super service, meedenken

hele goede service en snelle afhandeling

Prima gedaan, snel en goed geleverd.

Zeker aan te bevelen

Goed en snel bezorgd

Ik heb een aantal online shops bekeken incl de bouwmarkten echter was Dunisoleren het goedkoopst en scheelde we 80 euro! Je kan je datum van bezorgen kiezen en werd op tijd bezorgd. De chauffeur was ook erg aardig en netjes bij het afleveren van de producten. Zeker een aanrader.

Vriendelijke en vakkundig geholpen

Bart was snel en vriendelijk. Hielp mee met laden van de aanhanger en gaf me nog enkele tips voor verwerking.

Super: snelle levering, en klacht direct goed afgehandeld.

Duidelijke website. Bestelling volgende dag al geleverd (in vakantie tijd). Geleverde materiaal week (iets) af van specificatie (korter en dus minder m2): klacht is direct opgepakt en gecompenseerd in materiaal, volgende dag al in huis. (gratis). Super klantvriendelijk, zeer aan te bevelen.

snelle levering en snel/ schoon werken

De bestelling was er super snel. Onze zolder isoleren gaat sneller en schoner dan gewacht. We zijn er zeer tevreden over. Jammer dat je voor een grote order alsnog verzendkosten moet betalen.

top

Eerlijke firma

Uitstekend! Snel verzonden

Goed service. Top!

Plezierig om met Dun isoleren zaken te doen, leveren precies volgens afspraak.

Oké

Betrouwbaar - snel - Goede prijs

Goede ervaringen tweemaal met Dunisoleren. Aan te raden. Juli 2021.

Goede uitleg bij wat te bestellen en meteen antwoord via de chat op mijn vragen.

Uitstekend geregeld.

Doen wat ze beloven. Makkelijk bestellen en op tijd geleverd.

Top en snel geleverd en ziet er goed uit.

goed, snelle levering

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit isolatie en islotiematerialen. Goed advies. Snelle en correcte levering.

Goede prijs/kwaliteit en service

Speciale wens qua levering, is helemaal gelukt. Zijn goed bereikbaar voor vragen en handelen snel.

Nvt

Beetje sceptisch een online bestelling geplaatst. Een dag later ben ik worden gebeld dat het materiaal dat ik wilde bestellen niet voorradig was. Een iets duurder maar beter alternatief kregen geboden. Dit ook genomen. Een dag later werd het netjes voor de deur geleverd. Geen schade aan de materialen en inderdaad een prima product kregen geleverd. Ik kan het zeker aanbevelen.

Top klantenservice

Meerdere malen contact gehad met de klantenservice! Twee vriendelijke en spontane jongens gesproken die zeer behulpzaam zijn en mee denken in oplossingen!

Alles zoals afgesproken, website duidelijk en makkelijk

Ik had voor 14:00 besteld en alles de volgende ochtend al binnen. Netjes verpakt en keurig bezorgd.

Het materiaal is van uitstekende kwaliteit. Fijn om de datum van levering te kunnen aangeven. Snel geleverd en netjes bezorgd.

Goede afspraken en goede services

Komen de gemaakte afspraken altijd goed na. Snel en correct, ook als er tijdens de bestelling of levering iets fout gaat wordt het correct en snel opgelost

Hulpvaardig en accuraat

Eerst contact gezocht via een chatsessie om een aantal zaken wat betreft verwerking van het materiaal helder te krijgen. Je krijgt prompt antwoord en men doet echt zijn best om jouw situatie en jouw vragen te begrijpen en daar een zinvol antwoord op te geven. Toen de bestelling gedaan en binnen 24 uur geleverd.

Perfecte service

Zeer goede service, snelle oplossingen als iets niet voorradig is. Al met al perfect . Bedankt mensen.

van Roijensweg 15 A

7691 BP Bergentheim

Over Dunisoleren

Bij Dunisoleren.nl staan wij voor vakmanschap, kwaliteit en snelle service in isolatieoplossingen. Als gespecialiseerde leverancier beschikken wij over een uitgebreide voorraad hoogwaardige isolatiematerialen, zodat we snel en flexibel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Onze missie is om eenvoud en gemak te bieden door snelle levering zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, dakisolatie of andere isolatietechnieken, wij zorgen dat uw bestelling snel en compleet op locatie is, zodat u direct kunt starten met uw project. Met jarenlange ervaring en een sterke focus op service, ondersteunen wij particulieren en bedrijven bij het realiseren van een energiezuinige en comfortabele woning of bedrijfsruimte. Kies voor Dunisoleren.nl voor een betrouwbare partner die snelle leveringen combineert met duurzame oplossingen.