Goede prijzen en service

De prijzen met drie sites vergelijken, de scherpste prijs en tevens het goedkoopst wat betreft levering! Erg tevreden! Alles ging goed!

Levering was snel en compleet

Positief

Snel geleverd. Bezorgd op verkeerde adres.

Was makkelijk en snel bestellen. De levering vind echter om 7 uur plaats (ipv de aangegeven 9.30) en stond vijf huizen verderop, waardoor er nog even flink gesjouwd moest worden met alle grote pakketten. En het stond daar dus al uren, terwijl ik het niet wist. Wie weet wat er mee had kunnen gebeuren.

snel en goed

makkelijk te bestellen snel geleverd vriendelijke chauffeur

Toppie

Hele goede prijzen en snelle levering.

Snel en correct geleverd

Gewoon zoals verwacht en het hoort. De prijs maakte dat ik hier kocht.

perfect geholpen en goed geadviseerd

zelf langsgereden en uitgelegd wat ik wilde, ter Plekke alles kunnen bestellen en meteen al wat spullen mee kunnen nemen, volgende dag keurig op afgesproken tijd afgeleverd en spullen werden in de garage afgeleverd

Heel tevreden over contact en product

Contact leggen gaat snel, ze denken mee en zijn vriendelijk. Producten zijn goed verpakt en worden snel bezorgt. Heel tevreden.

Zeer goed!

Bedankt voor het meedenken en de vlotte levering!

Goed advies.

Snelle reactietijd op vragen en prima geholpen.

Top wat een service

Service die je nog maar zelden tegenkomt, duidelijk advies gekregen aan de hand van de ingestuurde foto’s van mijn zolder, ik wilde hem isoleren en tevens een rd waarde bereiken zodat ik ook subsidie aan kon vragen. Duidelijk advies gekregen, en uiteindelijk om kwart voor twee mijn definitieve bestelling geplaatst, en warempel de volgende dag al in huis, zelfs met een vraag tijdens het isoleren hebben ze me nog geholpen. Dunisoleren ga zo door.

Inmiddels derde bestelling!

Sinds kort doe ik al mijn bestellingen via Dunisoleren! Tot op heden super tevreden! Alles elke keer op de gewenste plek en tijd geleverd! Scheelt een hoop tijd, als je er op kunt vertrouwen als Zzp’er!

Uitstekende service

Uitstekend geholpen tijdens het aankoopproces. Mijn vragen werden deskundig beantwoord! Levering de volgende dag was ook goed, nette en aardige chauffeur,

om 13:30 besteld, volgende dag om 08:30 op de stoep!

Ik heb om 13:30 besteld en de volgende dag om 08:30 stond mijn bestelling al op de stoep! Dunisoleren komt echt na wat ze beloven, daar kunnen de concurrenten nog een voorbeeld aan nemen. Voorheen bestelde ik bij een concurrent die helaas niet meer kan leveren als je na 12:00 bestelt. Dit was mijn eerste bestelling en ik ben zeer tevreden! Tot de volgende keer!

Bestelling en levering gingen vlot, niets op aan te merken.

Goed advies en correcte opvolging

Prima ervaring vanaf adviesvraag t/m levering. Tussendoor werden ook mijn vragen snel beantwoord. Levering conform belofte.

Goede communicatie en levering.

Goede info

Besteld voor 1400 uur volgende dag geleverd top

Te uitgebreid deze vraag

Goede prijs, vergeleken met de rest het goedkoopst met de glaswol van Knauf! De levering ging ook perfect, half uur van te voren gebeld door de chauffeur, die tevens erg hulpzaam was! Bedankt Dunisoleren.nl!!

Goede prijs en snelle levering!!!!

Besteld en de volgende dag geleverd!!!! Top bedrijf!!! Ga zo door!!

Fijne site, goedkoopste prijzen die ik kon vinden, verzendkosten conform andere sites. Snel verzonden en bezorgd.

zeer goede en persoonlijke begeleiding

zeer goede en persoonlijke begeleiding, zowel bij de bestelling, als bij latere vragen, en nog een nieuwe bestelling omdat ik wat te kort kwam. Prettige mensen, en goede kennis.

Vriendelijk en betrouwbaar bedrijf.

Dunne EPS platen besteld om een dak uit te vlakken onder de 10 cm PIR platen. Nergens te krijgen, hier wel.

Producten zoals omschreven, levering matig

Goedkoopste die ik kon vinden en alles netjes op de afgesproken dag geleverd door een erg vriendelijke en behulpzame chauffeur. De verpakking laat echter erg te wensen over. 30 OSB platen van 220 lang besteld, werden geleverd op een mini palet van een meter breed samen met een grote berg isolatie materiaal er bovenop. De chauffeur stond er zelf ook van te kijken. Ook lagen de platen er half los op waardoor ze tijdens transport beschadigd zijn.

Goede communicatie en snel geregeld

Met spoed wat nodig gehad en na een telefoontje was het geregeld en konden we komen afhalen . Goeie service zeker een aanrader

van Roijensweg 15 A

7691 BP Bergentheim

Over Dunisoleren

Bij Dunisoleren.nl staan wij voor vakmanschap, kwaliteit en snelle service in isolatieoplossingen. Als gespecialiseerde leverancier beschikken wij over een uitgebreide voorraad hoogwaardige isolatiematerialen, zodat we snel en flexibel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Onze missie is om eenvoud en gemak te bieden door snelle levering zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, dakisolatie of andere isolatietechnieken, wij zorgen dat uw bestelling snel en compleet op locatie is, zodat u direct kunt starten met uw project. Met jarenlange ervaring en een sterke focus op service, ondersteunen wij particulieren en bedrijven bij het realiseren van een energiezuinige en comfortabele woning of bedrijfsruimte. Kies voor Dunisoleren.nl voor een betrouwbare partner die snelle leveringen combineert met duurzame oplossingen.