Alles en snel bezorgd

Prima producten voor isoleren.

Perfect geleverd!

Super snel geleverd!

Product geleverd volgens opgave.

Product is wat het moet zijn. Levering twee dagen later, maar wel volgens afspraak. Goede communicatie en een aardige chauffeur.

Makkelijk contact, snel persoonlijke offerte en perfecte levering

Contact liep zeer soepel. Kreeg bijna direct een persoonlijke offerte voor een kleine levering. Hierdoor alleen pakketpost kosten. En verwerking daarna snel, volgende dag al in huis. Top!

Zeer behulpzaam

Ik wilde wat isolatiemateriaal bestellen, maar had er wat vragen over. Die werden ruimschoots beantwoordt, inclusief advies en tips. Dank voor de prettige service.

Goed bevallen, zeer tijdige levering

Prima verwerking en order compleet ontvangen in goede conditie. Verbeterpunt: Duidelijkere communicatie over de datum van bezorging zou fijn zijn. Bijvoorbeeld het tijdig op de hoogte stellen dat de producten niet op de gewenste bezorgdatum worden geleverd met een mail of telefoontje. In het laatste mailtje staat het volgende bericht: We zijn klaar met het verwerken van je bestelling. Je bestelling is meegegeven aan de bezorgdienst. De precieze bezorgtijd was nog niet bekend bij het verzenden van deze mail. U ontvangt later nog vanuit de transporteur een email/sms met het bezorgmoment. Het laatst genoemde werd nooit door mij ontvangen, enkel een telefoontje dat de chauffeur bij mij bij de deur staat terwijl ik niet thuis was. Verder allemaal goed gekomen.

Juiste, kwalitatief goede materialen geleverd, op tijd en volgens afspraak

Communicatie was duidelijk en prettig. Alleen het toegezegde telefoontje 1/2 uur voor levering door de bezorgende chauffeur kwam niet. Verder ben ik tevreden.

Makkelijke website met snelle reactie op de chatservice. Vandaag besteld morgen in huis! Dus supersnel geleverd.

Top ervaring, snel gehandeld en snel geleverd

Top ervaring, snel gehandeld en snel geleverd

Prettig

Het personeel weet van wanten en is prettig in de omgang

Snelle en complete levering

Bestelling was makkelijk en snel, levering ging soepel en op de afgesproken tijd.

Goede geregeld, snelle levering, zo door gaan

Snelle levering en goed materiaal

Snelle levering, goed product, makkelijke site.

positief

Zeer snelle levering, artikel was elders niet verkrijgbaar.

Prettig te verwerken materiaal, levering volgens afspraak.

Pir plaat 6cm met osb 9mm, 244x60cm Pirplaat bestaat uit twee stukken en daardoor is de plaat wat slapjes. Verder is het een prima en snel te verwerken plaat. Makkelijk zaagbaar. Schroefgaten voorboren en goed soevereinen maakt dat de plaat niet te veel indeukt bij aanschroeven.

Ochtends gebeld met de vraag voor een koudebrug onderbreking, 1u later de factuur in de mail en de rekening voldaan. Middags direct opgestuurd door Bart en de volgende dag al in huis. Aanrader!

Prettig contact, snelle afhandeling

Snel geleverd, klantvriendelijk en er kan altijd gebeld worden voor advies

Top, en snel bezorgd

Snel en correct

Mijn eerste bestelling geplaatst vorige week! Keurig geregeld allemaal! Alles op tijd op de afgesproken plek! Binnenkort mijn tweede bestelling plaatsen!

goede prijs, prettige afhandeling bij ophalen vd isolatie.

Snel geleverd en de chauffeur was zeer behulpzaam, keurig en correct!

Perfect, fijne ervaring, altijd behulpzaam!

Als zakelijke klant bestel ik hier nu bijna 2 jaar. Tot op heden loopt alles perfect. Altijd op de tijd en keurig verpakt. Ik als zzpér weet ook niet altijd alles over isolatie, maar ik kan dan gelukkig altijd terecht voor advies en hulp.!

netjes afgeleverd.

keurig was de postbode.

Niks mis mee

Duidelijke website. Prima assortiment. Redelijke prijs. Snelle levering. En je wordt goed op de hoogte gehoueden

Sneller dan beloofd

Pas om 16 uur besteld en (bij bestelling gevraagd of het mogelijk was nog de vlg dag te leveren) toch de volgende dag geleverd.

Coevorderweg Noord 16

7776BW Slagharen

Over Dunisoleren

Al zeker 10 jaar zijn wij actief als importeur en handelaar van één merk isolatiefolie en overige traditionele isolatiematerialen. De laatste jaren zien wij steeds meer leveranciers hun eigen isolatiefolies online verkopen. Ga je vervolgens zelf deze isolatiefolies vergelijken, dan zie je door de bomen het bos niet meer. Om deze reden hebben wij een platform ontwikkeld waarop wij u de meest toonaangevende isolatiefolies kunnen aanbieden. Zo besparen wij u de online zoektocht naar een goed geïsoleerd huis.