Lage prijs, snelle service

Wij nemen al jaren energie af via Budget Energie. Geen problemen, lage prijs, goede informatie en lage prijs.

altijd correct

wij vinden het mooi dat we iedere maand een overzicht krijgen van wat we verbruiken en wat we eigenlijk zouden moeten betalen. Alleen vinden wij het een beetje lang duren voordat we een eindafrekening mogen ontvangen.

Fijne collega die pro actief meedenkt. Service gericht

Wat ik even kwijt wil is iets totaal anders. Ik heb in de week na het gesprek al een beoordeling gegeven. Nu krijg ik een tweede enquette en vraag me af of er nu door iemand anders is gebeld? Omdat dit een 2e enquette is die ik nu invul.ik heb een medewerker gesproken met onderwerp mijn termijn premie. Met die medewerker ben ik zeer content dus als het om dat gesprek gaat, compliment naar de medewerker

Snel, en goed geholpen

Aan de telefoon zeer duidelijk, oplossingsgericht en direct actie ondernomen !

Belofte werd waar gemaakt

Gewoon goed zoals het moet.

Ik heb altijd stroom en geen storing

Geweldige service goedkoop!

Al bijna drie jaar vaste klant bij budget energie en wil geen andere energie leverancier. Zou budget energie aanraden bij iedereen

Netjes geholpen

Niet gewenste resultaat maar begrijp het

Constructief en compleet

Mijn vragen werden uitstekend beantwoord. Minpuntje is dat het verlenging voorstel een ander maandbedrag inhield dan bij de uiteindelijke contractverlenging. Dit werd goed uitgelegd, maar inhoudelijk ben ik het er niet mee eens.

Prima leverancier, jammer nu te duur

Prima leverancier en had graag gebleven, bleek echter na 1 jaar te duur tov de andere leveranciers en daarom niet gebleven.

Ik zou het echt niet weten

Ik zou het echt niet weten

Prima, alleen een crime om jullie telefoonnummer te vinden

Prima, alleen een crime om jullie telefoonnummer te vinden

gewoon

het zelfde als overal

Top erg vriendelijke behulpzaam

Ik ben niet zo’n een handige de man was erg behulpzaam

Goed geregeld

Toppers zijn jullie

Jullie zijn zeer behulpzaam en er werd duidelijk alles uitgelegd.

Het moet beter geregeld worden

Hallo budget energie ik vind het mogelijk om te zeggen maar ik vind dat ik heel vaak moest bellen naar de klantenservice 20 keer is gewoon te veel moet in 1 keer geregeld zijn ben wel 10 keer bij de media markt geweest voor tekst en uitleg

Goede klantenservice

Ik ben goed geholpen met mijn vraag

Nog geen ervaring

Ben net een paar dagen klant, heb dus nog geen ervaring met jullie

Probleemloos, super aardige mensen en zeer behulpzaam

Nooit geen gedonder. altijd goed

Netjes

Netjes te woord gestaan. Goede uitleg betreft mijn eind nota.

duidelijk en eensgezind.

Ik zou terugkrijgen van mijn jaarnota. Omdat ik altijd net aan betaal is er besloten om een termijn direct voor maandelijkse betaling te gebruiken. Ik ben het daarmee eens.

Netjes geholpen

prettig en goed gesprek gehad

Ik had een vraag m.b.t. mijn einde leveringstermijn gas en electra . Wanneer kan ik verlengen ,tegen welke conditie.

Duidelijk en accuraat

Gelijk antwoord op de vragen. snel weer geregeld

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.