Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Internet+tv besteld, ik kreeg 2 dozen: de een op mijn adres en de ander bij een pakketpunt... Toen zat er geen 4-pins telefoonstekker in de doos, terwijl in de handleiding stond van wél. Klantenservice gebeld. Daar werd eerst beweerd dat die er standaard niet in zit, maar er werd niet ingegaan op waarom in de handleiding staat van wel. Toen zei ik dat het niet oké is dat er niet vooraf wordt gewaarschuwd dat deze stekker ontbreekt, anders hadden we die van tevoren wel in huis gehaald. Want Ziggo had al de verbinding stopgezet. De reactie was nog het allerschrijnendst aan dit verhaal: er werd gezegd dat dat onze eigen schuld is omdat wij geen monteur hadden bijbesteld. Die zou die kabel wel hebben. Wat een totaal onlogisch bizar verweer! Budget Thuis: nooit meer. Ik raad het af bij al mijn kennissen, wat een rare onlogsiche praktijken allemaal. Bestelling geannuleerd.
Beveelt niet aan
16 July 2026
Frans
Utrecht
Na wat gesteggel over de overstap en incassodatum zijn de producten mobiel, internet en energie prima.
Beveelt aan
16 January 2021
Niels
Sprang-Capelle
Beste Niels,
Bedankt voor je review en leuk te zien dat je al onze diensten afneemt! We gaan er helemaal van uit dat je, ondanks een wat stroeve start, gewoon tevreden blijft. Heb je ons toch nodig? We helpen je met alle plezier.
Met vriendelijke groet,
Budget Thuis
Energie, internet en mobiel. Het zijn allang geen luxe meer, maar eerste levensbehoeften. Even gewoon en alledaags als brood, kaas en melk. En te veel betalen voor iets wat je elke dag nodig hebt? Dat gaat er bij ons niet in!
Wij geloven dat het eenvoudiger en betaalbaarder kan. Onze producten zijn net zo degelijk, snel en betrouwbaar als de bekende merken, maar dan voor een budgetprijs.
En daarvoor bestaat een speciale categorie: het huismerk.
Dat is Budget Thuis
Het huismerk voor energie, internet en mobiel.
Rembrandtplein 29-45
1017CT Amsterdam