Beter dan alle concurrentie

Vriendelijk en top!

Klantgericht, vriendelijk en behulpzaam

Fijne ervaring met dit bedrijf. Ze denken mee met mij als klant en zorgen dat ik 100% tevreden ben. Het contact verloopt fijn.

jack net bij me geweest voor het regelen van het schoonmaken van diverse containers. Direct opgepakt. Super service. We zijn er content mee.

Goed geregeld

Altijd makkelijk contact te krijgen en erg gezellige chauffeurs!

Goed en correct.

Goed advies aan het begin. Zeer correcte chauffeurs, nog nooit problemen met ledigingen gehad. Wij raden Milieu Service Nederland iedere ondernemer aan.

Tevreden

Ik ben erg tevreden met Milieuservice Nederland. De dienstverlening is goed en ik heb korte lijntjes met collega's als er wat is.

Professioneel ontzorger

Milieu Service Nederland verzorgt al meer dan 10 jaar bij ons de totale afvoer van ons afval. MSN is met ons meegegroeid en denkt mee in de ontstane afvalstromen, om deze op de meest efficiente wijze te verwerken. Wij hebben dan ook ondertussen een papierpers en een houtcrusher staan, die het aantal transportbewegingen aanmerkelijk verminderd. Professioneel ontzorger én meedenker.

Goed bereikbaar, volgens afspraak, en op tijd

Waardeloze afspraken.

Meerdere keren gewoon niet geledigd.

Goede dienstverlening

De dienstverlening is altijd goed en netjes. De chauffeurs denken altijd ook mee als er wat is.

Goede besparing, goede service

Na het bezoek van Michel van Aggele van Milieu Service Nederland zijn wij overgestapt op een nieuwe container, wat ons direct een aanzienlijke kostenbesparing heeft opgeleverd. Michel heeft ons door het hele proces begeleid, luisterde aandachtig naar onze behoeften en kwam met een op maat gemaakte oplossing die perfect bij onze situatie past. Zijn professionele aanpak, diepgaande kennis van afvalbeheer en oog voor zowel milieu als kostenbesparing hebben ons overtuigd. Alles werd van A tot Z voor ons geregeld, waardoor wij ons nergens zorgen over hoefden te maken. We zijn Michel en Milieu Service Nederland dan ook dankbaar voor de uitstekende service en bevelen ze van harte aan bij anderen. Wat een verademing om met zo’n professional samen te werken!

Fijn contact en goede service

Meedenken en advies zeer goed

De service en contact is perfect

Het contact met de accountmanager Peter Kuiper is perfect korte lijnen en altijd een oplossing. Het ledigen van de minipers is een geautomatiseerd systeem wat goed werkt alleen bij ons op het recreatiebedrijf word niet alles in de juiste container gegooid waardoor en volmeldingen gedaan worden terwijl de pershul nog niet vol is. Hier komt chauffeur Bert in actie en doet een belletje om te vragen of hij daadwerkelijk vol is. Kleine moeite en word als zeer plezierig ontvangen. Al met al een super bedrijf met een goede service.

Altijd super service gehad, altijd duidelijk in informatie ook bij feestdagen. Zeker niet te beroerd voor een stap extra

Voeren afval goed af

Ze zijn goed bereikbaar en halen afval op zodat wij ons kunnen focussen op onze core business.

Tevreden over de inzameling

Voor onze telefoonwinkel hebben we alleen een restafvalcontainer nodig en Milieu Service Nederland regelt dat superstrak. Ze komen altijd op tijd en het kost ons nul moeite. Voor een klein bedrijf zoals wij is het heel fijn dat alles gewoon goed geregeld is zonder dat we ernaar hoeven om te kijken

Good service

We have great help from accountmanager. Service is good.

Slecht

We zijn sinds enige tijd bij dit bedrijf maar óh wat hebben we daar een spijt van. Er kwam een aardige meneer met mooie verhalen maar het is tot op heden elke keer drama. De containers worden bijna nooit op de goede dag geleegd. De dames aan de telefoon zijn zeer aardig, niets van te zeggen. Maar tot op de dag van vandaag is er niets veranderd en is het alleen ergernis. Het liefst zeggen we de samenwerking op. Waar ze wel goed in zijn is rekeningen sturen. Ook netjes op tijd. Geen korting voor de dagen dat er niet geleegd is. Gewoon de volle prijs moet je betalen.

Uitstekende service!!

Mooi bedrijf die mee denkt in jou afvalverwerking op maat! Edwin is bij ons op locatie geweest om de veranderingen binnen ons bedrijf te kijken wat we wel en niet nodig hebben. na een goed gesprek tot een mooie oplossing gekomen. service is uitstekend!

Top service op locatie. Nog een bedrijf met een gezicht

Prettige ervaring met Jack Wagena. Geen gesodemieter gelijk iemand op vloer die meedenkt en denkt in oplossingen.

Goede Service

Gelukkig gaat het nu beter met de ledigingen. Gaan nu ook papier scheiden. Super advies gehad.

Geweldige samenwerking met Aris Bakker.

Aris verzorgt en ontzorgt het hele proces. Altijd bereikbaar, snel en goed werk afgeleverd. Hij is super vriendelijk en behulpzaam en altijd in voor een grapje! Hoop nog lang samen te werken met Aris en MSN!

Ontzorgen op afvalgebied

Goed voorgelicht en doorgesproken met T. Poeth. Afspraken worden goed en correct nagekomen. We worden ontzorgd.

Stammerkamp 1

1112 VE Diemen

Over Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland werd in 1986 opgericht. Het gebruik van computers en printers zorgde op dat moment voor een sterke toename van papiergebruik. Wij begonnen toen met het vernietigen van papier en vertrouwelijke documenten. Vanwege strengere milieuvoorschriften nam het afval scheiden een vlucht. Wij sprongen hier direct op in en groeide uit tot een bekend, landelijk en allround digitaal platformbedrijf in de afvalbranche. Inmiddels is Milieu Service Nederland de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Wij organiseren de afvalinzameling op de meest efficiënte en duurzame wijze. Wij lopen altijd een stap voor in de markt en komen met de meest innovatieve oplossingen op het gebied van afval. Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten. Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar!