Laden reviews...
20 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consistente snelle levering en scherpe prijzen. Het bestelproces verloopt soepel en leveringen komen betrouwbaar aan. De klantenservice wordt als responsief ervaren, wat de winkelervaring positief maakt. Over het geheel genomen wordt de waarde en efficiëntie benadrukt in de beoordelingen.
na wat research een model gekozen en de goedkoopste variant opgezocht. Glunder dus. Snel bezorgd met goede tussenstanden.
16 January 2024
Peter
Utrecht
Was op zoek naar tandenragers en heb ze bij Glunder gevonden. Netjes verpakt en direct verzonden na bestellen. Kortom tevreden klant.
31 December 2023
Hans
Barendrecht
De ene dag bestel, de volgende in huis en geen 7 euro, maar 4,50 , daar kan ik mee vooruit.
13 December 2023
Evelien
Deurne
Kan nog geen ervaring geven heb nog niets ontvangen!!!!
4 December 2023
Marieke
Oldenzaal
Beste Marieke,
Bedankt voor uw beoordeling.
Vervelend dat uw bestelling nog niet is bezorgd. Ik ga per mail contact met u opnemen om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Snelle levering, product voldoet aan de beschrijving
4 November 2023
Hans
Heino
Snel geleverd. Voor zo'n kleine tube, wel een erg grote verpakking. Had makkelijk door de brievenbus gekund.
23 October 2023
Paul
Hoofddorp
Kan het andere dus nog niet aan bevelen.
Beveelt niet aan
9 October 2023
Nicole
Leidschendam
Wederom super blij met de geweldige producten…tot de volgende keer…
9 October 2023
Dorien
Geldermalsen
Pakketje was er snel en ben zeer tevreden hoe alles verpakt was
27 September 2023
Snel en billijk !
7 July 2023
Dick
Rotterdam
Zeer tevreden over Glunder, scherpe prijzen, ruime keuze en vlotte levering. Ook reageren de klantvriendelijke medewerkers erg snel op een bericht. Aanrader!
6 May 2023
Anita
Geldermalsen
Volgende dag al thuis bezorgd.
1 April 2023
Roelf
Stadskanaal
Uitstekend product, snel verzonden
26 February 2023
Norma Gerritsen
Zwolle
Al jaren gebruik ik ragers van het merk piksters uit Australië geloof ik. Meestal bestel ik veel doosjes tegelijk zodat ik 1 jaar vooruit kan, dan vergelijk ik eerst van te voren een stuk of 5 webwinkels en nu kwam ik dus bij deze uit: Glunder. Leuke naam, fijne website, snelle levering en een goede service. Kortom een aanrader en daarom 5*****
6 February 2023
Ingrid
NIJMEGEN
Besteld, betaald en volgende dag in huis. Prima goede service, goed verpakt Betrouwbaar!
31 January 2023
RW
Kollum
persoonlijke benadering en snele service
29 December 2022
Vlotte levering . Goed verpakt
14 December 2022
Wies
Lemmer
Ik vind het zeer snel bestellen en de volgende dag in huis. Keurig ingepakt
25 November 2022
Linda
Kesteren
Ik bestelde flossdraad. Het werd snel geleverd en ik kon kiezen voor een parcelshop, wat ik altijd heel fijn vind. De verzendkosten zijn laag, waardoor het voor mij aantrekkelijker wordt om te bestellen. Wat mij betreft mag het verzenddoosje nog wel wat kleiner, maar dat is echt het enige minpuntje.
24 November 2022
Eline
ROTTERDAM
Zeer scherp geprijst, bijzonder ruim assortiment en vlotte levering, ben zeer tevreden! Ook de naleverservice is een pluspunt.
13 November 2022
Anita
Tricht
Producten op de website zijn makkelijk te vinden. Snelle levering
17 October 2022
F. van Beek
Helmond
het is bestellen en ik mag het ophalen. het ligt na 5 min al klaar. wat een geweldige service . daarnaast is het aanbod enorm. en de kwaliteit van de producten geweldig. het enthousiasme en de gedrevenheid van deze jongens is geweldig..
3 October 2022
dorien gameren
GELDERMALSEN
Bij een 'discount' drogist was het product wat ik zocht 40% duurder...glunderend heb ik de bestelling vervolgens bij Glunder geplaatst!
1 October 2022
Jan van Schagen
Goes
Met de pakketten en naleverservice van Glunder heb je altijd alles in huis voor jouw specifieke behoefte op het gebied van mondzorg. Thuisbezorgd wanneer jij wilt. Wij maken alleen gebruik van de beste producten!
Middelweg 58
4196JJ Tricht