Mooie kleding en een fijne service

Ik kwam dit merk tegen op facebook en ik was gelijk enthousiast toen ik de kleding bekeek op de website. Inmiddels heb ik een aantal items besteld en ik ben er heel blij mee. Mooie pasvorm en fijne stoffen. Alles wordt ook mooi verpakt geleverd (je ontvangt echt een “cadeautje’ voor jezelf). Vragen die je stelt, worden heel snel beantwoord. Ik ben dus heel positief en zal hier zeker blijven bestellen.

Héél grote fan van Plein Publique

Alsof Plein Publique stiekem mijn gedachten kan lezen :-) Alle nieuwe items zijn stuk voor stuk juweeltjes die ik graag in mijn kast wil. Al blijven de merino classics waarvan ik er ondertussen al heel wat heb ook mijn absolute favoriet, in allerlei kleuren en modellen. Love it!

Mooie kwaliteit

De broek zit alsof hij voor mij is gemaakt. Mooie stevige zachte jeans. Helaas viel de jeansblouse erg klein. Ik had zelfs een maat groter genomen om het nog wat losser te laten vallen maar zelfs dat was nog te klein. Maar ik kon het makkelijk retour sturen. Goede communicatie over het retour sturen en het terugstorten van het geld.

Hele mooie kwaliteit

Mijn eerste aankoop is heel goed bevallen. Goede kwaliteit materiaal en mooie warme kleur.

Mooie stoffen, snelle perfecte levering

De site is overzichtelijk, snelle levering, mooie dikke stoffen! Precies zoals je het op de site ziet! Top!

Very happy with Plein Publique

So far, I have bought two products. LA SWEAT in grey which I have been wearing several times when it gets cold in the evening, it is a very confortable and versatile sweat, my 18 year old daughter also wore it. I also bought LA BONBON cardigan in Bordeaux color, very good quality and it looks amazing. I haven’t been wearing it yet since the weather is too hot and cardigan too warm but I tried it on and it wasn’t itchy at all. I am extremely happy with both and I can’t wait to buy more!

M’n hele garderobe is er van

Materiaal subliem Pasvorm blijft na lange tijd dragen Het is tijdloos elegant en je kunt alles mixen en matchen. Ik koop liever wat minder en dan van Plein Publique dan meer items die na 1 seizoen weg kunnen!

Mooie draagbare kleding van goede kwaliteit.

Mooie merino items, waarvan ik er meerdere in het bezit heb. Pillen nauwelijks. De broeken en jurken zijn voor mij helaas veel te lang omdat ik wat kleiner ben.

super

Ik kende dit merk niet maar ik ben nu verkocht. Mooie, betaalbare kleding in prachtige tinten en een excellente service.

Aangenaam verrast door de vlotheid van afhandelen.

Ik bestelde een travelshirt, maat large in het wit. Twee dagen later ontving ik het reeds, mooi verpakt, maar helaas te klein. Ik stuurde het onmiddellijk terug. Een week later stond het geld reeds op mijn rekening. Ik bestelde dezelfde shirt in het zwart, XL. Past perfect. Nu volg ik ieder nieuw item dat ik telkens via mail ontvang. Echt een aanrader voor kopen online!

Mooie kwaliteit

Onlangs heb ik hier een mooie broek en een paar tops besteld. De kwaliteit is echt goed en de kleuren zijn prachtig. Echt een aanrader!

Mijn eerste ervaring was goed, goed geïnformeerd. Mooie artikelen en kwalitatief goed.

Mijn vaste site waar ik verschillende artikelen uit mijn garderobe heb gekocht

Prima winkel met tijdloze kwalitatieve mode. Snelle afhandeling qua geld retour en verpakking die passend is dus geen overbodig materiaal! De Bretonse streep was het eerste kleding stuk dat mij letterlijk over de streep trok. Een echt pluspunt is dat de kleding van Nederlandse bodem is !

goed, mooie t shirts

Snelle levering, mooi verpakt in doos. Blij met de t shirts.

Prima service!

Ik had 2 dezelfde shirts met Bretonse streep in verschillende maten besteld. Één retour gestuurd, de afhandeling was correct en snel geregeld. Ben blij met t shirt dat ik heb gehouden!

