Laden reviews...
265 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meerderheid van de reviews is positief, met nadruk op duidelijke communicatie en betrouwbare service. Klanten waarderen snelle reacties en meedenken van accountmanagers. Enkele reviews noemen problemen na overnames, maar er is ook melding van verbetering na opvolging. De service wordt consequent als professioneel en klantgericht ervaren.
Container wel tijdig aangeboden maar niet geledigd op aangegeven dag, hierover gebeld en gelijk de volgende dag is de container geleegd. Grote klasse!!!
13 July 2026
Mark Ravenshorst
Dedemsvaart
Wat fijn om te horen, Mark! Goed dat je even belde en dat het daarna snel opgepakt is. Dat is precies hoe het zou moeten gaan.
Leuk om te zien dat iemand ergens begint met werken en zich direct verdiept in de situatie van zijn klanten. Jay Tepaske nam al snel contact met ons op om te kijken of hij iets voor ons kon betekenen. Daarbij dacht hij niet alleen mee, maar kwam hij ook met een oplossing die voor ons echt beter uitpakte. Wij voeren voornamelijk isolatiemateriaal af en hadden hiervoor twee containers van een andere afvalverwerker staan. Dankzij het advies van Jay zijn we overgestapt naar één grote container waar alles in kan. Hierdoor zijn onze afvoerkosten gedaald en hoeft de container nog maar één keer per twee weken geleegd te worden, terwijl dat voorheen iedere week nodig was. Fijn om met iemand samen te werken die echt meedenkt en kijkt naar wat het beste is voor de klant. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en kunnen Jay zeker aanbevelen.
10 July 2026
Youri
Amsterdam
Wat fijn om te lezen, Youri. Het is precies zoals het zou moeten zijn: samen kijken naar wat in jouw situatie echt werkt en daar een passende oplossing voor vinden. Blij dat de samenwerking zo soepel is gestart en dat je er in de praktijk al het verschil van merkt.
Prettige ervaring
9 July 2026
Peter Van Assen
Amsterdam
Fijn om te horen dat je een prettige ervaring hebt gehad, Peter. We helpen je graag weer als je iets nodig hebt.
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Edwin van Halteren. Edwin is uitstekend bereikbaar, communiceert helder en houdt de lijnen kort, waardoor vragen en verzoeken snel worden opgepakt. Zijn proactieve houding en snelle manier van schakelen zorgen ervoor dat zaken efficiënt worden afgehandeld en afspraken worden nagekomen. Wat wij daarnaast waarderen, is dat Edwin meedenkt in praktische oplossingen en altijd bereid is om net dat stapje extra te zetten. Hierdoor verloopt de samenwerking prettig en professioneel en kunnen wij erop vertrouwen dat zaken goed geregeld worden. Wij ervaren Edwin als een betrouwbare partner die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Dankzij de korte communicatielijnen, zijn snelle reacties en klantgerichte aanpak is het een plezier om met hem samen te werken. Wij kijken dan ook uit naar een langdurige voortzetting van deze fijne samenwerking.
9 July 2026
Mohamed
Made
Wat fijn om dit te lezen, Mohamed. Het klinkt als een samenwerking die echt goed loopt, en dat is precies waar we naar streven. We kijken er net zo naar uit om dit samen verder voort te zetten.
Eindelijk iemand vanuit het bedrijf die interesse toont in een klant . En met goede oplossingen kwam.
1 July 2026
Michel
Arnhem
Wat fijn om dit te lezen, Michel. Dat je je echt gehoord voelt en dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen, daar doen we het voor. Fijne samenwerking!
Een flexibel bedrijf waar de klant centraal staat. Edwin bedankt voor de goede service.
30 June 2026
Jan-Willem
Oisterwijk
Wat fijn om te lezen, Jan-Willem, dank je wel! Goed dat alles soepel is verlopen en dat je je goed geholpen hebt gevoeld. We doen ons best om altijd mee te denken, dus dit is mooi om te horen.
Nav de nieuwsbrief contact opgenomen en uitstekend geholpen.
Arnoud
Arnhem
Fijn om te horen, Arnoud! Goed dat de nieuwsbrief het juiste moment was om contact op te nemen en dat je daarna snel goed geholpen bent. We staan altijd voor je klaar.
