Laden reviews...
83 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen geven de reviews een vlot en gebruiksvriendelijk verhuurervaring. Boekingsgemak en communicatie worden sterk genoemd, met vriendelijk personeel dat vanaf het eerste contact tot ophalen en terugbrengen ondersteunt. Enkele reviews noemen kleine problemen, maar deze werden consistent opgelost, wat bijdraagt aan een overwegend positieve indruk.
We hebben het uitgeprobeerd en is niet zo ons 'ding' - Camper was okay (wat kleinigheden die vooraf gerepareerd hadden kunnen worden). We zijn maar week op stap geweest (Champagne streek). Moet wel wennen aan 'rammelen' tijdens rijden (logisch met alle kastjes gevuld maar ook de 'plastic delen' camper rammelen 'gezellig' mee. Nogmaals service Henk Pen (verhuur afdeling is prima in orde en ook de terugname van de camper wordt er goed tijd besteedt aan de tekortkomingen en irritaties.
A/C niet meer beschikbaar
Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie?
20 July 2026
Jan
Bentelo
Beste Jan,
Bedankt voor uw eerlijke review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service bij zowel het ophalen als het terugbrengen van de camper.
Jammer dat het kamperen uiteindelijk toch niet helemaal uw ding bleek te zijn. Uw opmerkingen over de kleine gebreken en het rammelen nemen we zeker mee.
Bedankt dat u voor Henk Pen Verhuur heeft gekozen. We wensen u veel mooie toekomstige reizen toe, op een manier die beter bij u past!
Groet, team Henk Pen
We hebben voor het eerst “gecamperd” en hebben het als fantastisch ervaren. Zowel de camper, service en uitleg bij Pen alswel het camperen zelf. We hebben voor augustus gelijk nog een keer gehuurd
12 July 2026
Rob
Diepenheim
Beste Rob,
Wat leuk om te horen dat jullie eerste camperervaring zo goed is bevallen! Geweldig dat zowel de camper, onze service als de uitleg aan jullie verwachtingen voldeden. Extra leuk dat de volgende reis in augustus alweer gepland staat. Alvast heel veel plezier gewenst!
Groet, team Henk Pen
Geweldig, top camper en super super vriendelijke medewerkers bij Henk Pen.
8 July 2026
Jessica van Essen
westervoort
Beste Jessica,
Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de camper en onze medewerkers zo goed zijn bevallen. Graag tot een volgende keer!
Groet, team Henk Pen
Fijne nieuwe camper gehuurd. 4 weken getoerd door NL, Duitsland, Frankrijk en België.
5 July 2026
Lijsbertus
Beste Lijsbertus,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat leuk om te lezen dat de camper zo goed is bevallen en dat jullie vier weken lang hebben kunnen genieten van een mooie rondreis door Nederland, Duitsland, Frankrijk en België.
Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk zien we jullie graag nog eens terug!
Groet, team Henk Pen
Knaus Sport kastjes te laag in het begin regelmatig mijn hoofd gestoten. Afkoppelen met deze koppeling vergt een bepaalde handeling sterk om hoog duwen. Zonnescherm rol met de hand bijna niet te doen met één opstapje wat een klus! Had ik graag van tevoren geweten had hem dan niet bij geboekt. Met het warme weer koelde de koelkast te weinig ondanks dat ik de roosters eruit heb gehaald.
Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur?
Bij ophalen wat uitvoerige uitleg
Extra koel/vriesbox, BBQ of skottelbraai
5 July 2026
Peter Geesink
Zeist
Beste Peter,
Bedankt voor jullie review en fijn om te lezen dat jullie een mooie vakantie hebben gehad.
Dank ook voor jullie waardevolle opmerkingen. We nemen deze zeker mee. Het gebruik van de koppeling en het zonnescherm zullen we nog beter toelichten bij de uitleg, zodat toekomstige huurders goed voorbereid op pad gaan. Ook jullie opmerking over de koelkast tijdens de warme dagen nemen we mee in onze evaluatie.
Bedankt voor jullie feedback en hopelijk mogen we jullie in de toekomst opnieuw verwelkomen.
Groet, team Henk Pen
Mooie camper die aan alle eisen voldoet om een mooie vakantie te hebben.
Goede instructie voor gebruik
3 July 2026
Rudy
Enschede
Beste Rudy,
Bedankt voor jullie mooie review!
