Uitermate teleustellend

Ik probeer al sinds november 2025 in contact te komen met de accountmanager, dit is tot op heden niet gelukt.

Al 2 jaar klant en altijd goed

2 jaar klant en elke maand wordt het keurig op tijd opgehaald. De jongens op de wagen zijn ook altijd vriendelijk en doen niet moeilijk als je een keertje wat extra karton mee wilt geven.

Trage uitvoering

Mijn ervaring met Milieu Service Nederland is dat ik (zeer) vaak contact moet maken om 1 ding te realiseren. Ik heb geen idee over hoeveel schijven het gaat binnen de organisatie, maar ik denk dat 1 aanspreekpunt al een groot verschil zou gaan maken.

Mijn ervaring met Tamara Z

Mijn ervaring met Tamara Z was ontzettend fijn wij zijn heel goed geholpen door haar ze is echt een fijn persoon om mee te praten omdat zij mee denkt en ook gelijk de beloftes na komt! Bedankt Tamara

Waardeloos

Update: Na het plaatsen van de ronduit slechte beoordeling is er contact opgenomen. Men begreep gelukkig heel goed waar deze slechte score vandaan kwam en de pijnpunten worden nu opgepakt. Ik ga er vanuit dat de problemen vanaf nu of niet meer voorkomen of snel worden opgelost indien er toch eens wat fout gaat. En dat kan altijd gebeuren uiteraard, dat gebeurt overal. Mocht dat het geval zijn, pas ik over een half jaar mijn review verder aan in positieve zin. Oorspronkelijke beoordeling: Sinds de overname van Ter Horst Groep door Milieu Service Nederland is de afvalophaling een drama. Geen enkele afspraak wordt nagekomen. Er wordt op geen enkele klacht gereageerd. Ik probeer al sinds begin december onze inktafval geregeld te krijgen, lukt niet. Ik probeer al sinds half maart onze restcontainer op het juiste adres geleegd te krijgen, lukt niet. In een woord: waardeloos!

Snelle reacties en regelt snel dingen. De tip om het een 10 te maken zou zijn wat duidelijkere communicatie.

super snel en goed verpakt

Ophalen gebeurd prima en de jongens doen hun best. Ik zou graag wel een emailadres willen hebben waar we alles kunnen heen mailen

goede digitale uitleg over wanneer legen container

Goede klanten service

Komen afspraken na

Komen afspraken na en zijn snel met ophalen en leveren.

Wij worden op tijd ophoogde gehouden als er een verandering is

Top sinds we de afval totaal hebbe gescheiden

Met mede werking van de rayon vertegenwoordiger hebben een totaal plan verdeeld in de keuken om het afval te gaan scheiden TOP geholpen door Jack Wagena

waardeloos

Vele keren staan ze aan de deur voor 9 uur. foutieve bak, dure sleutel moeten betalen.

Moeizame start

Na een moeizame loopt het soepel. Ben tevreden Moest wel moeite voor een schema e telefoon nummer.maar dat is nu door Peter geregeld i

Dankzij de vriendelijke en professionele hulp van Tamara Zwiep van Milieu Service Nederland konden

Wij zijn heel tevreden over de hulp van Tamara Zwiep van Milieu Service Nederland . Dankzij haar medewerking en begrip konden wij ons contract op tijd opzeggen. Zonder haar hulp hadden wij waarschijnlijk nog meer financiële problemen gekregen. Tamara was vriendelijk, professioneel en duidelijk in haar communicatie. Wij waarderen haar inzet enorm en willen haar graag bedanken voor de goede service. Peter en Latifa Stichting Blije Buren

Stijgende lijn

Waar ik ruim een jaar bezig ben geweest om alles op de rit te krijgen en waar ik telkens van het kastje naar de muur werd gestuurd en minstens 10 jaar ouder ben geworden door deze klantenservice, is het uiteindelijk goed gekomen. Bij 1 op de 10.000 gaat alles fout zegt men weleens, wij waren helaas diegene bij Milieu Service Nederland. Uiteindelijk erg goed geholpen door Linda van de aftersales, dank hiervoor! Tip: mocht je in zee gaan met deze partij vraag dan om 1 vaste contactpersoon. ;)

Goede service, afspraken worden nagekomen

Goede ervaring met Milieu Service Nederland. Ondanks een kleine fout in het begin, is dit door Edwin keurig en professioneel opgelost. Afspraken worden nagekomen.

Zijn tevreden

Wordt goed geleegd niet moeilijk gedaan.

We zijn super tevreden over dit beddrijf

We hebben ruim 11 jaar een abonnement gehad met dit bedrijf en kwamen 1 keer in de veertien dagen het bedrijfsvuil ophalen van de kapsalon.helaas gaan we stoppen met de kapsalon en wordt het een woonhuis. Wij bevelen Milieuservice aan.

Super fijn

Erg fijn gesprek gehad en een goede service mogen ontvangen.

Fijn bedrijf goed dienstverlening

Heel vriendelijke accountmanager Aris En goed service, denkt mee top!

Betrouwbare dienstverlening en een goede communicatie

MSN is een betrouwbare partner voor de afvalinzameling. Zowel het contact met accountmanager Edwin van Halteren als ook de mensen van Grootzakelijk verloopt altijd snel en zeer prettig. Inmiddels maken we al ruim 5 jaar gebruik van een mooie perscontainer en gaan we hier de komende jaren mee door. MSN is een fijne partner om mee samen te werken.

Betrokkenheid, en leuk contact met Edwin

Onze ervaring is gewoon zeer goed, Natuurlijik moet je soms een beetje wachten maar dat is ok. Nee wij zijn er blij met de service en het contact met de accountmanager.

Uitstekende service

Al een tijdje klant, geen klagen. De ledigingen zijn altijd netjes op tijd. Goede communicatie, accountmanager goed bereikbaar. Top!

To the point, vakkundig en snel gehandeld zonder opsmuk.

Mijn manier van zakendoen; nergens omheen praten maar open en eerlijk communiceren en snel handelen. Een verfrissende ervaring!

Geweldige Samenwerking en Service

Wij hebben zeer goede ervaringen met Milieu Service en in het bijzonder met Edwin van Halteren als contactpersoon. Vanaf het eerste moment werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De service is snel en betrouwbaar, en wat echt opvalt is de bereidheid om mee te denken en passende oplossingen te bieden. Dit geeft vertrouwen en maakt de samenwerking erg prettig. Zeker een partij waar je op kunt rekenen.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland werd in 1986 opgericht. Het gebruik van computers en printers zorgde op dat moment voor een sterke toename van papiergebruik. Wij begonnen toen met het vernietigen van papier en vertrouwelijke documenten. Vanwege strengere milieuvoorschriften nam het afval scheiden een vlucht. Wij sprongen hier direct op in en groeide uit tot een bekend, landelijk en allround digitaal platformbedrijf in de afvalbranche. Inmiddels is Milieu Service Nederland de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Wij organiseren de afvalinzameling op de meest efficiënte en duurzame wijze. Wij lopen altijd een stap voor in de markt en komen met de meest innovatieve oplossingen op het gebied van afval. Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten. Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar!