Verder geen klachten

Een prettig bedrijf met een uitstekende informatie richting zijn klanten

De prijzen voor energie zijn aantrekkelijk. De maandelijkse rapportage is helder en uitvoerig. Het contact met het bedrijf is plezierig.

Netjes en duidelijk

Zowel op mijn budget energie en het telefonisch contact. Beiden zijn klantvriendelijk en duidelijk.

Keurige service

Ik ben digibeet en wist niet hoe ik mijn overstapboete kon terug krijgen. Werd keurig uitgelegd en had mijn geld binnen een week op mijn rekening.

Probleemloos

Nog geen problemen gehad

Fijn contact

Vriendelijk en snel geregeld

Ik ben helemaal blijf met budget.

100% tevreden met maatschappij.

geen klachten, goede service en tevreden!!!!

tevreden over jullie service

ik weet sinds kort dat ik kan besparen op mijn energie door mijn wasmachine aan te zetten in de daluren. dat had ik wel wat eerder willen weten!!!!!

Goed geregeld

eerlijk en betrouwbaar .

Voldoet aan de verwachting

Gewoon goed prijs lwaliteit en verbruik statistiek einde maand.

Iedere keer als ik contact heb met jullie verloopt heel het gesprek uitstekend.

Héél goed.

Dit zegt genoeg 5 sterren toppie

toppie

Probleemloos

Alle communicatie is goed verlopen. Geen addertjes onder het gras. Goede maandelijkse (vergelijkende) overzichten, incl. tips. Aardig scherpe tarieven. Miste inzage in het nieuwe contract Ondanks hoge tevredenheid toch overgestapt omdat ik bij Energie-direct een betere prijs kon krijgen.

Als ik een persoonlijk aanbod krijg, dan moet er toch verschil zijn tussen het gewone eventuele verlengingsaanbod en het persoonlijke aanbod.En dat heb ik niet gekregen.

Snelle en duidelijke beantwoording van mijn vraag

De medewerker was zeer bereidwillig om zo snel mogelijk mijn probleem aan te pakken en af te ronden. ( nu alleen nog afwachten of het resultaat van ons gesprek ook tot de juiste uitwerking leidt).

Uitstekend.

Vriendelijk, servicegericht, geduldig en adequaat.

Snel geregeld

Need i say more?

was via De Vastelastebond ondergebracht bij Budget Energie. Vastelastenbond had echter niet gecontroleerd hoe mijn lopende contract liep. Dat loopt nog ca 2 jaar. Budget energie gebeld en die ontbond direct op mijn verzoek de overeenkomst met hen. Niets dan lof dus, een mooi bedrijf.

Zeer vriendelijk en "to the point "geholpen.

Mijn ingewikkeld probleem is vriendelijk er correct opgelost.

erg goed contact en begrip voor situatie

Ivm overlijden echtgenoot tussentijdse naamwijziging contract

Voordelig en praktisch

Maandelijkse overzichten

duidelijk en hulpvaardig

Bij het overstappen naar Budget energie hebben zij alles geregeld Ook bij de verhuizing is alles goed gegaan

Een goede, topervaring

een zeer klantvriendelijke benadering : meedenkend !

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.