Helder

Belder, duidelijk en vriendelijk. Ik waardeer de simpelheid in communicstie

Prima behandeld.

Budget komt afspraken na. Dit klant tevredenheidsonderzoek komt te vroeg. De eindrekening is nog niet ontvangen. Als dat naar tevredenheid afgerond is krijgt Budget 5 sterren.

Ben rustig te woord gestaan. En samen gekeken of en wat er mogelijk zou zijn voor bv een "aanbieding".

adequaat

snelle afhandeling via chat

Premie energie leverancier.

In combinatie met telefoon abonnement uitstekende keuze.

Duidelijke uitleg

Prettig

Fantastisch bedrijf met lieve medewerkers!

Ik zit al heel lang bij budgetenergie en ben heel tevreden. Zoveel energie maatschappijen die je bellen om over te stappen maar ik blijf trouw aan budgetenergie. Ik heb nooit problemen en hoef ze ook nooit te bellen behalve als mijn contract afloopt. Onlangs ook een simkaart aangeschaft voor onbeperkt bellen.

Ben goed geholpen

Was etablissement overgestapt maar had gelijk alweer spijt. Ik ben goed geholpen om het weer terug te draaien

Alle gegevens zijn prima verwerkt.

Goed bedrijf, snelle service op mail

Aan de telefoon heel vriendelijk. Ik ben tevreden..

Helemaal naar wens

Ik vind zelf dat ik geen verkeerde overstap heb gemaakt, ik ben dik tevreden.

Snelle actie

Snelle goede oplossing gevonden

Prima energie leverancier

Oké bedrijf lijkt me met redelijk duidelijke tarieven

Empathie

Lee-Ann gaf me direct door haar stemklank en empathie het vertrouwen dat het gewenste resultaat bereikt zou gaan worden.

Prima keuze geweest!

Jammer dat verlenging van mijn contract duurder werd dan bij ‘de concurrent’, anders was ik daar gebleven.

Super luisterend oor

Vraag over nieuw aanbod bij uw medewerker. Verteld dat ik een goedkoper bod had. Medewerker en ik waren na een mooie aanpassing binnen 5 minuten akkoord voor een nieuw contract.

Geweldig service

Zeer klantvriendelijk, heel deskundig en niet onbelangrijk prijs / kwaliteit

jammer dan

Ik ben klantvriendelijk behandeld

Goed advies en ga nu besparen op mijn energie.

Goed advies. De medewerkster nam alle tijd voor ons en ze legde dit uitstekend uit over de besparing en het mogelijk energie verbruik.

Just as it should be.

Just as it should be.

Geen.

Positief. De maandafschriften en jaarafrekening is goed te lezen en te begrijpen.

ben er tevreden mee

Goede wijn hoeft geen krans Correct in alles

Reguliersdwarsstraat 58

1017BM Amsterdam

020 2055555

Over Budget Energie

Hallo, wij zijn Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgen stroom en gas van Budget Energie. Iedereen wil zoveel mogelijk besparen op zijn energierekening. Niet alleen door te verminderen op verbruik, want uiteindelijk is de goedkoopste energie, de energie die je niet verbruikt. Maar besparen wil je natuurlijk ook met een zo laag mogelijk tarief. Daarnaast biedt Budget Thuis producten die je als huishouden móet hebben. We bieden naast Budget Energie ook Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) én Budget Mobiel (Sim Only). Allebei via het KPN-netwerk.