Alles verloopt prima. Geen klachten.

Verloopt prima

Er is wel eens wat misgegaan, dit is uiteindelijk goed opgelost. Het contact met de accountmanager is goed. Dion helpt ons op het moment dat we er niet uitkomen. Al met al zijn we tevreden.

Gaat goed

We zijn nu een aantal weken klant en de dienstverlening verloopt goed. Verder geen bijzonderheden.

Super snel geregeld

Via de website gereageerd en nog de zelfde dag teruggebeld. Samen gekeken naar onze afvalstroom en naar mijn idee het juiste advies gekregen. Ik zie onze samenwerking met vertrouwen te gemoed.

Goed advies

Onze accountmanager heeft advies gegeven over onze afvalsituatie, samen zijn wij tot een oplossing gekomen. Tot nu toe tevreden over de service.

Goede overstap

Sinds wij zijn overgestapt naar Milieu Service Nederland zijn wij erg tevreden. Reageren snel op de mail als ik vragen heb.

Duidelijkheid en direct

Communicatie is goed en goede service.

Gewoon goed!

Wij zijn tevreden en tot op heden verloopt alles goed zoals afgesproken.

Sinds de overstap naar Milieu Service Nederland heb ik geen zorgen meer over mijn afval. Het wordt netjes en op tijd opgehaald en de communicatie is goed.

Perfecto!

Wij zijn erg blij met Milieu Service Nederland. Dion is onze accountmanager en hij doet zijn werk uitstekend!

Vriendelijk, duidelijk en denkt mee

Prettig

We zijn net begonnen met de samenwerking.

Goede communicatie.

Toppers en hulpzaam

Fijne mensen en mee denkend! Goede service!

Correcte, snelle en persoonlijke service

Het eerste klantcontact was goed, nu nog even afwachten hoe de samenwerking verder verloopt met het daadwerkelijke afval ophalen.

Goede, snelle service. Ook wanneer er een keer iets verkeerd gaat, kan dit snel worden opgelost!

Ik ben tevreden. Afspraken worden nagekomen

Tevreden

Ik ben zeer snel geholpen en tot nu toe verlopen d ledigingen goed!

Snelle service!

Er wordt snel gereageerd op mails en vriendelijke afhandeling en service!

Planning, wijzigingen, lediging; uitstekend

Planning wordt per mail verstuurd en staat netjes wanneer ze langskomen. Lukt het niet wanneer ze langskomen ivm feestdag, laten ze ruim van te voren weten. Lediging is altijd 's ochtends vroeg.

Goed service en duidelijke communicatie

Altijd duidelijk in communicatie en bij vragen is er altijd iemand die je te woord staat.

Gewoon goed.

Wij ervaren onze samenwerking met MIlieu service Nederland erg positief. We worden altijd snel en op een persoonlijke manier geholpen.

Geen omkijken naar...

Geen problemen gehad met ledigingen tot heden. Klantenservice is behulpzaam

Goed geholpen en aardige mensen !

Prettige samenwerking

Al enige tijd zijn wij klant bij Milieu Service Nederland. Wij zijn zeer te spreken over deze partij, mochten er problemen zijn wordt het netjes opgelost.

Goede services

Snelle services doen wat ze zeggen

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland werd in 1986 opgericht. Het gebruik van computers en printers zorgde op dat moment voor een sterke toename van papiergebruik. Wij begonnen toen met het vernietigen van papier en vertrouwelijke documenten. Vanwege strengere milieuvoorschriften nam het afval scheiden een vlucht. Wij sprongen hier direct op in en groeide uit tot een bekend, landelijk en allround digitaal platformbedrijf in de afvalbranche. Inmiddels is Milieu Service Nederland de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Wij organiseren de afvalinzameling op de meest efficiënte en duurzame wijze. Wij lopen altijd een stap voor in de markt en komen met de meest innovatieve oplossingen op het gebied van afval. Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten. Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar!