Heel klantvriendelijk, eerlijk en mooie kwaliteit truien.

Ik hou heel erg van de open manier waarop jullie communiceren, eerlijk zijn over minder mooie resultaten bv een niet perfecte kleur/wassing. De stijl van de truien is mijn stijl, sportief klassiek en de prijs/ kwaliteit verhouding is heel goed! De wollen truitjes vind ik het mooist, de kleuren die jullie kiezen kloppen bij het model. Mooi merk!

Geweldige merino truien

Mooie pasvorm, lekker warm en leuk vrouwelijk midel.

Geweldig!

Prachtige items! Mooi verpakt en super snel bezorgd! Ik ben echt fan geworden!

stipt en snel

Mooie verzorgde webpagina - super snelle levering, zelfs naar België!!

Adequate service, vriendelijke persoonlijke mails.

Prachtige collectie, basic maar echt mooi! De mails zijn persoonlijk en daarnaast ontvang je af en toe een leuke blog. Precies frequent genoeg. Kwalitatief erg mooie en goed producten.

Alles goed

Snelle levering, mooi verpakt, handgeschreven briefje erbij, mooie broek, zit heerlijk, gaat niet meer uit.

Eigen nette stijl en mooie kwaliteit

Vorig jaar Plein Publique ontdekt en wat word ik vrolijk van deze kleding. Ondertussen al een aardige kledingkast met mooie kleding. Een keer een topje gekocht die niet zo mooi bleef na het wassen. Maar verder blijft alle kleding mooi en is het van goede kwaliteit. Daarnaast vind ik het uitpakken van het kleding pakketje met een kaartje erbij altijd een klein feestje. I love it

Top kwaliteit, prachtige kleuren en supermodel

Ik heb de Lourdes broek in Camel gekocht en de la coeur trui in Indigo. Supermooie spullen, pasvorm van beide prachtig en kleuren ook. Ik had zonder goed te kijken de broek in M gekocht, bleek maat 40 terwijl ik eigenlijk 38 heb. Maar met deze broek geen probleem, zit misschien nog lekkerder ;-). Plein Publique is een van mijn favourite on-line winkels geworden: kwaliteit, stijl, duurzaam en veel kleur aanbod.

Blijmakend

Als het doosje binnenkomt word ik al blij. Mooi verpakt en met een lieve persoonlijke boodschap. Kom daar maar eens om. Ik heb nu twee truien gekocht. Eerlijk is eerlijk: van de eerste had ik meer verwacht. Ik ben niet heel tevreden over de kwaliteit. Maar na contact had ik hem zonder problemen kunnen opsturen en dat heb ik niet gedaan, want gedoe. Toch ook de Merino trui onlangs besteld. En daar ben ik zo gelukkig mee. Geweldige pasvorm, mooi donkerblauw en prachtige kwaliteit. Ik denk dat ik er vandaag nog één ga bestellen.

Heel blij mee

Wat ben ik blij dat ik Plein Publique heb gevonden! Ik heb er nu een aantal truitjes en twee blouses gekocht. Mooie kwaliteit, elegante modellen en prachtige kleuren.

Mooi, snel, persoonlijk

Prachtige kwaliteitskleding. Niet goedkoop maar wel een geweldige kwaliteit. Persoonlijke, losse, benadering wat ik erg van hou. En elk pakketje is een feestje!!

De marinowolle truitje zijn supermooi!

Superblij met m’n truitje. Een nadeel, vanaf de boord trekken ze wat omhoog. Zou prima zijn met een broek met een hoge taille, maar die heb ik niet. Wanneer het boordje wat losser was geweest of met een koortje zelf te stellen, zou deze wel op z’n plaatst blijven zitten.

Mooie kwaliteit met sjieke uitstraling

Super mooie vallende shirtjes en truitjes! Mooie kwaliteit. Krijg vaak complimenten als ik het draag!

Eenvoud, elegantie en topkwaliteit.

Altijd verassende basics met een twist. Mijn kast loopt helemaal vol met plein publique. TOP.

Fan van Plein Publique

Als je begint iets te kopen bij Plein Publique dan is de kans dat je best addict word. Ik ben fan van de truien met stripjes, je kan die wassen en wassen zij blijven super mooi. Love the chic décontracté uitstraling van vele artikelen. J’adore

Fijne kleding en super service

De persoonlijke touch is een verademing! Ga zo door

Jansweg 42

2011KN Haarlem

085-2018680

Over Plein Publique

PLEIN PUBLIQUE is in 2016 opgericht met een focus op de mooie Bretonse streep. In de loop der jaren is de collectie uitgegroeid tot veel breder segment, waar de focus ligt op hoogwaardige materialen en ene fijne snit. PLEIN PUBLIQUE kenmerkt zich door het mooie tijdloze karakter en veelzijdigheid ontwerpen van Nederlandse bodem.