Zeer goede ervaring met levering en retour zendingen

Ik heb verschillende items aangeschaft en over het algemeen heel tevreden. Ik was de truien over het algemeen niet maar hang het uit onder een afdak. Toch al 3x gaatjes in de truien gehad. Repareren is eigenlijk niet mogelijk dus daar baal ik wel van. De zomertruitjes zijn top en ook de gewone shirts die niet van wol zijn. Levering gaat snel en netjes en zo milieu vriendelijk als mogelijk. Retour zending gaat ook vlot en wordt netjes afgehandeld. Fijn dat jullie altijd kleuren voor herfst-types in het assortiment hebben. Dus het hele jaar rond goede items te verkrijgen.

Prachtige kleding

Ik zag een mooie rok voorbij komen op instagram. Vervolgens ben ik naar jullie website gegaan om de rok te bestellen. Daar was ik super blij mee. Ook heb ik inmiddels nog 2 merino truitjes gekocht, precies de pasvorm waar ik van houd. Ook de kleuren zijn prachtig. Ik ga zéker nog meer bestellen, want er is nog veel meer wat ik mooi vind. Een prachtig merk, dat ik niet kende, maar helemaal mijn smaak!

Blij mee

Mijn eerste bestelling bij Plein Publique : goede pasvorm, mooie kwaliteit, leuk ontwerp. Klassiek-sportief-vrouwelijk

Mooi jurkje en kleur. Jurkje wordt wel erg wijd door dragen.

Toen ik het jurkje binnen kreeg en zag dacht ik wauw wat een heerlijk stofje. Maar het jurkje wordt erg wijd door het dragen. Vind het dus de prijs absoluut niet waard.

Mooi Merino

De pasvorm van de merino truitjes en topjes is altijd zoals verwacht: valt soepel en blíjft ook mooi. Hele fijne basics.

De bestelling wordt snel afgehandeld. Maar ook retourzending verloopt snel evenals de terugbetaling. Bovendien zijn de kledingstukken van fijne kwaliteit.

Ten eerste; prachtige merino kleding. Mooie kwaliteit, kleuren en pasvorm. Daarnaast een snelle en goede levering. Netjes verpakt en goed gecommuniceerd. Ook bij een retour; de maat was te groot, verloopt dit simpel en vlot. Direct een bevestiging en binnen 2 weken het aankoopbedrag weer op je rekening.. Nou, ik vind jullie Top!

Mooie kwaliteit shirt

Het shirtje wat ik heb besteld voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. De korte mouwtjes zijn iets langer en dus mooi als je wat ouder bent, tevens is de kwaliteit prima, ik heb het al een paar keer gewassen en het blijft mooi. Kortom voor mij een top shirt.

Top ervaring!

Al een tijdje kwam Plein Publique voorbij op mijn tijdlijn, maar nu toch maar eens op de bestelknop gedrukt; ik bestelde aardig wat verschillende items. Het kwam snel en de kleding was verpakt als een cadeautje met een leuk handgeschreven kaartje erbij en een aardigheidje. Mij maak je dus echt blij met die kleine details! Van alle items heb ik mijn reguliere maat besteld en ik hoefde niets terug te sturen; pasvormen zijn top en de kwaliteit echt schitterend! Ook na een aantal keren wassen. 1 tip; let met truitjes/vestjes op dat je niet te hoog centrifugeert in de wasmachine ivm krimpen. Binnenkort bestelling 2: ik ben fan!

Prachtige collectie, goede service, perfecte pasvormen

Wat winkel ik graag bij Plein Publique. Zulke mooie en tijdloze ontwerpen, prachtige stoffen en heel goede kwaliteit. Ook de service is uitstekend; toen ik een product retourneerde, was dit snel en goed opgelost. Ik draag alles vaak en het blijft zo mooi. Ik ben groot fan!

Jansweg 42

2011KN Haarlem

085-2018680

Over Plein Publique

PLEIN PUBLIQUE is in 2016 opgericht met een focus op de mooie Bretonse streep. In de loop der jaren is de collectie uitgegroeid tot veel breder segment, waar de focus ligt op hoogwaardige materialen en ene fijne snit. PLEIN PUBLIQUE kenmerkt zich door het mooie tijdloze karakter en veelzijdigheid ontwerpen van Nederlandse bodem.