Fijn persoonlijk contact

Wij zijn al jaren klant bij MSN en ervaren een fijn persoonlijk contact met Peter

Perfekt

Best service

Kwaliteit super

TOP

Mijn eerste contact met jullie was via Badr, die mij op een overtuigende manier (zeker niet dwingend) mij kon overtuigen van jullie bedrijf en de meerwaarde wat het voor mij zou betekenen. Goed advies en komt zijn afspraken na. Nu een zeer tevreden klant

Super service van Edwin

Vandaag is Edwin langsgekomen om te bespreken wat hij voor lunchroom Grandioso kan betekenen. Na een goed gesprek overgegaan op wat nodig is en wat de mogelijkheden zijn. Hierbij heb ik goede uitleg gekregen en zijn de mogelijkheden besproken. De heer Edwin is zeer vriendelijk en respectvol. Hij heeft me zijn visitekaartje gegeven en kan hem ieder moment bereiken als er vragen zijn.

Wat een fantastisch flexibel bedrijf!

Altijd stipt, milieuvriendelijk onderweg en betrouwbaar in elke afspraak. Bij vragen krijg je direct een medewerker aan de lijn die écht met je meedenkt. En als er geen direct antwoord is, zoeken ze net zolang tot er een oplossing is. De chauffeurs? Super klantvriendelijk, professioneel en servicegericht. Echt een aanrader voor iedere onderneming die waarde hecht aan betrouwbaarheid, duurzaamheid en topservice!

Persoonlijke professionele service

Een zeer betrokken samenwerking met een persoonlijke en professionele aanpak. Perfect voor ons evenement, dus zeer tevreden!

Hele prettige samenwerking

We zijn erg tevreden over Milieu service Nederland.

Heldere communicatie, problemen worden snel en goed opgepakt.

op locatie

Ik heb contact gehad met Dennis en hij is op verzoek langsgekomen nadat wij diverse problemen hadden i.v.m. de ledigingen van onze containers, Samen alles nog eens doorgelopen en vastgelegd Top! geregeld

Goed bedrijf

Prima geregeld !

MSN is een prima partij. Goed en makkelijk contact en ze houden zich aan hun afspraken. Ik raad ze zeker aan.

Heel erg goed!

Ze denken mee en zijn servicegericht! Michel van Aggele heeft ons kosten bespaard!

Tevreden over de dienstverlening en communicatie!

Wij als bedrijf zijn tevreden met de service van Milieu service Nederland. Communicatie loopt goed en wijzigingen worden snel doorgevoerd.

Gaat geweldig

Dienstverlening verloopt heel goed. Goede afspraken en service

Correcte afhaal van afval en korte lijnen naar contactpersoon

Goed en vlot contact met Peter Kuiper; afval wordt altijd volgens schema gehaald

Prima dienstverlening

Wij maken al enige tijd gebruik van de dienstverlening van MSN en zijn daar tevreden over. In de opstartfase na onze verhuizing is er een hoop misgelopen, maar onze accountmanager heeft dit uiteindelijk allemaal goed weten te regelen voor ons. De reguliere (telefonische) klantenservice van MSN kan wel wat beter. Als je een accountmanager bij MSN hebt dan raad ik aan om je vragen via daar te stellen om tijdsverspilling te voorkomen.

Goed service

Goed service en tevreden!

Top service!

Accountmanager zet net dat ene stapje extra voor je om alles in goede banen te leiden.

Goede Service

De dienstverlening is altijd op tijd. Als er wat niet goed gaat dan wordt het direct opgelost. Roy heeft daar dan altijd vaak bij geholpen.

We zijn dit jaar begonnen met de samenwerking. Het adviesgesprek welke wij op kantoor hebben gehad is als zeer prettig ervaren. Het gaat niet alleen om iets verkopen maar er wordt echt meegedacht in de beste oplossing voor de verschillende afvalstromen. De samenwerking bevalt tot nu toe en er kan snel geschakeld worden om problemen en/of extra service snel te kunnen oppakken. Kortom, goed bedrijf, goede service en goede prijzen.

Tevreden over service

Tevreden!

Soms vergeten we de bak (op tijd) op de juiste plek te zetten, gelukkig zijn ze flexibele en halen ze het binnen een paar dagen op

Top Service

Altijd goede communicatie en de dienstverlening verloopt uitstekend, zijn altijd op tijd.

Super deal met super service.

Top gozer de accountmanager, goede deal gekregen, afval wordt altijd netjes opgehaald.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland werd in 1986 opgericht. Het gebruik van computers en printers zorgde op dat moment voor een sterke toename van papiergebruik. Wij begonnen toen met het vernietigen van papier en vertrouwelijke documenten. Vanwege strengere milieuvoorschriften nam het afval scheiden een vlucht. Wij sprongen hier direct op in en groeide uit tot een bekend, landelijk en allround digitaal platformbedrijf in de afvalbranche. Inmiddels is Milieu Service Nederland de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Wij organiseren de afvalinzameling op de meest efficiënte en duurzame wijze. Wij lopen altijd een stap voor in de markt en komen met de meest innovatieve oplossingen op het gebied van afval. Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten. Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar!