Laden reviews...
20 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consistente snelle levering en scherpe prijzen. Het bestelproces verloopt soepel en leveringen komen betrouwbaar aan. De klantenservice wordt als responsief ervaren, wat de winkelervaring positief maakt. Over het geheel genomen wordt de waarde en efficiëntie benadrukt in de beoordelingen.
Het zijn uitstekende ragers helaas werkte de code niet voor de 10 % korting daardoor maar 3 sterren anders waren het er 5.
27 May 2026
Dook
Mierlo
Na een vraag over mijn bestelling, kreeg ik meteen een reactie terug en is alles snel opgelost!! Mijn dank hiervoor!
27 May 2026
Monique Wilbrink
Ulft
Tevreden met de snelle service.
18 April 2026
ITCM
Elst
Goede vlotte service
4 March 2026
Mario
Hulst
Ik vind Glunder een top bedrijf. En je producten worden snel geleverd. Zeker een aanrader.
17 February 2026
Gino J,S,J Jansen
AMSTERDAM
Ik bestel al enige tijd mijn tandenpoets spullen bij Glunder. Glunder levert bestellingen altijd snel en de producten zijn goed geprijsd. Je kunt niet betalen met credit card, wat ik jammer vind. Maar binnekort levert Weru dezelfde zekerheid, dus dan lost het zich vanzelf op.
15 February 2026
Base10
Amsterdam
Na contact een prima oplossing gevonden.
28 January 2026
G
Pijnacker
Beste Gido,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij zullen contact met u opnemen en een oplossing zoeken.
Onze excuses voor het ongemak!
Snel en korrekt geleverd
Voor herhaling vatbaar
17 December 2025
Peter
Soest
Pakketje kwam goed verpakt binnen en service heeft mij erg goed geholpen. Erg aan te raden. Ook erg goede prijzen :).
15 November 2025
Tim
Bergen op Zoom
Jullie komen er net iets beter uit kwa kostprijs en vlot geleverd
28 October 2025
Bella
Hulst
Mijn ervaring is heel goed omdat de levering heel snel was gegaan, en het was niet moelijk om te bestellen. Top bedrijf
14 September 2025
Gino J,S,J Jansen
AMSTERDAM
Nu drie keer bij Glunder besteld en steeds naar alle tevredenheid. De prijzen zijn er scherp en de bestelling wordt snel geleverd. Ze rekenden bij mij tot nu toe bij elke verzending 3,45 verzendkosten, wat ik een redelijk bedrag vind. Prima dus.
30 August 2025
Base10
Amsterdam
Goede prijs en prima product. Zo is tandverzorging betaalbaar
17 August 2025
Simone
VELP
Veel keuze in assortiment voor leuke prijs!
11 August 2025
Marielle Oosterbroek
ZWOLLE
De goedkoopste optie en volgende dag in huis. Ik bestel altijd voor een jaar.
28 July 2025
Thea
Amsterdam
Overzichtelijke site en snel geleverd. Zeer tevreden....
24 July 2025
Michel
Emmen
Had hier moeilijk verkrijgbare flos besteld. Kwam zeer snel met goede prijs :)
5 July 2025
Chris
Den Haag
Producten waren voor mij bekend en waren goed. De levering was prima. Vandaag besteld, volgende dag in huis. Alleen wel gek dat er op de doos tandwinkel.nl staat. Verwarrend.
1 July 2025
Ingrid
onbekend
Nog geen bestelling ontvangen!!!
Beveelt niet aan
21 May 2025
Anja mollers
Lisse
Goedemiddag Anja,
Bedankt voor uw beoordeling.
Vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.
Wij nemen contact met u op om het probleem met u op te lossen.
Excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Glunder
Zoals boven vermeld. Besteld en de volgende dag al geleverd.
3 February 2025
Marianne Verheijde
Eindhoven
Glunder levert kwaliteitsproducten voor een lage(re) prijs. Zelfs inclusief de verzendkosten. Fijne webshop.
24 January 2025
Hans
Drachten
Ik heb gum tandenstokers aangeschaft voor een aantrekkelijke prijs. Ze zijn 4 euro goedkoper dan bij de drogist.
24 January 2025
Anneke
Almere
Soepel snel goed product geleverd
16 January 2025
Ellie
Venlo
Met de pakketten en naleverservice van Glunder heb je altijd alles in huis voor jouw specifieke behoefte op het gebied van mondzorg. Thuisbezorgd wanneer jij wilt. Wij maken alleen gebruik van de beste producten!
Middelweg 58
4196JJ Tricht