Fijne service en denken met je mee als er wat is
Jos
Zevenaar
Fijn om te horen, Jos! Meedenken is voor ons heel gewoon, en het is goed te weten dat je dat ook zo ervaart. We staan altijd voor je klaar.
Niet helmaal de afspraken opgevolgd maar uiteindelijk goed gekomen
Reine
Veenendaal
Fijn dat het uiteindelijk goed is gekomen, Reine. Als iets anders loopt dan je had verwacht, horen we dat graag zodat we er samen naar kunnen kijken. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten.
Me containers worden onderhand vaker niet geledigd dan wel...bekijk de google revieuws en ik ben zeker niet de enige die alles behalve tevreden is...
26 June 2026
Do
Culemborg
Goed advies gekregen over de afvalinzameling. Blij met een partij die met ons mee denkt.
25 June 2026
Ana
Helmond
Fijn om te horen dat de opstart soepel is verlopen, Ana. Het is precies zoals we het graag zien: samen kijken wat bij jouw situatie past. Welkom aan boord!
duidelijk in communicatie. vriendelijke chauffeurs.
25 June 2026
Joan
zevenaar
Fijn om te horen, Joan! Duidelijke communicatie en een vriendelijk gezicht bij de ophaling, zo hoort het te gaan. Bedankt voor je vertrouwen.
Ongeveer 1 op de 3 keer ledigen ze de restafval en het karton niet. Ze kijken niet verder dan hun neus lang is en rijden al snel weg als ze denken dat de container er niet staat. Onze containers staan om de hoek en we hebben hierover meermaals melding gemaakt. Mogelijk ledigen ze de verkeerde containers, want als ik bel zeggen ze dat ze wel geledigd hebben. Probleem zit er volgens mij deels in dat ze routes uitbesteden aan andere bedrijven en dus telkens andere chauffeurs zijn. Verder doen ze er naar mijn mening te weinig aan. Ik heb al zeer regelmatig melding gemaakt, maar het blijft regelmatig niet opgehaald worden. Naar aanleiding van mijn review is er contact met mij opgenomen. Er wordt wederom beloofd dat het in de toekomst wel gaat lukken. Ik wacht het even af of het nu goedkomt en als dat zo is, zal ik mijn review en beoordeling aanpassen.
18 June 2026
Menno
Weesp
Goedemorgen Menno,
Zojuist hebben we contact met je proberen op te nemen.
We hopen snel van je te horen.
Met vriendelijke groet,
Team Verkoop
De medewerkers staan altijd paraat en komen direct met een goede oplossing. Het wisselen van container was supersnel geregeld en het afval wordt op de gewenste plek opgehaald. Heel blij met de grotere container.
17 June 2026
Kristel
Hoorn
Wat fijn om te lezen, Kristel! Dat alles soepel verloopt en precies op jouw manier geregeld is, daar doen we het voor. Veel plezier van de grotere container!
Een enthousiaste werknemer, komt hier elke keer met gezelligheid en enthousiasme
12 June 2026
Iris
Enschede
Wat fijn om dit te horen, Iris! Het is prettig te weten dat het contact elke keer weer goed voelt. We gaan zo door.
Milieuservice heeft ons altijd netjes tot dienst gestaan. Lediging gebeurd netjes volgens de afgesproken tijd en datum. En nu gaan ze ook ons oudpapier ophalen. Lekker makkelijk als bij een bedrijf.
11 June 2026
Mert
Hilversum
Fijn om te horen, Mert! Dat de ledigingen lekker op tijd verlopen is precies zoals het hoort. Mooi dat we nu ook het oud papier voor jullie kunnen regelen, zo is alles goed geregeld op een plek.
Goede dienstverlening, uitstekend bereikbare klantenservice voor als het een keertje anders loopt dan gehoopt.
10 June 2026
Mike
Amsterdam
Fijn om te horen, Mike! Goede bereikbaarheid en snelle oplossingen zijn voor ons gewoon de basis van een fijne samenwerking. We staan er wanneer je ons nodig hebt.
