In het telefoon gesprek werd mij heel duidelijk uitgelegd waarom de laatste periode nog geen maandelijk overzicht was.
Wat goed om te horen Henk! Dankjewel hiervoor :) Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Zeer goed en correct geholpen tijdens contract overzetting bij verhuizing!
Bedankt voor het mooie cijfer en compliment! Dat is waar we het voor doen! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Snel en vriendelijk klantenservice. Ze ze hebben mijn compex-probleem voltooid
Wat goed om te horen dat je probleem naar tevredenheid is opgelost! Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Altijd goede informatie en dat vind ik heel belangrijk!
Hi Elly! Dat vinden wij enorm belangrijk! Bedankt voor je mooie cijfer :) Dat doet ons goed. Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Alles is tot tevredenheid afgehandeld
Bedankt voor je mooie beoordeling! Daar doen we het voor :) Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Ik vind Budget Energie is Beste.
Wauw dankjewel! Dat doet ons goed :) Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Ik vroeg om een energiecontract erbij voor een ander huis. Deze kon ik op mijn huidige contract, dus onder de huidige voorwaarden, erbij afsluiten. Ik hoefde geen nieuw contract af te sluiten. Dit vond ik bijzonder prettig!
Fijn om te horen dat je onze service zo beoordeeld! Dat is waar we het voor doen :) Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
alles erg duidelijk
Wauw een 10! Daar doen we het voor! Fijn dat de maandelijkse verbruiksoverzichten zo goed bevallen! Wist je dat wij intussen ook de app Budget Thuis hebben? Deze kan je downloaden via de App store of de Google Play Store. Hiermee heb je dagelijks inzicht in je verbruik en meer! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Waar ik wel pissed over ben is het volgende; elke maand krijg ik een energie verbruik rapport. In de maand april waar ik een energie maatregel heb toegepast. Kan ik nu niet zien of het nut heeft gehad. Dus graag alsnog per e-mail toesturen a.u.b.
Bedankt voor het mooie cijfer! Ik kan me goed voorstellen dat je baalt als je een besparing hebt doorgevoerd, dat je geen verbruiksoverzicht ontvangt. Excuses hiervoor! Ten gevolge van een storing bij de netbeheerder hebben wij later dan bedoelt de meterstanden ontvangen. Als het goed is heb je 8 juni en 10 juni alsnog met terugwerkende kracht je verbruiksoverzicht ontvangen. Wist je dat wij intussen ook de app Budget Thuis hebben? Deze kan je downloaden via de App store of de Google Play Store. Hiermee heb je dagelijks inzicht in je verbruik en meer! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Zie bovenstaande zin!
Goed om te horen! Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Slechte service, geen tot niet duidelijke communicaties telefonisch niet te bereiken en dien zelf geen moeite om de klant te bereiken. Zomaar prijzen omhoog gooien (termijn bedragen)
Hi Avinash, Bedankt voor je review. Afgelopen maanden is er onderling erg veel contact tussen jou en ons geweest aangaande de termijnbedrag wijzigingen, de openstaande bedragen enzovoort. Als leverancier hebben wij ten tijde van de start van levering het termijnbedrag voor je berekend. Vervolgens heb je deze zelf 9x gewijzigd. Een aantal van deze wijzigingen zijn afgewezen, gezien het feit dat deze bedragen te laag waren ten opzichte van je verbruik. Verder zijn er vanuit onze kant geen wijzigingen geweest ten aanzien van het initiele termijnbedrag bij start van levering. Je geeft aan dat wij geen moeite doen om de klant te bereiken. Wij hebben jou meermaals geprobeerd te bellen, echter kregen wij bij alle belpogingen geen gehoor. Daarbij is er een klachtenproces geweest en hebben wij op al jouw emails gereageerd. De laatste reacties dateren van 7 april, 25 april, 17 mei en 7 juni. Ik vind het dan ook erg jammer om te lezen, dat je dit in je review anders omschrijft. Het restant van de eindnota is op 9 juni op je rekening gestort. Met vriendelijke groet, Danielle, Webcare Budget Thuis
die zijn goed
Bedankt voor je review! Wist je dat wij intussen ook de app Budget Thuis hebben? Deze kan je downloaden via de App store of de Google Play Store. Hiermee heb je dagelijks inzicht in je verbruik en meer! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Aardige mdw, duidelijk antwoord
Wat goed om te horen! Dankjewel voor je positieve review :) Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Laatste tijd geen overzicht zichtbaar dat is jammer Maar dat zal wel weer goed komen hoop ik
Hey, Als gevolg van een storing bij de netbeheerder hebben wij later de meterstanden voor april en mei ontvangen. Hierdoor konden wij geen verbruiksoverzichten opmaken. Onze excuses hiervoor. Als het goed is heb je deze op 9 juni alsnog met terugwerkende kracht voor april en mei ontvangen. Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Goedenavond ik ben zeer tevreden met budget, vriendelijke mensen aan de telefoon. Ik kon mijn verhaal kwijt,dat was heel fijn. Met vriendelijke groet Wil
Hi Wil, Wat fijn om te horen dat je het contact met onze klantenservice zo positief hebt ervaren. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Ik krijg iedere maand een overzicht van Budget van mijn verbruik! Deze maand niet ontvangen. Mijn zus die naast me woont ook niet Drie keer gebeld....steeds ander antwoord. De laatste mevrouw die ik sprak zegt dat dit komt door een internetstoring en dat we dit rapport niet meer krijgen en misschien komende maand ook niet. Daar zijn we niet blij mee. Zo'n storing moet dan toch verholpen worden? Het is inmiddels 3 weken later.
Bedankt voor je positieve review! Als gevolg van een storing bij de netbeheerder hebben wij later dan verwacht de meterstanden doorgekregen voor het opmaken van het verbruiksoverzicht. Onze excuses hiervoor. Als het goed is heb je deze op 9 juni alsnog met terugwerkende kracht voor april en mei ontvangen. Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Overgang van oude adres naar nieuwe adres is prima verlopen, ik heb niets van de verandering gemerkt.
Wat fijn om te horen! Dankjewel voor het mooie cijfer :) Met vriendelijke groet, Budget Energie Webcare
Via Gaslicht de keuze gemaakt. Heel snel daarna alle relevante informatie gekregen. De informatie was compleet en toegankelijk. Een kleine misser : er was geen rekening gehouden met de kort geleden geïnstalleerde zonnepanelen. Overigens binnen enkele dagen opgelost.
Hi Hans, Bedankt voor je positieve review en feedback! De zonnepanelen zijn inderdaad op het moment van aanmelding niet meegenomen in het historisch verbruik! Fijn dat het termijnbedrag later nog is aangepast met inachtneming van de zonnepanelen en teruglevering.. Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Inmiddels naar alle tevredenheid al 5 jaar klant bij Budgetenergie
Bedankt voor dit enorm mooie cijfer! Dat is waar we het voor doen :) Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Eerlijk bedrijf geen smoesjes maar eerlijkheid richting de klant
Dat is waar we voor staan! Bedankt voor je positieve waardering, daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
nvt
Hey Simon, Bedankt voor je review en compliment! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Geholpen met medewerker digitaal mijn aanvraag behandelt
Wat fijn om te horen! Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Heel fijn geholpen
Hi John, Bedankt voor het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Prima geholpen
Dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Krijgen maandelijks keurig het verbruik van voorgaande periode ( maand).
Inzicht in je verbruik is altijd belangrijk! Wat fijn dat je deze service zo positief ervaart! Wist je dat wij op het moment ook de Budget Thuis hebben? Deze is te downloaden via de App Store of Google Play Store. Hiermee heb je naast maandelijks inzicht ook dagelijks inzicht in je verbruik :) Met vriendelijke groet, Danielle, Budget Energie Webcare
Rembrandtplein 29-45
1017CT Amsterdam
Energie is allang geen luxe meer. En te veel betalen voor iets wat je elke dag nodig hebt? Dat gaat er bij ons niet in. Bij ons is je energie goed geregeld, voor een standaard scherpe prijs. Wij bieden 100% groene stroom, 14 dagen bedenktijd en persoonlijke service. En, wij regelen je overstap. Budget Thuis. Het huismerk voor energie.