Niks op aan te merken.. levering en producten was allemaal in orde.

Net bedrijf

Gekozen om de glaswol zelf af te halen in Slagharen. Goed geregeld allemaal en alles stond al klaar.

Prima ervaring

Prima producten en levering was ook in orde!

Snel, accuraat en prima chat functie!

Al mijn vragen zeer snel beantwoord met to the point info. Levering zeer snel en met oog voor milieu.

Zorgvuldig advies en snelle communicatie

Wat betreft isolatie hebben ze veel verschillende materiaalsoorten in huis waardoor je niet voor het ene product bij bedrijf A en het andere product bij bedrijf B hoeft te bestellen. Producten zijn scherp geprijsd!

Levering zoals op de website staat, binnen 1 werkdag. Chauffeur was ook erg behulpzaam met het lossen van de pallet en het neerzetten op de juiste plek. Het materiaal zelf (glaswol) was ook eenvoudig te verwerken en tegenwoordig is de jeuk een stuk minder! Kom zeker weer terug!

Snel en goed geleverd

Zoals aangegeven, voor 14 uur besteld volgende dag in huis! Top en netjes geleverd

Mooi product PIF-isolatie

De PIF isolatie van dun isoleren is een mooi en praktisch product. Het is gemakkelijk te snijden met ene stanley mes en gemakkelijk aan te brengen en vast te schroeven met de pluggen. Ik heb het zelf gebruikt voor het isoleren van de vloer aan de onderzijde in de kruipruimte. De materialen werden netjes geleverd en snel. Nu maar hopen dat de woonkamer lekker warm blijft!

Geweldige ervaring de ene dag besteld volgende dag geleverd echt super

voortreffelijk

Zoals te doen gebruikelijk was de levering vlot en vlekkeloos. Prima. Paul Miedema

alles volgens afspraak

Zoals afgesproken, stond alles klaar in Slagharen om af te halen! Een aantal grote hallen met isolatie, wat een voorraad, wist niet wat ik zag! Keurige mensen, zelf nog even geholpen met inladen. Top!

Ben zeer tevreden over het advies en geleverde bestelling

producten kloppen zoals besteld , het gegeven advies is past bij het geheel prijzen zijn goed het verwerken van het materiaal gaat heel eenvoudig en gemakkelijk top

Groot assortiment, scherpe prijsstelling, snelle levering

Groot assortiment, scherpe prijsstelling, snelle levering

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit snelle levering in twee dagen. Kom voor een volgende klus zeker terug!

Zoals afgesproken, op tijd geleverd. Top.

Het product is snel geleverd, zodat ik weer verder kan met isoleren.

Top bedrijf

al meerder malen besteld. alles netjes en op tijd geleverd. Prijs ook zeer goed. klantenservice zeer kundig en vriendelijk

Goed product en goede service

Materiaal goed te verwerken. Kan nog niet zoveel zeggen over het rendement want net 2 weken geleden geplaatst.

Alles conform afspraak.

Prettige ervaring, goed advies, flexibel, snel, kortom goede service.

Goede informatie en snelle levering

Heel klantvriendelijk en bereid goede uitleg te geven

Prima service en materialen

Vlot geleverd conform website. Groot aanbod aan materialen.

De bestelling werd op tijd geleverd, maar viel om verschillende redenen tegen.

We hadden ISO060 pif isolatie besteld. Dit waren rollen van 10 m2. Bij een breedte van 1,2 m verwacht je dan een lengte van 8,33 m De eerste rol was slechts 8,13 meter lang. Een volgende 8,16 etc. Je verwacht dat de beide uiteinden dicht zijn geplakt van de rol, maar vaak was het uiteinde wat middenin zat open gesprongen. De rollen waren aan de buitenkant vies, en er zat een soort kettingvet aan 2 rollen.

Snel en netjes geleverd

Ziet er goed uit, materiaal nog niet verwerkt.

Eerst advies gevraagd via messenger , daarna bestelling geplaats, Het is een bedrijf dat wat ze beloven ook nakomen, toppie. Zeer tevreden, als ik weer wat nodig heb ga ik weer naar dit bedrijf.

Slechte communicatie van bezorgdienst

Aangegeven dag van bezorging, is er niemand op komen dagen. De volgende dag ontvang ik een mail dat ze nog een dag later komen. Geen uitleg, geen nieuw tijdstip. Ik heb de dag van bezorging specifiek uitgekozen, wegens thuis blijven, waardoor alles nu een stuk ingewikkelder is. Ik raad jullie aan een andere bezorgdienst te zoeken.

Coevorderweg Noord 16

7776BW Slagharen

Over Dunisoleren

Al zeker 10 jaar zijn wij actief als importeur en handelaar van één merk isolatiefolie en overige traditionele isolatiematerialen. De laatste jaren zien wij steeds meer leveranciers hun eigen isolatiefolies online verkopen. Ga je vervolgens zelf deze isolatiefolies vergelijken, dan zie je door de bomen het bos niet meer. Om deze reden hebben wij een platform ontwikkeld waarop wij u de meest toonaangevende isolatiefolies kunnen aanbieden. Zo besparen wij u de online zoektocht naar een goed geïsoleerd huis.