Voor het eerst op stap met een camper en een hond. We waren benieuwd hoe dat zou bevallen. We waren verrast over de vele bergruimte en hoe handig alles werkte. Ook de fragiele verduisteringsschermen. We hadden pech met een doordraaiende knop van de fietsendrager, maar kregen goede tips na bellen met Henk Pen. De camper is is zeer goed bevallen en we zijn zeker van plan om vaker op pad te gaan met een camper.
Wij kennen de firma PEN al een aantal jaren. We zien het bedrijf veranderen naar een zeer professionele organisatie. Hier en daar nog wat verbeter punten. In ons geval ontbrak bij de uitleg van de caravan systemen wat info. Maar in hoofdlijnen was alles gewoon goed. Een nette geste vond ik dat we het extra pakket ( bestek etc) voor de helft van de prijs kregen vanwege gebruikssporen. De 6 kg gasflessen vind ik aan de kleine kant voor camperen in het najaar. 10 kg zou beter zijn.
Caravan mochten we op ons verzoek eerder ophalen. De bovenste lade van het keukenblok kon niet gemaakt worden en werd eruit gelaten waar wij mee akkoord gingen. De lade er onder functioneerde ook niet goed. De bakken metall inclusive inventaris was vuil met zakjes dun en bladeren. Eerst op de camping schoon moeten maken. Het serviceluik onder het bed was een ronmeltje. Zand lag op de bodem en alle spullen tenten en open erui van stormband waren door de vorige huurder klakkeloos ingegooid. We hebben het Luik schoongemaakt en op orde gebracht. Het witte interieur vuil. Dit interieur is niet geschikt voor gezinnen met kinderen. Geen hoogwaardige afwerking.
Beste Sonja, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het jammer om te horen dat de caravan niet volledig aan uw verwachtingen voldeed en dat de schoonmaak en afwerking te wensen overlieten. Dat is uiteraard niet de kwaliteit waar wij naar streven. Uw opmerkingen nemen we ter harte en we zullen deze intern bespreken om onze dienstverlening verder te verbeteren. Fijn dat het ophalen van de caravan naar wens verliep en dat u, ondanks de genoemde punten, toch een fijne vakantie heeft gehad. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen, zodat we kunnen laten zien dat we uw feedback hebben meegenomen in onze verbeteringen. Groet, team Henk Pen
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel Alles altijd prima in orde en prachtige campers om te huren Wij zijn zeer tevreden over Henk Pen en wij zouden het bedrijf zeker recommanderen.
Beste Ronald, Wat een prachtige beoordeling, hartelijk dank! 😊 Geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze campers, service en team. Graag tot een volgende keer! 🚐☀️ Groet team Henk Pen
Wij huurden voor de maand september een moderne camper voor een mooie prijs. Het hele proces ging makkelijk, vlot en digitaal. Ook het persoonlijke contact met medewerkers was prettig, goed en terzake. Henk Pen heeft de boel goed voor elkaar en stuurt je met een gerust gevoel op vakantie.
Beste Guus, Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat het hele proces zo soepel verliep en dat jullie tevreden zijn over zowel de camper als het contact met ons team. Graag tot een volgende keer! Groet, team Henk Pen
De huur caravan is goed bevallen, voor de maand september om door Noorwegen te trekken was het achteraf wat aan de kleine kant doordat je natuurlijk in de avond veel binnen zit ivm de kille avonden . dit hebben we opgelost door op het bed te gaan zitten . Het bed overigens was uitstekend! Al met al is het goed voor de eerste keer uitgevallen en zeker nog eens voor herhaling vatbaar . De afspraken de uitleg de vriendelijkheid aan telefoon en in de zaak was erg fijn!!!! :-) Als we nogmaals een caravan gaan huren is dit zeker bij jullie , dit kan ik iedereen aanraden . Nogmaals bedankt .
Beste Gera, Wat leuk om te lezen dat jullie zo’n fijne reis hebben gehad en dat alles naar wens was! 😊 Bedankt voor jullie mooie woorden over onze service en uitleg, dat waarderen we enorm. Fijn dat het bed goed bevallen is en dat jullie ondanks de frisse avonden hebben genoten van de caravan. Graag tot een volgende keer, jullie zijn altijd van harte welkom! 🚐✨ Groet, team Henk Pen
Problemen gehad met de camper. Geen goede controle voorafgaande aan uitlevering. Hierover is gesproken en dit is prima opgelost.
Beste Jos, Bedankt voor uw feedback en uw begrip. Jammer dat er bij de uitlevering wat misging, maar fijn om te horen dat het naar tevredenheid is opgelost. We doen ons best om, ook in drukke periodes, alles zo goed mogelijk te controleren en verbeteren onze processen continu. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw van dienst zijn! 🚐 Groet, team Henk Pen
maand met een buscamper rondgetoerd. De Suncliff was een 4 persoons. Prettige ontvangst en de uitleg was voor ons voldoende. Immers al paar jaar onderweg met campers. Uitrusting was okay, maar paar doorzichtige plastic bekers en bakjes was ondermaats. Veel te dun en daardoor snel kapot. Rest van de inventaris was wel goed. Waterkoker was groot en kan kleiner ook vanwege de ruimte. Blik en veger ontbrak maar er zijn ergere dingen. Tafel was mooi maar tikkie groot voor de bergruimte waardoor die er dwars in moest. Stoelen zijn basis standen stoel zonder kussen of rugleuning verdikking. Dat mag beter. Al met al een top camper met alles erop en eraan. Voor herhaling vatbaar !
Beste Paul, Bedankt voor jullie uitgebreide en eerlijke review! Fijn dat jullie een mooie reis hebben gehad met de Suncliff en dat alles verder naar wens was. De inventaris wordt inmiddels vernieuwd, zodat alles nog beter aansluit bij de wensen van onze reizigers. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst weer verwelkomen voor een volgende trip! 🚐☀️ Groet team Henk Pen
Wij hebben een prachtige vakantie gehad met de gehuurde camper. Er waren wat kleine problemen met de oplevering van de camper en onderweg ging er wat kapot maar alles is super opgelost en je kan met alle vragen bellen
Beste Deborah, Wat fijn dat jullie een prachtige vakantie hebben gehad met de camper! 😊 Dank voor jullie begrip bij de kleine ongemakken. Goed om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost. We waarderen jullie vertrouwen en hopen jullie in de toekomst weer te mogen helpen! 🚐✨ Groet, team Henk Pen
Fantastische vakantie met een mooie nieuwe camper.
Beste John, Wat geweldig om te lezen dat u zo’n fantastische vakantie heeft gehad met de I68! 🌟 Bedankt voor het delen van uw ervaring en voor de mooie beoordeling. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor weer een onvergetelijke vakantie! Groet, Team Henk Pen
Wij hebben bij Henk Pen de caravan Dethleff 510 Camper Avantgarde gehuurd. Prima bevallen! We hebben genoten. Maar, een camper is toch meer ons ding. Vandaar in 2026 op pad met een Knaus Meg 650 van Henk Pen! Prima geïnformeerd door Niels m.b.t. de aankoop van deze camper. Er wordt mee gedacht!
Beste Wim, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo heeft genoten van uw vakantie met de Dethleffs caravan. En wat een mooie stap dat u nu de keuze heeft gemaakt voor een eigen Knaus Meg 650 camper. We geven uw complimenten met plezier door aan Niels, die u goed heeft kunnen adviseren bij de aankoop. We wensen u heel veel mooie en onbezorgde kilometers met uw nieuwe camper toe! 🚐✨ Groet, Team Henk Pen
Afspraak, herinnering, factuur, ophalen en terug brengen. Goede communicatie.
Beste Wilger, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u onze communicatie en service als duidelijk en goed heeft ervaren. We hopen u weer te mogen verwelkomen bij uw volgende vakantie. Groet, team Henk Pen
....
Beste Tiny, Bedankt voor je mooie review! Groet, team Henk Pen
Onze eerste ervaring met een camper is uitstekend. Goed uitlegt en goede site om alles op te zoeken hoe het werkt
Beste Wolfgang, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat jullie eerste camperervaring zo goed is bevallen. We zien jullie graag weer terug! Groet, team Henk Pen
Alles was goed geregeld niks op aantemerken. 1 puntje het servies mag wel stukje beter dat is het geld niet waard het is nog tevies om vast tehouden
Beste Mike, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de camper en dat alles goed geregeld was. Het servies wordt in 2026 volledig vernieuwd, zodat dit beter aansluit bij de verwachtingen. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen! Groet, team Henk Pen
Het was onze eerste kennismaking met het op vakantie gaan met een camper. Wat een vrijheid hebben we ervaren. We hebben een klein rondje F1 gedaan, Nürburgring, spa en de F1 expo in Amsterdam en nog meer. We veelal gratis gekampeerd in leuke plaatjes. En we gaan volgend jaar langer dan een week. Echt een aanrader. Zijn er ook minpunten?. Zeker, de bedden en toilet zijn voor mijn 2 mtr wel te klein maar dat mocht de pret niet drukken.
Beste Seabstiaan, Wat een geweldige eerste camperervaring! Het klinkt als een prachtige reis met veel vrijheid en mooie bestemmingen. Jammer dat de bedden en het toilet wat minder comfortabel, maar goed om te horen dat dit de vakantiepret niet heeft bedorven. Geweldig dat jullie volgend jaar weer gaan en zelfs langer willen reizen, dat zegt alles. Groet, team Henk Pen
Geweldige service! Caravan was netjes en compleet. Ophalen ging eenvoudig en snel. Echt een aanrader! Bedankt!
Beste Alex, Bedankt voor uw enthousiaste review! Geweldig om te horen dat alles naar wens was. Graag tot een volgende keer! Groet, team Henk Pen
Duidelijke informatie krijg je van te voren en vriendelijke medewerkers.
Beste familie Ten Caat Bedankt voor uw review! Fijn dat onze service en informatie duidelijk en vriendelijk zijn ervaren. Graag tot ziens! Groet, team Henk Pen
Nieuwe caravan met nieuwe opblaas voortent. Voor ons een perfecte caravan. De grote is prima en op straat ligt hij goed achter de auto.
Beste Tom, Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn dat de caravan en voortent zo goed bevallen zijn. Graag tot een volgende keer! Groet, team Henk Pen
Fijne caravan gehuurd, zo goed als nieuw! Goede duidelijke uitleg en instructie
Beste Monique, Bedankt voor uw fijne review! Geweldig dat alles naar wens was en graag tot een volgende keer! Groet, team Henk Pen
Wij hebben een mooie vakantie met de Sunlight T67 gehad. De camper was compleet en voorzien van diverse gemakken zoals een forse koelkast, vriesvak, toilet en nog diverse andere. De automatische versnellingsbak reed voortreffelijk. Alles functioneerde goed, maar dat mag je ook verwachten van een nagenoeg nieuwe camper. Fijn dat op de dag van vertrek nog een nieuwe luifel werd gemonteerd want die is onmisbaar. De vorige huurders hadden de camper flink gebruikt en dat was ondanks de schoonmaak toch nog goed zichtbaar. Dit gold ook voor de inventaris die niet helemaal compleet was en hier en daar vuil.
Beste Martin, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u een mooie vakantie heeft gehad met de Sunlight T67 camper. Ook goed dat de nieuwe luifel u nog extra comfort heeft geboden tijdens uw reis. We nemen uw opmerkingen over de schoonmaak en de inventaris serieus en gaan hier direct mee aan de slag, zodat toekomstige huurders een nog completere en nettere ervaring hebben. Bedankt dat u dit aangeeft, dit helpt ons om de kwaliteit verder te verbeteren. Hopelijk tot een volgende keer! Groet, Team Henk Pen
Fijne compacte caravan, voorzien van goede bedden. De inventaris zoals bekers laten te wensen over. Daar hadden we meer van verwacht. Als alternatief voor een opblaasbare voortent graag een luifel op de caravan aanbieden waarbij je 1 zijde dicht zou kunnen zetten. Bij warm weer is een complete voortent niet nodig. Verder is jullie contact en service erg fijn. Ook gezien de omstandigheden die we hebben ervaren in Oostenrijk(regen/modder) waarbij de voortent behoorlijk vies is geworden.
Beste Bram, Bedankt voor je review! Fijn dat de caravan en de bedden goed zijn bevallen. De inventaris voldeed helaas niet helemaal aan jullie verwachtingen, maar in 2026 vernieuwen we deze volledig. De suggestie voor een luifel met afsluitbare zijde is een mooi idee, zeker voor warme dagen. Dit nemen wij zeker mee. Dank voor jullie compliment over ons contact en onze service, ook in de minder ideale omstandigheden in Oostenrijk. Hopelijk tot ziens voor een volgende kampeerervaring! Groet, Team Henk Pen
Kleine kanttekening, De caravan was niet echt goed schoongemaakt Wasbak in keuken en toilet ruimte was niet echt schoon.
Beste Edwin, Bedankt voor je review en je positieve woorden over onze service! We vinden het wel jammer om te horen dat de schoonmaak van de caravan niet volledig naar wens was. Dat had natuurlijk beter gemoeten. We nemen dit mee om direct te verbeteren, zodat de volgende huurervaring helemaal naar verwachting is. Hopelijk tot ziens voor een volgende kampeerervaring! Groet, Team Henk Pen
Blij met de caravan die we gehuurd hadden. Niet te groot, met luifel. Achteraf hadden we het extra pakket niet nodig gehad, we hebben toch onze eigen campingspullen meegenomen. Enige dat ik miste waren zijluifels, of een voortent.
Beste Petra, Bedankt voor je review. Fijn dat de gehuurde caravan goed bevallen is. De tip over zijluifels of een voortent waarderen we; we nemen dit mee in onze verhuurvoorraad om nog beter aan verschillende wensen te kunnen voldoen. Hopelijk tot een volgende keer! Groet, Team Henk Pen
Je gaat gewoon relaxt op vakantie alles is perfect geregeld. Ook als je tijdens je vakantie nog met vragen zit ze staan altijd voor je klaar.
Beste Mir, Dankjewel voor je fijne review! 😊 Wat goed om te horen dat jullie zo ontspannen op pad konden, precies zoals vakantie hoort te zijn. En fijn dat onze service ook onderweg werd gewaardeerd. We staan altijd voor je klaar! Groet, team Henk Pen
Westsingel 2
7481 WK Haaksbergen
Henk Pen is een professionele, servicegerichte en toonaangevende specialist in de recreatiebranche. Henk Pen biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers en caravans. Henk Pen voorziet in alle middelen die een camperaar of caravanner nodig heeft om de ultieme vrijheid van kamperen te beleven en doet dit op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze. Henk Pen Campers & Caravans Westsingel 2 7481 WK Haaksbergen Tel: 053-5722083 [email protected]