Fijne producten en goed geholpen

Mooie kleding en fijne breisels

Was de eerste x dat ik iets bestelde bij Plein Publique, de ervaring was super goed Mooi truitje gekocht . Zeer attent allemaal

Prima, goede kwaliteit en in lijn met de prijs

Voor de eerste keer een basis overslag shirt besteld. Goede kwaliteit, mooie stof. Voor mij wel net aan qua lengte (ik ben 180cm en heb een bijbehorende lengte van het bovenlijf) zowel qua lijf als mouwen. Ik ga er vanuit dat het niet krimpt als ik het zo koud mogelijk was.

Goede kwaliteit, snelle levering!

Mooie kleding

Mooie kleding, toffe kleuren en goede materialen.

Prachtige trui

Super snel geleverd. Prachtige merinowol. En erg leuk model met pofmouwtjes! Heel blij mee.

Mooooi - Ik ben er superblij mee!

Ik heb de Travel coltop LA ROMY gekocht in donkerbruin en bordeaux. Het materiaal is iets anders dan ik had verwacht, maar het zit en voelt erg goed. Wat ook leuk is: ik krijg complimentjes — en natuurlijk de vraag waar ik het heb gekocht! De donkerbruine kleur is prachtig, precies de tint waar ik al jaren naar op zoek was. Ik ben er dan ook heel blij mee! :)

Fantastische kwaliteit en snelle levering

De pasvorm en kwaliteit van deze producten is subliem!!! Ik heb een paar favorieten die ik de komende jaren in verschillende kleuren ga bestellen. Wat een fijn merk!

Stijlvol, tijdloos en onweerstaanbaar

Weer eens een groot compliment voor Plein Publique! Al jarenlang fan, maar het mag best nog eens gezegd worden. Vanmorgen kwamen mijn twee nieuwe vesten LA CHERIE binnen, in bruin en donker mistgroen. Allebei echt prachtig! Eerder had ik al de blouse LA SEZANNE DOT in choco-ivoor besteld.....wat een beauty! En tot slot...ik kon het niet laten en heb zojuist ook het wikkelvestje LA KELLY in aubergine besteld. Ik heb LA KELLY al in donkerblauw, maar als iets zo goed zit verdient het een tweede kleur!

Stijlvol, mooi gemaakt en alles in veel mooie kleuren

Plein publique blijkt helemaal mijn stijl. Stijlvol, comfortabel, mooi gemaakt en alles in veel mooie kleuren. Ik houd normaal niet van travel stof, maar bij plein publique is de stof op basis van viscose en die draagt juist wel fijn. De jurken, de merinotruien..heb al een hele verlanglijst.

Topkwaliteit merinowollen trui, la Coeur.

Mooie, prettig zittende trui. Lekker warm. Nog eentje besteld.

Prachtige producten

prachtige producten van een leuk Nederlands bedrijf. Altijd lief kaartje bij je bestelling.

Snelle levering en zeer tevreden van mijn mooie nieuwe trui!

Prachtige kwaliteit

Ik heb hier een trui en een vest gekocht en ik ben er super blij mee. Wat een prachtige kwaliteit en een snelle levering ook.

Nog niet veel meegemaakt dit. Mijn verwachtingen helemaal overtroffen! Binnen de 24 u geleverd. Prachtig materiaal en zelfs op die korte tijd met een persoonlijk briefje erbij :-). Dankjewel!

Kwaliteit

Mooie producten

Mijn nieuwe favoriete merk!

3 woorden: Ge-wel-dig! Inmiddels in het bezit van 2 Jeans (flared) en ik denk niet dat ik ooit nog overstap op een ander merk. De jeans zitten écht perfect! Ik draag ze het liefst met mijn bamboe coltop met gewéldige bomberjack Bomba of het merino vest La Donna. Het zit allemaal heerlijk en ik heb al veel complimenten ontvangen. Morgen komt mijn merino wollen trui La Twist in de kleur Bordeaux en ik verheug me alweer enorm op het pakketje. Alleen het openmaken is al een feestje.

Mooie producten, goed verpakt, snel verzonden en goede retourafhandeling

Mooie materialen, mooie producten. Ik heb drie jurkjes besteld die heerlijk zitten en een mooie pasvorm hebben. Merinowol kriebelt ook niet. Ik had twee maten besteld. De teruggestuurde maat werd snel verwerkt en het geld werd vlot terug gestort. Ik hoop dat ik lang plezier heb van mijn mooie items.

Heel blij!

‘Wat zie jij er leuk uit!’ Nou dat is natuurlijk superleuk om te horen. Heb m’n eerste shirts, trui en pantalon besteld en ben er hartstikke blij mee, heerlijk zachte wol, shirts passen allemaal perfect bij de pantalon, helemaal leuk. Én ik krijg dus complimenten van anderen, ook zo leuk! Heb alweer nieuwe mooie dingen gezien en op m’n favorieten-lijstje gezet. Ik ga zeker meer kleding van Plein publique aanschaffen. Helemaal tevreden :)

Zeer goede site/bedrijf

Mooie producten van goede kwaliteit! Goede communicatie en service! Per ongeluk artikelen dubbel besteld: kreeg een mailtje waarin men mij hier op attendeerde en de mogelijkheid bood de bestelling te wijzigen; zeer alert/attent!

Mooie kleding van een super kwaliteit

Ik heb al diverse truitjes, vestjes en een broek gekocht. Vooral de Marino wollen varianten vind ik erg prettig. Het is ook de enige wolsoort waar ik tegen kan. De stijl is tijdloos met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Heel tevreden

Mooie kwaliteit, snelle levering goeie communicatie!

Mijn bestelling van de merino wollen la victoria trui in het zwart is helemaal volgens verwachting. Mooi materiaal goede pasvorm en zit heerlijk. De wijde mouwen geeft het geheel een chique uitstraling.

Prachtige merinowollen vestjes gekocht

Besteld volgende dag in huis Mooie kwaliteit merinowollen vestjes. Wil graag nog meer dingen bestellen je wordt er hebberig van . Ook iets geretourneerd gaat makkelijk geld terug gekregen .

Dik tevreden

Voor de eerste maal een bestelling gedaan bij Plein Publique. De trui is in werkelijkheid net zo prachtig als de foto laat zien en het maatadvies klopt exact. In de toekomst zal ik zeker vaker bij Plein Publique gaan bestellen.

Jansweg 42

2011KN Haarlem

085-2018680

Over Plein Publique

PLEIN PUBLIQUE is in 2016 opgericht met een focus op de mooie Bretonse streep. In de loop der jaren is de collectie uitgegroeid tot veel breder segment, waar de focus ligt op hoogwaardige materialen en ene fijne snit. PLEIN PUBLIQUE kenmerkt zich door het mooie tijdloze karakter en veelzijdigheid ontwerpen van Nederlandse bodem.