Snelle bestelling en levering op afgesproken termijn

Snelle bestelling en levering op afgesproken termijn. Materiaal zoals besteld!

Snel, vriendelijk, top

Tussen de zending zat één verkeerd item bij de levering. Dat is direct opgepakt door de klantenservice en de volgende dag in helder overleg en zonder extra kosten voor me omgeruild. Ja, ik zou zonder meer bij een volgende bestelling weer dunisoleren. Nl kiezen.

zeer goed

Goed bedrijf

Goed bedrijf, goed in de communicatie, nemen van tijd, geven van advies

Makkelijke site en goede prijzen

Na een bestelling die later kwam zeer netjes en snel na geleverd de volgende dag, kunnen andere bedrijven wat val leren. Ga zeker vaker bestellen.;)

Erg tevreden over de geboden materialen en service

Er werd steeds erg snel gereageerd op mijn mailtjes mbt aanvraag offerte. Ook toen ik twee dagen nog graag wat wilde nabestellen was dat zeer snel geregeld en kon het nog met de zelfde levering mee. Johan Jonkman

TOP

Snel levering Vriendelijk klantenservice contact

Prima materialen en snelle levering

Overzichtelijke website. Materialen zijn prettig te verwerken. En is snel geleverd.

Accuraat en meedenkend.

Vragen worden snel beantwoord en de spullen zijn topkwaliteit.

Dunisolerendoet wat ze beloofd

Mijn ervaring met dunisoleren omschrijf ik als positief en ben zeer tevreden hoe ik behandeld ben als klant

warmte

Eenvoudig zelf te doen, tacken, tengels, panlatten, en geen massa's puin in huis, waardoor je weer naar de stort moet, overvolle puinzuigers... hoop, dat dit mijn eindstation wordt kwa isoleren. Geen verbouwing meer, maar lekker een middagje tacken

Prima persoonlijk advies, levering snel zoals afgesproken.

Goed is goed. Geen verdere dingen te melden

Gemakkelijk bestellen en afrekenen.

doen wat ze beloven

Prima bedrijf, kan er nis anders van maken.

Mmmmmm

Prima! Ook goed geholpen aan de telefoon. Snelle levering!

Perfect, goed geholpen via de chat, de bestelling volgende dag al in huis. Netjes verpakt op 4 pallets. Chauffeur ook erg aardig en behulpzaam.

Snel geleverd, goede producten

Duidelijke website, goede producten en een snelle levering. Ik had wat vragen die snel en goed werden beantwoordt via de chat.

Goede website,simpel te bestellen.Strakke prijs.Snel in huis

Heel erg makkelijk

Alles bekeken via de website. Staat er overzichtelijk en redelijk voordelig. Alles keurig op tijd geleverd.

Goed, snel en de beste prijs

Dunisoleren heeft een ruime keuze met aantrekkelijke prijzen. Bestellen gaat eenvoudig en levering geschiedt al de volgende dag indien op voorraad, maar een ander bezorgmoment is ook aan te vragen. Mij kwam het een werkdag later uit en dit was geen probleem. Spullen zijn goed en zorgvuldig verpakt om onnodige schade te voorkomen (daarbij ook een pluim voor transporteur Oegema die alles perfect heeft afgeleverd). Ik kan Dunisoleren iedereen aanbevelen.

Scherp geprijsd en doen wat zij beloven.

Zie hierboven

Alles en snel bezorgd

Prima producten voor isoleren.

Perfect geleverd!

Super snel geleverd!

Product geleverd volgens opgave.

Product is wat het moet zijn. Levering twee dagen later, maar wel volgens afspraak. Goede communicatie en een aardige chauffeur.

Makkelijk contact, snel persoonlijke offerte en perfecte levering

Contact liep zeer soepel. Kreeg bijna direct een persoonlijke offerte voor een kleine levering. Hierdoor alleen pakketpost kosten. En verwerking daarna snel, volgende dag al in huis. Top!

van Roijensweg 15 A

7691 BP Bergentheim

Over Dunisoleren

Bij Dunisoleren.nl staan wij voor vakmanschap, kwaliteit en snelle service in isolatieoplossingen. Als gespecialiseerde leverancier beschikken wij over een uitgebreide voorraad hoogwaardige isolatiematerialen, zodat we snel en flexibel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Onze missie is om eenvoud en gemak te bieden door snelle levering zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, dakisolatie of andere isolatietechnieken, wij zorgen dat uw bestelling snel en compleet op locatie is, zodat u direct kunt starten met uw project. Met jarenlange ervaring en een sterke focus op service, ondersteunen wij particulieren en bedrijven bij het realiseren van een energiezuinige en comfortabele woning of bedrijfsruimte. Kies voor Dunisoleren.nl voor een betrouwbare partner die snelle leveringen combineert met duurzame oplossingen.