Prima, goede communicatie

Bestelling binnen een paar dagen keurig afgeleverd

Topservice waarbij ze met je mee denken

Hele vriendelijke jongens die gedegen advies geven. Bij elk belletje werden we netjes en vakkundig te woord gestaan. We hadden per ongeluk verkeerde montageschijven besteld. Na een telefoontje kregen we direct de juiste opgestuurd, de volgende dag binnen. Super service dus!

Gewoon goed en makkelijk

Zie boven

Snelle levering, helaas geen Track&Trace/tijdvak

Goede service en hele snelle levering. Zou helemaal top zijn als ze regelen dat er een dag van tevoren een Track&Trace of tijdvak gemaild wordt zodat je enige indicatie hebt hoe laat ze verwachten te komen.

Helemaal goed, alles volgens afspraak

Maandag besteld, dinsdag in huis tegen een hele prima prijs.

Vlot en behulpzaam

Vriendelijk aan de telefoon. Materiaal stond klaar voor afhalen. Hulp bij laden.

Topservice

Snel geleverd, goed product, vriendelijke behulpzame begeleiding.

Snel bereikbaar, goede informatie, scherpe prijzen

Zelfs op zondag kunnen chatten en goed antwoord gekregen. Levering als afgesproken. Prima bedrijf, ga er vaker wat bestellen

Scherpe prijs plus een snelle en nette bezorging. Super!

Op vrijdag besteld en op maandag geleverd zoals afgesproken. Chauffeur belde op verzoek netjes 30 minuten van tevoren. Bestelling netjes verpakt en compleet. Scherpste prijs die ik online kon vinden voor kwaliteitsspul. Aanrader!

Alle goederen snel en volgens afspraak op juiste datum geleverd.

Snelle en goede service!

Ik heb een paar keer gebeld voor info en ben op een prettige manier geholpen. Twee dagen na de bestelling van de isolatie had ik alles al in huis! Alles was zelfs ook nog goedkoper dan bij de Gamma ondanks de bezorgkosten. Ik raad Dun Isoleren zeker aan!

uitstekend

top kan altijd terecht word goed geholpen vriendelijk en materiaal is van zeer goede kwaliteit.

Goede en snelle levering

Vrijdagmiddag besteld en maandag binnen.

Klantvriendelijk

Problemen met levering, Is goed opgelost

Ronduit helemaal oké!

Warmte-reflectie werkt.

ATI Pro gebruikt om de buitenmuren van ons hoekhuis te isoleren. Geen spouwmuur en de balkenvloer rust er op. Moet om concentratie vocht te voorkomen in de balkkoppen damp-open isoleren. Mag ook niet dik, want dat geeft binnen te veel problemen. Buiten zou de poort te smal worden en het past niet bij dit huis. Ben begonnen met de slaapkamers. We hebben een 1.5 Kw sfeerkachel in de master slaapkamer. Die warmt nu de hele slaapkamer op. Voorheen was dat niet mogelijk. De radiatoren zijn nu overbodig. Nu de b.g.g. woonkamer nog. Ik isoleer op tengels van de jute, ATI, tengels rondom, 1 cm. plaat en gips. Afwerken met glasvlies behang en damp-open muurverf. Gips reguleert damp. Ruimer isoleren zou leuk zijn maar er is geen ruimte voor. De reflectie eigenschappen blijven.

Eigenlijk niks op aan te merken.. het advies, de levering, de geadviseerde producten. Goed geregeld allemaal!

Prima! Aanrader

Meerdere keren telefonisch contact voor advies, omdat zelf te weinig kennis daarvan heb.. maar ze bleven netjes en begripvol! Ze hebben in ieder geval genoeg geduld en bleven me netjes adviseren! Bedankt!

Geleverd volgens verwachting

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de orderstatus. Product is goed verpakt op een stevige pallet afgeleverd. Materiaal is erg fijn om mee te werken! Energie besparing moet ik nog gaan ervaren deze winter.

Verkeerd geleverde tape

Mijn ervaring was best goed. Alleen ik heb verkeerde tape gekregen. Namelijk 7.5 cm ipv 10 cm breed.

In eerste instantie beetje voorzichtig, was een flink bedrag. Maar nadat ik telefonisch contact had gehad was ik gerust gesteld. Vriendelijk en enthousiast. Zoals afgesproken, ontving ik de bestelling de volgende ochtend al zodat de monteurs direct konden beginnen!

Super bedrijf

Zeer goed bereikbaar en houden zich aan de afspraken

Goed advies en snelle levering

Via de chat werden alle vragen snel en correct beantwoord. Had de bestelling de volgende dag in huis.

Ik heb mijn goederen nog niet ontvangen!

Ik hoop komende maandag mijn bestelling te kregen?

top

top

van Roijensweg 15 A

7691 BP Bergentheim

Over Dunisoleren

Bij Dunisoleren.nl staan wij voor vakmanschap, kwaliteit en snelle service in isolatieoplossingen. Als gespecialiseerde leverancier beschikken wij over een uitgebreide voorraad hoogwaardige isolatiematerialen, zodat we snel en flexibel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Onze missie is om eenvoud en gemak te bieden door snelle levering zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, dakisolatie of andere isolatietechnieken, wij zorgen dat uw bestelling snel en compleet op locatie is, zodat u direct kunt starten met uw project. Met jarenlange ervaring en een sterke focus op service, ondersteunen wij particulieren en bedrijven bij het realiseren van een energiezuinige en comfortabele woning of bedrijfsruimte. Kies voor Dunisoleren.nl voor een betrouwbare partner die snelle leveringen combineert met duurzame oplossingen.