Hoi Ellen, Thanks voor je review. Ik denk alleen dat je een klein foutje hebt gemaakt of iets over het hoofd hebt gezien. Wij hebben de bestelling goed ontvangen en ingepland zoals gewenst. De bestelling staat namelijk ingepland om te bezorgen op 27 juni. Dit is de datum waarop je hebt gekozen de order te willen ontvangen. Dat is daarom ook de reden waarom je nog niets hebt ontvangen. Wij nemen contact met je op om dit toe te lichten en om te informeren over de bezorging. In de e-mail vind je nogmaals de order met daarin de datum waarop je hebt gekozen de order te willen ontvangen. Wij zouden het erg op prijs stellen als je de review aanpast nadat je het pakketje hebt ontvangen en alles hebt geproefd. Ik hoop je hierbij genoeg te hebben geïnformeerd! Met vriendelijke groet, Team Prep The Food
Wij ontzorgen mensen bij het behalen van hun gezondheidsdoel. Dit doen wij door gevarieerde en gebalanceerde maaltijden aan te bieden in combinatie met verschillende gezonde snacks, sapjes en supplementen.