Milieu Service levert een betrouwbare en professionele dienstverlening; het chemisch afval wordt voor onze school veilig en efficiënt afgevoerd, het papierafval wordt elke twee weken netjes opgehaald en eventuele wijzigingen in de planning worden altijd tijdig en duidelijk via de website gecommuniceerd.
8 June 2026
Hashiem
Amsterdam
Wat fijn om te horen, Hashiem! Dat jullie school goed geholpen zijn met zowel het chemisch afval als de papierinzameling, en dat de communicatie daarbij duidelijk is, daar doen we het voor. Bedankt voor het vertrouwen.
Zeer goed geholpen met het wisselen van op container op afroep naar frequentie
5 June 2026
Gerhard
Vriescheloo
Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent, Gerhard! De overstap van op afroep naar een vaste frequentie is meteen een stuk overzichtelijker voor je afvalmanagement. Mocht er ooit iets veranderen, weet ons dan te vinden.
Sinds het begin een vast aanspreekpunt en als er uitdagingen waren, werden deze snel en pro actief opgelost.
3 June 2026
Richard von Bannisseht
Amstelveen
Fijn om te lezen, Richard, en dank je voor het vertrouwen door de jaren heen. Dat je altijd op ons kunt rekenen, ook als er iets vraagt om een snelle oplossing, is precies waar we voor staan.
We waren klant bij Ter Horst dit is overgenomen door Milieuservice Nederland. De accountmanager Peter heeft ons geholpen het afval beter te scheiden. Heel blij mee.
3 June 2026
Lisa
Wierden
Wat fijn om te horen, Lisa! Goed dat de overstap soepel is verlopen en dat je nu ook beter afval scheidt. Daar doen we het voor.
10 MAANDEN LANG KARTON, NOOIT GELEEGD. BEL MEERDERE KEREN PER MAAND. NOOIT MET EEN OPLOSSING. KRIJG OPEENS MEERDERE FACTUREN ZONDER ENIGE TERUGKOPPELING WAAROM DIT IS. PROBEER IK HET OP TE ZEGGEN - WEER GEEN GEHOOR.
renske teeuwen
breukelen
Goedemiddag Renske,
We hebben vandaag direct contract met jullie proberen op te nemen.
Echter is het ons niet gelukt om in contact te komen.
We hopen snel van jullie te horen.
Met vriendelijke groet,
Team Verkoop
Heel blij met de dienstverlening, van accountmanager tot de serviceafdeling
Anita
Krimpenerwaard
Wat fijn om te horen, Anita! Blij dat je je aan alle kanten goed geholpen hebt gevoeld, van het eerste contact tot de uitvoering. Dat is precies hoe het zou moeten zijn.
Goed gesprek gehad en duidelijke uitleg gehad
Grand cafe
Beekbergen
Fijn om te horen dat het gesprek goed voelde en dat alles duidelijk was, Grand. Zo hoort het te zijn. Mocht je nog vragen hebben, we staan altijd voor je klaar.
Ik probeer al sinds november 2025 in contact te komen met de accountmanager, dit is tot op heden niet gelukt.
30 May 2026
Nancy
Zoetermeer
Goedemorgen Nancy,
Zojuist hebben wij jullie proberen te bellen. Echter was jij helaas niet aanwezig.
Morgen zullen we nog een keer met jullie contact op nemen om bovenstaande te bespreken.
met vriendelijke groet,
Team Verkoop
Milieu Service Nederland werd in 1986 opgericht. Het gebruik van computers en printers zorgde op dat moment voor een sterke toename van papiergebruik. Wij begonnen toen met het vernietigen van papier en vertrouwelijke documenten.
Vanwege strengere milieuvoorschriften nam het afval scheiden een vlucht. Wij sprongen hier direct op in en groeide uit tot een bekend, landelijk en allround digitaal platformbedrijf in de afvalbranche.
Inmiddels is Milieu Service Nederland de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Wij organiseren de afvalinzameling op de meest efficiënte en duurzame wijze. Wij lopen altijd een stap voor in de markt en komen met de meest innovatieve oplossingen op het gebied van afval. Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten.
Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar!
Stammerkamp 1
1112 VE Diemen