Verbetering communicatie.

Ik heb meegedaan met een nieuwe inschrijving voor gas en licht. Mij is niet duidelijk wanneer ik daar bericht van krijg.

Na eerste dag goed

Eerst was mijn bankrekeningnummer niet goed opgenomen waardoor de eerste twee maanden niet waren afgeschreven. Door overlijden etc. van mijn moeder zag ik dat laat. Ik heb via mijn E.... nr veranderd en direct betaald waarbij er bij een wel de kosten voor acceptgiro afgingen en andere niet. Heb ik zelfs niet over gehad. Wel problemen om iemand direct te spreken. Toen dat eenmaal was gelukt, kon men mijn betalingen niet vinden en vroeg men mij alles te bewijzen met foto’s van betalingen. Dat heb ik uitvoerig gedaan. Zou uitgezocht worden. Ook heb ik nog mijn maandbedrag zelf verhoogd en dacht dat het nu wel goed was. Helaas kreeg ik iets na zes uur in de avond een aanmaning om voor een bepaalde tijd te betalen en tot die tijd kon mijn, reeds goedgekeurde boete vergoeding niet geregeld worden. Nogmaals alles nog duidelijker en uitgebreide eindafrekening van vorige leverancier (was in een keer in vijf minuten geregeld! nadat ik hun had gebeld) en alles weer gemaild uiteraard geen duidelijkheid. Gelukkig kreeg ik de dag erna te horen dat men mijn betalingen had ‘ontdekt’ en dat alles wel goed zou komen. Conclusie: het is dat ik via een persoon via heen en weer msm’en eindelijk een telefoonnummer kreeg anders was het misschien veel langer en ernstige gevolgen hebbend afgelopen. Ook blijkt nu dat ik MOET instemmen met delen gegevens anders kan ik dit niet eens naar jullie versturen. Niet ok.

Komt afspraken niet na

Er is dubbel afgeschreven en het zou zo snel mogelijk teruggestort worden. Het is nu 10 dagen geleden en nog niets ontvangen. Dus ik ben niet tevreden

Spammail

Waarom krijg ik ma 1 simpele vraag niet het gewenste antwoord en waarom krijg ik tot 2x toe enquetes toegemaild??? Na 2x ongewenste mail geef ik 1 ster

Vriendelijk geholpen met de vragen die ik had,

okay

Ik was verbaasd dat ik na 8 dagen contract al het eerste maandelijkse termijnbedrag zag afgeschreven.

alle snel geregeld

bij overstap . alles loopt prima.

lid worden is te opdringend en belangrijkste vraag wordt niet beantwoord

Mijn bezwaar is dat ik me te gemakkelijk liet overhalen via de telefoon. (ik heb niet gebeld) Tevens is mijn vraag niet beantwoord wanneer en hoe u te werk gaat als onze relatie of contract door u wordt verbroken. Bovendien zou ik willen weten of mijn oude provider akkoord zal gaan met mijn overstap naar budget energy. Ik begrijp ook niet hoe u er beter van wordt. U gaat toch niet de prijzen opdrijven na een bepaalde tijd. Dan is alle moeite voor niks geweest. In hoeverre en door wie wordt u gecontroleerd ( door de wet of hellemaal niet?) Graag zou ik anwoord willen hebben waarom de opzegtermijn 14 dagen en niet 1 maand. Vr. gr. S.Terluin

Fijn contact

Geen problemen

Alles naar tevredenheid. Al jaren.

Nooit problemen gehad.

Duidelijkheid na telefonisch contact gehad te hebben.

Na onzekerheid telefonisch overleg gehad over het gebruik van de energiekosten. Duidelijkheid en bevestiging gekregen dat het contract op een juiste manier is afgesloten.

Wel goed

Contract verlengd, maar de eerste optie die ik had werd niet verlengd , vrijdag gebeld werd niet behandeld, moest maandag terug bellen.toen ging dat niet meer door elektra rond 21 cent en gas rond 73 cent + 60 € korting.dat vind ik wel erg.

Goede telefonische beantwoording van mijn vragen: rustig, plezierig en inhoudelijk adequaat.

zeer positief

vriendelijk-deskundig-geduldig

Het duurde even maar zeer goed eindresultaat

Het kostte tijd maar leverde een goed resultaat op

Goed en eerlijk en open bedrijf

Vragen zowel telefonisch als digitaal op te lossen . Kom je er digitaal niet uit dan helpen ze je wel telefonisch.

Goede leverancier die bereikbaar is

Goede contacten en behulpzaam aan de telefoon

Geen ervaring

Mijn ervaring was kort en bondig daarom kan ik er geen oordeel over geven. P.S. ik word er beetje moe van dat ik elke keer een score in moet vullen voor een contact van pakweg 2 of drie minuten. Als je zo een bericht in je mailbox krijgt wordt er van je verwacht dat je invult. Als je het niet wil word je min of meer gedwongen, want jullie (en ook andere bedrijven) blijven gewoon de zelfde mail sturen. Ik vind dit oprecht vervelend.

Accuraat, kundig, vriendelijk en duidelijk.

Accuraat, kundig, vriendelijk en duidelijk.

Voortreffelijk

Ik ben heel netjes te woord gestaan.

Mijn ervaring met budget energie is altijd goed geweest, goed kunnen luisteren, behulpzaam en oplossingsgericht.

Goede service.

Ik ben erg tevreden met Budget

Uitstekende Service!

Goede communicatie

zeer goed

de overstap naar budget liep soepeltjes

Prima.

Heb goede ervaring sinds een jaar met budgetenergie. Tevreden.

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.