Helemaal fan

Ik heb vestjes, shirtjes, jurkjes, truitjes en jeans van plein publique. Alles is van hele mooie kwaliteit en blijft fijn na het wassen. Mooi verpakt, snelle levering, en tekstueel erg grappig! Ik draag alle items met evenveel plezier en als ik op de site kijk, beland er altijd wel iets in het winkelwagenje!! Oeps...

Top, kwaliteit en service top, absolute aanrader!

Prachtig t-shirt van mooie kwaliteit Het t-shirt is van prachtig materiaal en zit heerlijk. Door een fout bij de levering door PostNL ontving ik het pakketje eerst niet, maar dit werd door de helpdesk fantastisch opgelost. Super bedankt daarvoor! Ik zou hier zeker opnieuw bestellen – een dikke 10!

prima verzorgd op allelei fronten.

Nogmaalsl heb ik al een revieuw geschreven,besteling snel ,verzorgd ingepakt en bij retourneren netjes afgehandeld!

Prima producten nette levering

Mooi op tijd kwam mijn pakket aan. Keurig verpakt en een mooi product. Kwaliteit en goed passend. Ik ben er blij mee.

Goede kleding en goede, vriendelijke service

Ik heb een tijdje geleden diverse kledingstukken besteld bij Plein Publique. Helemaal gelukkig heb ik alles gedrag tot het moment van wassen daar was. In de haast had ik niet goed opgelet bij het wassen waardoor de kleding was gekrompen. Hierover heb ik gemaild en het bleek een (zeer dom en duur) foutje aan mijn kant te zijn. Er werd zeer begripvol en vriendelijk gereageerd. Daarnaast heb ik zelfs nog een kleine korting gekregen op mijn nieuwe kleding uit coulance. Dit hadden ze niet hoeven doen, maar is door mij een zeer gewaardeerd gebaar. Inmiddels ben ik weer aan het genieten van mijn nieuwe kleding. Ik kan het iedereen aanraden om de kleding hier te kopen. Het is wat prijziger maar de kwaliteit, pasvorm en service lonen zeker!

Zeer tevreden!

Ik heb een vestje en een jurk gekocht. Goede maat- en pasvorm, mooi materiaal en snel in huis. Met aandacht verpakt, de liefde voor de producten straalt er van af!

De kwaliteit van de kleding is heel goed en ik vind het heerlijk draagbaar. Ik heb vnl tops en truien gekocht. Ook twee rokken van tracel stof zijn heel fijn. Ik heb geen ervaring met broeken.

Fijne kleding in een top webwinkel

Al diverse keren besteld bij Plein Publique. Telkens worden de artikelen spoedig geleverd en de kwaliteit is prima. Duidelijke communicatie en als er dan toch ooit iets is wat retour moet gaan, staat het geld snel weer op je rekening. Heel tevreden!

Shoppen bij Plein Publique: een mooi cadeau voor jezelf

Na een aantal keren te hebben besteld, ben ik steeds weer zeer tevreden. Het kost soms wat, maar dan heb je ook wat. Goede prijs-kwaliteit verhouding. En jouw bestelling wordt met zorg ingepakt en verstuurd. Een cadeautje om te krijgen, zeker met nog een leuk kaartje erbij!

Helemaal goed

Kwalitatief mooie kleding. Snelle levering. Niet te grootschalig wat fijn aanvoelt in deze wegwerp maatschappij.

Fijne materialen in eigen stijl

Wat een leuke ontwerpen en mooie materialen. Net even anders dan andere.

Mooie kwaliteit stof, maar valt klein

Mijn gestreepte shirt heeft een goede kwaliteit, maar valt wel behoorlijk smal. En ik vind de prijs kwaliteit verhouding niet helemaal kloppen. De producten zijn aan de hoge kant geprijsd.

Thuis bij Plein Publique…

Ik heb mijn merk gevonden… Intussen draag ik zowat 50% van de tijd 1 of (vaak) meerdere items van dit merk… Goeie kwaliteit. Mooie ontwerpen. Perfekte maatvoering. Klassiek met een twist. Tijdloos. Ik voel me helemaal thuis bij Plein Publique!

Prachtig item en superservice

Leuk spijkerjasje gekocht, waar een klein probleempje mee was. Dit is zeer attent en vriendelijk opgelost. Kortom helemaal blij!

Kwaliteit!

Ik heb al minstens 6 kledingstukken gekocht en ben er zeer tevreden mee! Prachtige kleuren en mooie kwaliteit. Mijn favoriet is het wikkelvestje.!!!

Kwaliteit en comfort

Ik houd van mooie, kwalitatieve kleding. Plein publique voldoet aan deze voorwaarden. Mooi, kwaliteit en een perfecte pasvorm. Wat wil je nog meer.

Mooie stof, fijne pasvorm.

T-shirts precies waar ik naar zocht: lage hals en wat langere korte mouwen. En in mooie kleuren en fijne, duurzame stof. Info over bezorging zorgvuldig. En teksten van Plein Publique zijn altijd helder en grappig! Kortom: weer een fijne aankoop!

Heel tevreden

Snelle en goede service. Erg tevreden met de wollen truitjes die ik heb gekocht. Mooi materiaal, geen fast fashion.

Mooie trui heerlijke stof en zit perfect

Uitmuntend!

Plein Publique is persoonlijk, hartelijk, snelle service en bovenal een prachtige collectie van mooie materialen! Jullie dames doen het goed!!! Dank, Alie

Snelle bezorging en prachtige kwaliteit

Wat een snelle bezorging. De merinowollen kleding is vaneen geweldige kwaliteit.

Mijn prachtige truitje kwam meteen de volgende dag!

Prachtige kwaliteit!

Mooie producten, goede kwaliteit

Ik kocht een gestreept t-shirt en een lange rok van Travel kwaliteit. Ze werden snel geleverd, waren goed verpakt en de kwaliteit en pasvorm waren goed. Het enige 'nadeel' vind ik dat het t-shirt wat kort valt, bij mij op de heup, wat overigens keurig wordt aangegeven. Heel handig als ik het shirt ergens in wilt dragen, niet altijd mooi als ik het ergens over wilt dragen (ik ben 178cm).

In een woord 'Fijn'!

Wat een fijne site, fijn team en heerlijke kleding. Duurzaam, mooi en zit heerlijk. Service is snel, gastvrij en goed.

Prachtige kleding, heerlijk materiaal

Online heb ik het vestje Les Vingt gekocht. In werkelijkheid is het vestje net zo mooi als op de website. Prachtig materiaal, een frisse, zachte kleur en draagt heerlijk. Heel blij mee.

Jansweg 42

2011KN Haarlem

085-2018680

Over Plein Publique

PLEIN PUBLIQUE is in 2016 opgericht met een focus op de mooie Bretonse streep. In de loop der jaren is de collectie uitgegroeid tot veel breder segment, waar de focus ligt op hoogwaardige materialen en ene fijne snit. PLEIN PUBLIQUE kenmerkt zich door het mooie tijdloze karakter en veelzijdigheid ontwerpen van Nederlandse bodem.