Budget Energie communiceert bijzonder goed. Eerlijke voorlichting. Acceptabele tarieven.
Hi Lent, Wat fijn om te lezen! Bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Alles is uitstekend geregeld. Iedere maand de meterstanden op tijd. Wijzigen termijn bedrag wordt heel snel aangepast. Kortom niets te klagen. Groeten Luuk Stal.
Hi Luuk! Werkt gewoon! Dat is waar we voor staan. Bedankt voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Afwachten na Ingaan levering per 25juli2022. Verwachting dat het niet zal veranderen.
Fijn om te lezen dat de service goed bevalt! Dat is waar we het voor doen :) Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Wij gaan verhuizen dus is prettig dat alles eenvoudig te regelen was.
Wat fijn om te horen :) Bedankt voor de aanbeveling! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Ik ben echt goed geholpen er is maar 1 heel klein minpuntje dat ze via de telefoon moeilijk zijn te bereiken Maar via de chat op de site ging het heel soepel
Bedankt voor je review! We zijn afgelopen weken inderdaad minder goed bereikbaar geweest ten gevolge van storingen. Excuses hiervoor! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Verhuizing doorgegeven, lijkt allemaal goed gegaan te zijn. Al enkele jaren tevreden klant
Wat een fijne review! Bedankt hiervoor, dat doet ons goed :) Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Makkelijk bereikbaar, geen negatieve ervaringen.
Goed om te horen! Bedankt voor het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Een keer telefonisch kontakt gehad. Het Kontakt was goed.
Fijn om te lezen, dankjewel! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Het bedrijf doet wat het belooft... Dat de prijzen erg hoog zijn is niet hun schuld. Daarnaast een meedenkende helpdesk. Prima dus.
Wat fijn om te horen! Dat is waar we het voor doen. Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Heb goede ervaringen met Budget Energie
Vanwege een fout bij de aannemer dreigde Liander de stroom bij ons bouwperceel af te sluiten. De medewerkster van de klantenservice heeft er alles aan gedaan om dit te voorkomen. Dankzij haar inzet kon de bouw van ons huis doorgaan.
Ben inmiddels twee jaar bij Budget Energie. Bedrijf is betrouwbaar, stuurt duidelijke verbruiksoverzichten (beide jaren vergeleken). Prijs tot op heden (contract lopend tot 1 sep as): nette prijs. Hoop dat het ze ook lukt om na dit contract (wordt verplicht variabel en per maand bekeken), ook hun naam ‘Budget Energie’ nog steeds zoveel mogelijk waar kunnen maken.
Bedankt voor de mooie recensie, Jan! Dat waarderen we :) Jacqueline Energie Webcare
Super medewerkster aan de telefoon gehad die het meteen voor mij regelde
Wat fijn om te horen! Bedankt voor de mooie beoordeling :) Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Ik wilde iets weten over mijn verbruik van de laatste maand maar kwam er niet achter!
Fijn dat we elkaar zojuist hebben gesproken aangaande uw termijnbedrag en uw verbruiksoverzichten. Mocht het nodig zijn, dan kunt u uw termijnbedrag wijzigen via MijnBudget. Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Originele beoordeling
Ik krijg geen bericht van mijn verbruik na 2keer bellen ( lang in dE wacht) hoor ik dateert drie maanden duurt voor ik het verbruik van die drie maanden doorgestuurd krijg. Ik ben heel allert op het verbruik dus vind dit erg slecht. Graag opheldering voor de rest ben ik tevreden over budget energie
Hey, Ten gevolge van een storing bij de netbeheerder hebben wij later dan bedoelt de meterstanden ontvangen. Als het goed is heb je 9 juni en 10 juni alsnog met terugwerkende kracht je verbruiksoverzicht ontvangen. Wist je dat wij intussen ook de app Budget Thuis hebben? Deze kan je downloaden via de App store of de Google Play Store. Hiermee heb je dagelijks inzicht in je verbruik. Het is ook mogelijk om toestemming te geven voor het uitlezen van de dagstanden in MijnBudget. Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
De communicatie via de mail over het aangaan van het contract, vervolgens de maandelijkse tarievenupdate en het maandelijks verbruik zijn uitstekend. Alleen jammer dat de verbruikscommunicatie al 2 maanden is uitgebleven. Verder is de telefonische ondersteuning prima.
Hey Hans, Als het goed is heb je met terugwerkende kracht nog het verbruiksoverzicht van april ontvangen. Daarnaast kan je de verbruiksoverzichten ook terugvinden in MijnBudget. Verder wil ik je bedanken voor je review :) Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Naar mijn idee ondanks de onzekere tijden wist Budget Energie steeds duidelijk te maken welke keuzes ze (soms) moesten maken en wat de gevolgen voor mij als klant waren. De keuzes vooraf waren vast lastig te maken maar denk dat terugkijkend Budget Energie steeds dicht bij de meest gunstige keuze zat.
Hi Wim, Bedankt voor je mooie review! Dit wordt zeer gewaardeerd :) Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Ik hoop alleen dat het nog aangepast wordt
Hey, Bedankt voor het mooie cijfer! Mocht er iets aangepast moeten worden, dan wil ik je vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Wij kijken graag met je mee. Onze contactgegevens kan je hier vinden: https://www.budgetthuis.nl/energie/klantenservice Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Bij gas/licht.com ingevuld. BEN kwam er veel belovend uit. Maandbedrag -47 Euro. Bij toezegging Maandbedrag 503 Euro Wijziging aangevraagd. Kon niet. Telefonisch alles uitgelegd. Wijziging kan wel. Dag later. Alles nog eens bekeken. Wordt 503 Euro. Aan het einde van het jaarcontract: Bye Bye Budget Energie. Nooit meer deze organisatorische puinhoop.
Beste meneer Voorburg, Zojuist heb ik u even kort gesproken via de telefoon. Helaas heeft u tijdens dit gesprek de verbinding verbroken. Waardoor uitleg vanaf onze zijde niet mogelijk was. Graag leg ik u het een en ander nog via deze route uit. Op het moment van aanmelden wordt er gekeken naar het historisch verbruik van het adres. In uw geval valt deze hoger uit dan wat u verwacht te gaan verbruiken. Hierdoor heeft u een verzoek gedaan tot verlaging van het termijnbedrag. Gezien er weinig uitleg bij dit verzoek zat, heeft mijn collega deze afgewezen. Vervolgens heeft u telefonisch contact opgenomen en heeft mijn collega het termijnbedrag verlaagd naar 245 euro op uw verzoek. Vervolgens hebben wij voor de start van levering de meterstanden uitgelezen. Op basis hiervan berekend het systeem dat een termijnbedrag van 245 euro niet afdoende zou zijn. Hiervan heeft u een mail ontvangen. Indien u niets doet, blijft het termijnbedrag ongewijzigd. Wat ik u nog wilde meegeven tijdens ons telefoongesprek is het volgende; Gezien u aangaf dat u een hoge teruglevering verwacht ten opzichte van een laag verbruik, gaan wij ervan uit dat u dit ook terug zal zien in uw maandoverzicht. Hiermee, is het gewoon mogelijk dat u over 3 maanden het termijnbedrag nog verder verlaagd. Dan is er namelijk ook vanuit onze zijde meer inzicht in het verbruik wat bij u hoort ten opzichte van het historisch verbruik. Daarbij geeft u aan dat u aan het einde van uw jaarcontract wilt overstappen. Ik wil u er op wijzen dat uw contract bij ons variabel is. U kunt in dit geval kosteloos overstappen. Met vriendelijke groet, Danielle, Webcare Budget Thuis
Ik ben Super Tevreden Over BUDGET ENERGIE als ik jullie bel ,dan word ik altijd vriendelijk te woord gestaan Top Gr J .Baumeister
Goede informatie en duidelijke overzichten.
Bedankt voor je positieve waardering! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Snelle reactie en direct duidelijk antwoord op de vragen die we stelden.
Fijn om te lezen en bedankt voor het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Ja
goede service
Wauw een 10! Dat is waar we het voor doen :) Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Rembrandtplein 29-45
1017CT Amsterdam
Energie is allang geen luxe meer. En te veel betalen voor iets wat je elke dag nodig hebt? Dat gaat er bij ons niet in. Bij ons is je energie goed geregeld, voor een standaard scherpe prijs. Wij bieden 100% groene stroom, 14 dagen bedenktijd en persoonlijke service. En, wij regelen je overstap. Budget Thuis. Het huismerk voor energie.