Milieuservice is een aaneenschakeling van containers die niet geleegd worden. Wanneer je meld dat heb jij als klant altijd ongelijk en komt er een dikke rekening achteraan. Vervolgens probeer je dit op te lossen met met Milieuservice, maar dat maken zij niet mogelijk. Je staat als klant met je rug tegen de muur en wordt op geen enkele manier als klant behandeld. Echt walgelijk en mega frustrerend. Ik ben werkelijk zo slecht behandeld. Ik heb niet gekregen waarvoor ik betaald heb en werd vervolgens beboet met een dikke eindafrekening. Nooit en nooit meer dat ik ooit nog in zee ga met Milieuservice. Ik raad het iedereen af!!!
Beste D, Wat ontzettend jammer dat u het zo heeft ervaren, ik herken onze organisatie hier helemaal niet in, ook gezien onze score die ver boven de 9 ligt. Ik zou heel graag met u in contact willen komen om dit met u te bespreken. Ik stuur u hiervoor een persoonlijk bericht Groet Martin Team Aftersales
Wij zijn zeer tevreden over onze overstap naar Milieu Service Nederland. De dienstverlening die wordt verleend in onze zeven locaties gaat super. Als er op of afgeschaald moet worden zijn ze altijd bereikbaar! De grootste vooruitgang is de kartonpers die wij nu gebruiken bij ons distributiecentrum.
Beste Nick, Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening en natuurlijk de kartonpers. We zijn ook blij met u als klant! Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Robin Milieu Service Nederland
Zeer spontane vertegenwoordiger Jack, zeer prettig. Groet Hylco Proce LAMINAAT OUTLET FRIESLAND
Beste Hylco, Dank voor je prachtige review! Jack is onze held bij u in de regio inderdaad. Groet Martin Team Aftersales
UPDATE OP ONDERSTAAND BERICHT; Er is goed naar me geluisterd. Contract is alsnog per 1 januari 2024 ontbonden zoals ook al telefonisch was toegezegd. Mijn waardering bij deze dan ook aangepast naar ruim voldoende ____________________________________________________ Ben ruim 10 jaar klant bij Milieu Service Nederland. In verband met verlenging contract opgezegd en nieuw voorstel aangevraagd. Telefonisch van accountmanager vernomen dat contract per 1 januari 2024 kon worden vernieuwd. Uiteindelijk diverse partijen vergeleken blijkt dat ze 22 procent duurder zijn dan de concurrentie. Vervolgens opgezegd en nu willen ze me vasthouden aan het oorspronkelijke contract uit 2014 waarin staat dat stilzwijgend elke 4 jaar wordt verlengd. Moet nu verplicht tot april 2025 klant blijven en betaal bovendien een nog hogere prijs. Uitknijpers!! Spijt dat ik nooit eerder prijs heb vergeleken en schandalig dat ze op deze manier afscheid nemen van ruim 10 jaar klandizie. Zelf zou ik nooit zo met mijn klanten omgaan. Dat je in de eerste contractperiode vasthoudt aan de voorwaarden is begrijpelijk maar om na 10 jaar nog even de laatste 1,5 jaar uit te knijpen is ronduit zielig.
Beste Geert, Hartelijk dank voor uw aangepast beoordeling. Wat mooi om te vernemen dat er zo goed naar u geluisterd is en naar een oplossing is gekeken. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Originele beoordeling
Prettig gesprek waarbij transparantie voorop stond.
Beste John, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat mooi om te vernemen dat u zo een prettig gesprek en duidelijk contact heeft gehad met een van onze medewerkers of wellicht uw accountmanager. Wij streven natuurlijk naar de beste communicatie betreft de dienstverlening en service. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Ben goed geholpen! Duidelijk en goed advies mogen ontvangen van Michel! Direct en snel contact mogen ervaren met dit bedrijf!
Beste Bas, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel genotvol om te vernemen dat Michel u een uitstekend advies heeft mogen geven en uiteraard het contact ook vlekkeloos is verlopen. Dit zullen wij uiteraard ook aan Michel doorgeven. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Wij hebben al een restafval bak en hebben aangegeven graag en karton bak erbij te willen. De reactie hiervan was erg snel, waardoor de nieuwe bak deze week nog geleverd wordt. Bedankt!
Beste Rene, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij proberen natuurlijk zo snel mogelijk naar wensen een opdracht uit te voeren. Heel fijn om te vernemen dat de service zo goed is verlopen en u de container snel heeft mogen ontvangen. Wij streven natuurlijk naar de beste dienstverlening. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Accountmanager is langs geweest om ons te helpen bij de gewenste formaat container. Hierbij heeft ze ons goed advies gegeven. Fijn dat ze snel kon schakelen!
Beste Groentjes, Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling. We zijn enorm blij dat u zo goed bent geholpen door uw accountmanager. We hopen natuurlijk dat de dienstverlening naar behoren gaat en u zo tevreden blijft over de service. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Start service ging de eerste lediging niet goed. Samen met accountmanager gekeken waar dit aan kon liggen, hierna ook besproken met de klantenservice. Hebben meegedacht en hier zeer tevreden mee.
Beste Huut, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel fijn om te vernemen dat het probleem meteen is opgelost en de communicatie goed is verlopen om naar een oplossing toe te werken. Wij streven natuurlijk naar de beste oplossingen. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
goede start vd samenwerking .
Beste A, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mooi om te vernemen dat u een goede start van samenwerking ervaart. Indien u nog vragen en/of opmerkingen heeft, vernemen wij deze uiteraard graag. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Milieu Service Nederland houdt mij op de hoogte over de ontwikkelingen die er spelen. De service is goed, accountmanager goed te bereiken en de ledigingen worden goed uitgevoerd.
Beste Marcia, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel fijn om te horen dat u zo een goede communicatie heeft met Milieu Service Nederland. Uiteraard ook fijn dat u zo een goede service en dienstverlening ervaart. Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Mijn ervaring is overwegend goed. Als er een fout gemaakt wordt zorgen ze altijd dat het goed opgelost wordt. Ook zijn ze altijd makkelijk bereikbaar.
Beste Chafik, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel fijn om te vernemen dat na een fout het meteen voor u word opgelost naar behoren. Wij proberen natuurlijk naar de beste oplossingen te werken zodat u een goede service en dienstverlening ervaart! Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Nette containers. En zijn nu voorbereid voor de nieuwe wetgeving betreft gescheiden afval sorteren
Beste Aaldrik, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat uw nette containers naar behoren worden geledigd en u voorbereid bent voor de nieuwe wetgeving betreft gescheiden afval sorteren. Wij willen natuurlijk voor zorgen dat wij u zo snel en goed mogelijk meenemen in het proces. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Goede snelle service.
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat u zo een goede en snelle service ervaart. Dit is uiteraard waar wij naar streven! Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Persoonlijke betrokkenheid en meedenken in oplossingen door onze accountmanager. Schakelen snel en zorgen voor de de juiste uitvoering.
Beste Michiel, Nogmaals hartelijk dank voor uw beoordeling! Zoals eerder aangegeven is het natuurlijk heel fijn om te vernemen dat u zo een goede dienstverlening en service heeft mogen ervaren. Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Persoonlijke betrokkenheid en goed meedenken in oplossigen. Schakelen snel en zorgen voor juiste uitvoering.
Beste Michiel, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo een geweldige dienstverlening en service ervaart. Dit is uiteraard waar wij naar willen streven. Zo veel mogelijk persoonlijk betrokken zijn en naar oplossingen toewerken. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Het was een uiterst prettige ervaring om met Jack in contact te zijn. Hij keek goed mee met wat voor ons bedrijf handig was en kwam uiterst professioneel en vriendelijk over. Verder vond ik het erg fijn dat er niet te veel gepushed werd, een hele fijne ervaring!
Beste Josif, Hartelijk dank voor uw top beoordeling. Heel mooi om te vernemen dat u zo een prettige, professionele hulp met Jack heeft mogen ervaren. Dit zullen wij uiteraard aan hem doorgeven! Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Gezellige hardwerkende mensen op de vrachtwagen, ook met slecht weer wordt de container netjes teruggeplaatst en is er altijd ruimte voor een vriendelijke groet.
Beste Audrey, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Heel fijn om te vernemen dat u zo een grote waardering heeft voor onze chauffeurs en onlangs het weer zij de dienstverlening als behoren uitvoeren. Dit zullen wij uiteraard ook doorgeven aan de chauffeurs. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Er wordt snel door Roy Beugelaar geholpen en dit wordt goed gedaan
Beste Farid, Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling. Wat fijn om te horen dat Roy Beugelaar u zo goed heeft geholpen. Dit zullen wij uiteraard aan hem doorgeven! Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Vertegenwoordiger is zeer behulpzaam en duidelijk met uitleg over hun diensten en helpen waar nodig is
Beste Danny, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te vernemen dat u een juiste uitleg heeft gekregen over onze diensten. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Naomi Milieu Service Nederland
Buiten het om dat Milieuservice goede dienstverlening verricht, is Roy erg communicatief en oplossingsgericht naar de klanten toe.
Beste Wai Soen, Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! Fijn dat u onze dienstverlening zo goed ervaart dit horen wij uiteraard graag. Wij gaan u mooie compliment doorgeven aan Roy. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Naomi Milieu Service Nederland
Alles wordt goed gedaan.
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Milieu Service Nederland streeft natuurlijk naar de beste service en dienstverlening. Wij vernemen ook graag dat dit goed en naar behoren verloopt. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Komt afspraken na! Snelle levering en duidelijke afspraken.
Beste Dennis, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Heel fijn om te vernemen dat alle afspraken zoals gewenst zijn nagekomen en u een snelle levering heeft mogen ervaren. Dit is uiteraard waar wij naar streven. Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Ben op een nette manier geïnformeerd over de service van MSN. Alle opties die in het belang waren zijn benoemd en ook uitgevoerd.
Beste Amit, Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! Heel mooi om te horen dat u op een nette manier geïnformeerd bent over de service en u zo tevreden daarmee bent. Uiteraard ook mooi om te horen dat de dienstverlening goed verloopt zoals benoemd. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Jerrely Milieu Service Nederland
Restafval container wordt elke dag opgehaald, dit gaat goed. Een extra karton container erbij werd snel opgepakt.
Beste Ra, Hartelijk dank voor u geweldige beoordeling! Fijn dat de dienstverlening zo goed verloopt op u locatie, dit horen wij uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Naomi Milieu Service Nederland
Stammerkamp 1
1112 VE Diemen
Milieu Service Nederland werd in 1986 opgericht. Het gebruik van computers en printers zorgde op dat moment voor een sterke toename van papiergebruik. Wij begonnen toen met het vernietigen van papier en vertrouwelijke documenten. Vanwege strengere milieuvoorschriften nam het afval scheiden een vlucht. Wij sprongen hier direct op in en groeide uit tot een bekend, landelijk en allround digitaal platformbedrijf in de afvalbranche. Inmiddels is Milieu Service Nederland de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Wij organiseren de afvalinzameling op de meest efficiënte en duurzame wijze. Wij lopen altijd een stap voor in de markt en komen met de meest innovatieve oplossingen op het gebied van afval. Wij zetten graag net dat stapje extra voor onze klanten. Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar!