Goeie produkten, en leveren op het tijdstip dat het mij uitkomt

Goeie produkten, en leveren op het tijdstip dat het mij uitkomt

Fantastische service en de betere producten

Fijne site, service en prijs. Gewoon een goede zaak.

Goede kwaliteit materialen, eenvoudig te bestellen en op tijd en volledig bezorgd.

Ik zou er zo weer bestellen.

Goede advies en volgens afspraak volgende dag geleverd

Bedankt Bart. Mvg Marco

Als die wiedeweer

Zeer snelle en correctre levering. Zou niet weten of dat nog beter kan.

Top webshop

Ik ben Telefonisch netjes en vriendelijk geholpen.

Helder duidelijk en snel geleverd Gewoon goed

Prachtig materiaal

Mooi materiaal om mee te werken

snel en duidelijk

Een snelle en duidelijke site, waarbij de isolatie binnen twee dagen in huis was.

Goede voorraad, snelle levering mogelijk, wel ruim uur later dan einde aangegeven tijdvak

Ze hebben hun voorraden op orde en dat is fijn. Levering kon snel plaatsvinden. Bij bestelling in opmerkingen aangegeven dat ik graag een half uur vantevoren gebeld wilde worden, daar geen reactie op gekregen. Vroege ochtend van levering netjes tijdvak gekregen van 13.45-16.45. Om 16.45 nog geen teken van leven, dus bezorgbedrijf gebeld, welke aangaf dat de bezorger er tegen 18 uur te zijn. Bezorger was superaardig en correct. Verbetersuggestie: bied de service bij bestelling dat je aan kunt vinken dat je een half uur voor de bezorging gebeld wordt, dan kun je er ook op vertrouwen dat je gebeld wordt. Nu heb ik van half 2 tot 6 uur in een koud casco pand zitten wachten. Zonde van de tijd.

betrouwbaar

1 woord, geweldig!

Snel geleverd goed verpakt

Goed en duidelijk bezorging ook heel netjes mooi tot aan de deur bezorgt vriendelijke bezorger

prima ervaring

goede ervaring, prima prijs en snel op de aangegeven datum/tijd geleverd

Top bedrijf .complimenten

Exacte maatvoering/zeer goed verpakt en snelle levering

Perfecte service tegen een voordelige prijs

De isolatieplaten konden uit voorraad per stuk worden gekocht

Een dag vroeger dan afgesproken geleverd, gelukkig waren de buren thuis. Folie ziet er prima uit, binnenkort ga ik er mee bezig. Prima prijs, btw!

Super snel geleverd.

Fijne site met met goede reactie via chat op mijn vragen.

goede service snelle levering , prettig contact met medewerker.

zeer tevreden

Doen wat de beloven goed uitleg altijd zeer tevreden

volgens afspraak geleverd

volgens afspraak geleverd

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

site duidelijk en komen afspraken na

site duidelijk en komen afspraken na

Bestelling van Knauf Naturoll 037 Glaswol 4600x580x170mm geplaatst via internet en de dag erna keurig afgeleverd aan huis.

Coevorderweg Noord 16

7776BW Slagharen

Over Dunisoleren

Al zeker 10 jaar zijn wij actief als importeur en handelaar van één merk isolatiefolie en overige traditionele isolatiematerialen. De laatste jaren zien wij steeds meer leveranciers hun eigen isolatiefolies online verkopen. Ga je vervolgens zelf deze isolatiefolies vergelijken, dan zie je door de bomen het bos niet meer. Om deze reden hebben wij een platform ontwikkeld waarop wij u de meest toonaangevende isolatiefolies kunnen aanbieden. Zo besparen wij u de online zoektocht naar een goed geïsoleerd huis.