top

Snelle levering eventueel retour zenden erg gemakkelijk, snel afgehandeld. Kwaliteit erg goed.

Super blij met mijn jurk, mooie kwaliteit en afwerking

Bestelling zeer vlot verlopen. Zorgvuldige verzending, kledij van hoge kwaliteit. Een aanrader!

Onwijs leuk winkelen

Wat een leuke webshop, dito contact, snelle verzending, communicatie die opvalt door humor, mooie kleding, duidelijke foto's. Ik heb nu 2 tops gekocht; ben benieuwd hoe de broeken vallen.

Fijne mode van betrouwbare webshop

Stijlvolle kleding, mooie modellen en kleuren. De website is zeer klantvriendelijk en duidelijk. Ik had een vraag gesteld IVM de maat en kreeg diezelfde dag een heel vriendelijk en duidelijk antwoord terug. De bezorging verloopt heel snel en is zeer verzorgd. Er gaat veel enthousiasme uit van het team achter Plein Publique, dat voel je aan de nieuwsbrieven en ook aan de post in het geleverde pakket. Ja, ik ben fan!

Zo blij mee, pasvorm en kwaliteit is toppie

Heel fijn om te dragen, zowel de pasvorm als de kwaliteit is naar wens.

Prachtige kleding

Ik ben helemaal weg van de kleding van Plein Publique. Kwalitatief prima en mooie stijl ook voor naar mijn werk. De truitjes zijn prachtig en de rokken en jurken zijn heel flatterend. Enige is (en daarom geen 5 sterren) dat het wel prijzig is.

Fijne webwinkel

Mooie kwaliteit, valt goed en draagt comfortabel. Ziet er superelegant uit, voel me er goed in.

Mooie Bretonse trui

Eindelijk gevonden: een trui met korte mouw, mooie roze streep, soepel vallend en met mooie pasvorm. Zeer tevreden over mijn aankoop. Ook vest besteld met de blauwe streep. Tijdloos item. Valt goed op maat, mooie kwaliteit. Uitpakken van de doos was een cadeautje.

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooi jurkje, fijne stof en goed op maat. Heb inmiddels hetzelfde jurkje ook nog in een andere kleur besteld. Levering was vlot.

Prachtige blouse, heerlijk voor tropische temperaturen

Eerste bestelling bij dit bedrijf. Mooi product en zorgvuldig en attent verpakt en verzonden. Ben tevreden en ook benieuwd naar de herfst en winter collectie.

Hele fijne kleding!

Het merk spreekt mij aan door de rustige kleuren, het gebruik van natuurlijke materialen, de vrouwelijke designs en uitvoering van de kledingstukken. Vrijwel alles heeft nét iets extra’s en blijft toch subtiel van karakter. Het hele jaar door koop ik bij Plein Publique, het is mijn lievelingsmerk geworden.

Mooi

Mooie kwaliteit, prijs kwaliteit is goed

Fijne kleding

Fijne mooie kwaliteit kleding. Hoog draag comfort.

Short

2 mooie shorts, kleur en pasvorm mooi.

zeer positief

Via familie werd ik gewezen op deze site. Inmiddels twee kledingstukken besteld. Ik ben hier zeer positief over, geweldig materiaal en mooie pasvorm. Ze zijn zeer klantgericht, snelle levering en bij evt. retour zenden/omruilen zeer snel geld retour. Een mode voor zowel jonge mensen, als senioren en zijn ook nog bezig met natuur.

Helemaal fan

Ik heb vestjes, shirtjes, jurkjes, truitjes en jeans van plein publique. Alles is van hele mooie kwaliteit en blijft fijn na het wassen. Mooi verpakt, snelle levering, en tekstueel erg grappig! Ik draag alle items met evenveel plezier en als ik op de site kijk, beland er altijd wel iets in het winkelwagenje!! Oeps...

Top, kwaliteit en service top, absolute aanrader!

Prachtig t-shirt van mooie kwaliteit Het t-shirt is van prachtig materiaal en zit heerlijk. Door een fout bij de levering door PostNL ontving ik het pakketje eerst niet, maar dit werd door de helpdesk fantastisch opgelost. Super bedankt daarvoor! Ik zou hier zeker opnieuw bestellen – een dikke 10!

prima verzorgd op allelei fronten.

Nogmaalsl heb ik al een revieuw geschreven,besteling snel ,verzorgd ingepakt en bij retourneren netjes afgehandeld!

Prima producten nette levering

Mooi op tijd kwam mijn pakket aan. Keurig verpakt en een mooi product. Kwaliteit en goed passend. Ik ben er blij mee.

Goede kleding en goede, vriendelijke service

Ik heb een tijdje geleden diverse kledingstukken besteld bij Plein Publique. Helemaal gelukkig heb ik alles gedrag tot het moment van wassen daar was. In de haast had ik niet goed opgelet bij het wassen waardoor de kleding was gekrompen. Hierover heb ik gemaild en het bleek een (zeer dom en duur) foutje aan mijn kant te zijn. Er werd zeer begripvol en vriendelijk gereageerd. Daarnaast heb ik zelfs nog een kleine korting gekregen op mijn nieuwe kleding uit coulance. Dit hadden ze niet hoeven doen, maar is door mij een zeer gewaardeerd gebaar. Inmiddels ben ik weer aan het genieten van mijn nieuwe kleding. Ik kan het iedereen aanraden om de kleding hier te kopen. Het is wat prijziger maar de kwaliteit, pasvorm en service lonen zeker!

Zeer tevreden!

Ik heb een vestje en een jurk gekocht. Goede maat- en pasvorm, mooi materiaal en snel in huis. Met aandacht verpakt, de liefde voor de producten straalt er van af!

De kwaliteit van de kleding is heel goed en ik vind het heerlijk draagbaar. Ik heb vnl tops en truien gekocht. Ook twee rokken van tracel stof zijn heel fijn. Ik heb geen ervaring met broeken.

Fijne kleding in een top webwinkel

Al diverse keren besteld bij Plein Publique. Telkens worden de artikelen spoedig geleverd en de kwaliteit is prima. Duidelijke communicatie en als er dan toch ooit iets is wat retour moet gaan, staat het geld snel weer op je rekening. Heel tevreden!

Shoppen bij Plein Publique: een mooi cadeau voor jezelf

Na een aantal keren te hebben besteld, ben ik steeds weer zeer tevreden. Het kost soms wat, maar dan heb je ook wat. Goede prijs-kwaliteit verhouding. En jouw bestelling wordt met zorg ingepakt en verstuurd. Een cadeautje om te krijgen, zeker met nog een leuk kaartje erbij!

Helemaal goed

Kwalitatief mooie kleding. Snelle levering. Niet te grootschalig wat fijn aanvoelt in deze wegwerp maatschappij.

Jansweg 42

2011KN Haarlem

085-2018680

Over Plein Publique

PLEIN PUBLIQUE is in 2016 opgericht met een focus op de mooie Bretonse streep. In de loop der jaren is de collectie uitgegroeid tot veel breder segment, waar de focus ligt op hoogwaardige materialen en ene fijne snit. PLEIN PUBLIQUE kenmerkt zich door het mooie tijdloze karakter en veelzijdigheid ontwerpen van Nederlandse bodem.