogen met 25-.

Pro actief en vriendelijk

Vriendelijke klantenservice en duidelijke uitleg. Erg fijn dat ze zo pro actief zijn en met je meedenken! Voor het eerst dat een leverancier helpt om een naheffing op de jaarnota te voorkomen. Bij een ander moet je het maar uitzoeken allemaal. Sinds kort ook internet en mobiel afgesloten, toch een leuke korting gekregen. Normaal gesproken stap ik vaak over, maar ik denk dat dit een blijvertje is.

Slecht

Paar dagen voor verhuizing jaarcontract afgesloten bij BudgetEnergie via de website, met ingang van 22 oktober. Na 2 weken op mijn profiel gekeken om verbruik te zien, wat bleek, jaarcontract ging pas in vanaf 22 april 2022, waardoor ik zonder contract zat. Met de klantenservice gebeld, hij meldde dat ze geen jaarcontracten meer deden voor nieuwe klanten, pas vanaf 1 april 2022 weer. Systeem van BudgetEnergie heeft jaarcontract dus verplaatst naar eerstvolgende 22e van de maand na 1 april 2022, 22 april dus. Verplicht een variabel contract moeten afsluiten, waarbij ik het jaarcontract wou ontbinden aangezien ik beter tegen die tijd wel weer kan kijken wat het goedkoopst is. Maar dat was niet meer mogelijk, aangezien ik 16 dagen na afsluiten bel, en dus buiten de 14 dagen wettelijke bedenktijd zit. Zit nu dus vast aan een jaarcontract dat pas 22 april ingaat, wat eenzijdig vanaf BudgetEnergie is aangepast zonder mij daarover in te lichten. Onvriendelijke klantenservice, in plaats van mee te denken werd mij verteld 'Had je maar eerder moeten bellen'. Dat ze niet bekend staan om hun vriendelijke klantenservice werd hier maar weer eens bevestigd.

Klantenmisleiding

Ik werd geworven door een persoon die in een filiaal van Mediamarkt stond. Ik zou een welkomstgeschenk krijgen van €175. Ik heb expliciet vermeld dat ik alleen elektriciteit zou afnemen.. Dat was allemaal prima. Ik koop meteen van de geschenkbon een scheerapparaat. Niet lang daarna wordt zonder mijn toestemming €87,50 van mijn bankrekening afgeschreven. Bovendien vond ik de medewerker van Budget Enrergie met wie ik telefonisch contact had onbeschoft. Mij resteerde maar één ding: wegwezen en terug naar Energie Direct.

Heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Budget Energie

Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Budget Energie (zijn alleen af en toe moeilijk per telefoon te bereiken ) Maar heb ik eenmaal contact dan wordt ik heel vriendelijk geholpen . Of dat in de toekomst zo blijft weet ik niet , maar ik hoop er op dat dat wel zo is.

Verschillende tarieven

Ik heb ongevraagd een verlengings aanbod gekregen, maar die is veel duurder als voor een nieuwe klant. Zo houdt je vaste klanten natuurlijk niet vast.

Onjuiste aanbiedingen

Krijg andere prijzen bij telefonisch contact dan wat op internet de aanbiedingen zijn voor alles ineen pakket.

Onbereikbaarheid

Ik moet voor een klant iets uitzoeken, u bent niet te bereiken.

Elektra

Hallo, ik wil zeggen dat het erg moeilijk is om contact op te nemen met uw energieleverancier, ik wil een contract hetzelfde maken als de vorige eigenaar, ik heb het appartement gekocht en ik wil dat de energieleverancier weer hetzelfde is. Adres: VLIESTROOM 109 ALPHEN AAN DEN RIJN SEVAL.A.SABRIEVA BEDANKT

Slecht

Verlengingsaanbod via de mail ontvangen. Wilde hier gebruik van maken maar was ineens niet meer geldig. Kreeg een nieuwe aanbieding maar betekende een verdubbeling van het termijnbedrag. Paar dagen erna een excuusmail. Verhoogde tarieven gelden niet voor mij als trouwe klant. Dus via de klantenservice een nieuwe aanbieding gekregen maar toch verdubbeling van het termijnbedrag. Met de klantenservice valt niet te communiceren en op de door mij ingediende klacht wordt niet gereageerd!!!! Wat een slecht bedrijf die zo met haar vaste klanten omgaat!!!

Al vele jaren klant en steeds tevreden

Wij kennen BudgetEnergie als betrouwbare partner, makkelijk te bereiken, duidelijke afrekening. De mail over tarief en looptijd stelden wij op prijs. Wij hebben liever een duidelijk contract met een betrouwbare partner dan ieder jaar de wisselstress om een welkomstkorting in de wacht te slepen. En hoe het verder gaat zien we dan wel weer

Betaalbaar, betrouwbaar en goed

Ik heb hier een telefoon abonnement en energie. Het telefoonabonnement is uitstekend en betaalbaar, de energie werkt ook goed. Op vragen via e-mail reageren ze prima en adequaat. Website en app zijn duidelijk, geen poespas en toch prettig vormgegeven. Ik maakte me in het begin een beetje zorgen of de budget service niet ten koste gaat van de kwaliteit, maar dat bleek dus niet het geval. Fijn en wat mij betreft van harte aanbevolen.

uitstekende service

Gewaardeerd dat er een brief werd gestuurd naar de klanten ivm de stijgende energieprijzen.

Doen wat ze zeggen dat ze doen

Goede ervaring, goed bereikbaar en hulpvaardig.

Informatief en betrouwbaar

Goede adviezen, meer aanbiedingen bij verlenging contract gewenst

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.