Goede en snelle levering

Vrijdagmiddag besteld en maandag binnen.

Klantvriendelijk

Problemen met levering, Is goed opgelost

Ronduit helemaal oké!

Warmte-reflectie werkt.

ATI Pro gebruikt om de buitenmuren van ons hoekhuis te isoleren. Geen spouwmuur en de balkenvloer rust er op. Moet om concentratie vocht te voorkomen in de balkkoppen damp-open isoleren. Mag ook niet dik, want dat geeft binnen te veel problemen. Buiten zou de poort te smal worden en het past niet bij dit huis. Ben begonnen met de slaapkamers. We hebben een 1.5 Kw sfeerkachel in de master slaapkamer. Die warmt nu de hele slaapkamer op. Voorheen was dat niet mogelijk. De radiatoren zijn nu overbodig. Nu de b.g.g. woonkamer nog. Ik isoleer op tengels van de jute, ATI, tengels rondom, 1 cm. plaat en gips. Afwerken met glasvlies behang en damp-open muurverf. Gips reguleert damp. Ruimer isoleren zou leuk zijn maar er is geen ruimte voor. De reflectie eigenschappen blijven.

Eigenlijk niks op aan te merken.. het advies, de levering, de geadviseerde producten. Goed geregeld allemaal!

Prima! Aanrader

Meerdere keren telefonisch contact voor advies, omdat zelf te weinig kennis daarvan heb.. maar ze bleven netjes en begripvol! Ze hebben in ieder geval genoeg geduld en bleven me netjes adviseren! Bedankt!

Geleverd volgens verwachting

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de orderstatus. Product is goed verpakt op een stevige pallet afgeleverd. Materiaal is erg fijn om mee te werken! Energie besparing moet ik nog gaan ervaren deze winter.

Verkeerd geleverde tape

Mijn ervaring was best goed. Alleen ik heb verkeerde tape gekregen. Namelijk 7.5 cm ipv 10 cm breed.

In eerste instantie beetje voorzichtig, was een flink bedrag. Maar nadat ik telefonisch contact had gehad was ik gerust gesteld. Vriendelijk en enthousiast. Zoals afgesproken, ontving ik de bestelling de volgende ochtend al zodat de monteurs direct konden beginnen!

Super bedrijf

Zeer goed bereikbaar en houden zich aan de afspraken

Goed advies en snelle levering

Via de chat werden alle vragen snel en correct beantwoord. Had de bestelling de volgende dag in huis.

Ik heb mijn goederen nog niet ontvangen!

Ik hoop komende maandag mijn bestelling te kregen?

top

Goede telefonische advies en snelle levering

Goede ervaring

Briljant, perfecte service, kennis en goede prijs

Deze mensen willen je echt helpen, en regelen het voor je! Zeer veel dank!

super service, meedenken

hele goede service en snelle afhandeling

Prima gedaan, snel en goed geleverd.

Zeker aan te bevelen

Goed en snel bezorgd

Ik heb een aantal online shops bekeken incl de bouwmarkten echter was Dunisoleren het goedkoopst en scheelde we 80 euro! Je kan je datum van bezorgen kiezen en werd op tijd bezorgd. De chauffeur was ook erg aardig en netjes bij het afleveren van de producten. Zeker een aanrader.

Vriendelijke en vakkundig geholpen

Bart was snel en vriendelijk. Hielp mee met laden van de aanhanger en gaf me nog enkele tips voor verwerking.

Super: snelle levering, en klacht direct goed afgehandeld.

Duidelijke website. Bestelling volgende dag al geleverd (in vakantie tijd). Geleverde materiaal week (iets) af van specificatie (korter en dus minder m2): klacht is direct opgepakt en gecompenseerd in materiaal, volgende dag al in huis. (gratis). Super klantvriendelijk, zeer aan te bevelen.

snelle levering en snel/ schoon werken

De bestelling was er super snel. Onze zolder isoleren gaat sneller en schoner dan gewacht. We zijn er zeer tevreden over. Jammer dat je voor een grote order alsnog verzendkosten moet betalen.

Eerlijke firma

Uitstekend! Snel verzonden

Goed service. Top!

Plezierig om met Dun isoleren zaken te doen, leveren precies volgens afspraak.

Oké

Coevorderweg Noord 16

7776BW Slagharen

Over Dunisoleren

Al zeker 10 jaar zijn wij actief als importeur en handelaar van één merk isolatiefolie en overige traditionele isolatiematerialen. De laatste jaren zien wij steeds meer leveranciers hun eigen isolatiefolies online verkopen. Ga je vervolgens zelf deze isolatiefolies vergelijken, dan zie je door de bomen het bos niet meer. Om deze reden hebben wij een platform ontwikkeld waarop wij u de meest toonaangevende isolatiefolies kunnen aanbieden. Zo besparen wij u de online zoektocht naar een goed geïsoleerd huis.