Fijn om te lezen dat de camper aan jullie verwachtingen voldeed en heeft bijgedragen aan een mooie vakantie. Daar doen we het graag voor.
Hopelijk mogen we jullie in de toekomst weer verwelkomen!
Groet, team Henk Pen
Fijne camper, goede instructies bij vertrek. Zeer prettig contact met de kundige en betrokken medewerkers bij Henk Pen!
Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur?
Servies glazen en bestek erg krap
Zonnepaneel, Omvormer voor vrij kamperen
2 July 2026
Kees
Ruven
Beste Kees,
Bedankt voor jullie mooie review!
Wat fijn dat jullie weer hebben genoten van het kamperen en tevreden zijn over de camper. Ook leuk om te lezen dat jullie de uitleg en het contact met onze medewerkers als prettig hebben ervaren.
Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Groet, team Henk Pen
We zijn zeer goed ontvangen bij het ophalen van de camper. Daarna goede en duidelijke uitleg gehad vriendelijk personeel. Zeer goede en nette camper alles was aanwezig bij terugkomst wederom goed ontvangen en de na controle gedaan super bedankt.
2 July 2026
Sebastiaan De vries
Emmen
Beste Sebastiaan,
Bedankt voor jullie mooie review!
Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over de ontvangst, de uitleg en de camper. Daar doen we het voor.
Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk mogen we jullie in de toekomst weer verwelkomen!
Groet, team Henk Pen
Mooie caravan gehuurd incl (opblaas) voortent and accessoires, stoelen en tafel. (Dethleffs C-joy 480 QLK) Ondanks zeer zware storm op 20 Juni hebben we erg fijn en comfortabel verbleven in de gehuurde caravan met 3 kinderen. Door handige indeling met stapelbed met 3 bedden hadden we veel ruimte in de caravan met mooi bed voorin en redelijk ruime zithoek. Ook was er voldoende ruimte voor opslag van spullen. Ik zou deze caravan en verhuurder zeker aanraden. Dit heb ik inmiddels al bij veel mensen gedaan. Hopelijk zijn er in de toekomst nog mogelijkheden voor het huren van een caravan met ingebouwde airco.
airco in de caravan
24 June 2026
Pieter Dofferhoff
Kiel-windeweer
Beste Pieter,
Bedankt voor deze mooie review!
Fijn dat jullie zo comfortabel hebben gekampeerd met de Dethleffs C'Joy, zelfs tijdens de zware storm.
Ook bedankt voor de tip over airco in de caravan. Die nemen we zeker mee.
Graag tot een volgende kampeervakantie!
Groet, team Henk Pen
Was onze eerste vakantie met een camper dus was in begin wat onwennig.ook hebben wij niet gedoucht in de camper omdat wij op campings hebben gestaan met prima sanitair. Dat je alles aan boord hebt en ook flinke koelkast en vriezertje maakt het allemaal wat luxer. Verschillende keren gekookt in de camper en dat is ook prima te doen.
21 June 2026
Gijs
Markelo
Beste Gijs,
Bedankt voor de mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat jullie eerste campervakantie goed is bevallen. Fijn dat de camper van alle gemakken was voorzien en dat jullie er een mooie vakantie mee hebben gehad.
Groet, team Henk Pen
Caravan makkelijk te bespreken, goede uitleg, prima kwaliteit van caravan, caravan goed schoon, uitgebreide inventaris.
BBQ of skottelbraai
21 June 2026
Jos
Groenlo
Beste Jos,
Bedankt voor de mooie 10! Fijn dat alles goed is bevallen. Graag tot een volgende keer!
Groet, team Henk Pen
Camper voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen.
Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur?
Heb wat gereedschap, zoals een hamer, een tang etc privé meegenomen (hoe krijg je anders de haringen voor de luifel in de grond?). Kan me voorstellen dat niet iedereen daar op let en voor verrassingen komt te staan. Als het er niet is, is geen probleem maar geef dat aan op bijv een lijst van mogelijke benodigdheden.
17 June 2026
Edward
Borculo
Beste Edward,
Bedankt voor de mooie 10! Fijn om te horen dat de camper ruimschoots aan jullie verwachtingen voldeed. Wij nemen de het idee voor het gereedschap zeker mee.
Hopelijk kijken jullie terug op een heerlijke vakantie.
Groet, team Henk Pen
Ruime camper, makkelijk via de site te huren. alles erop en eraan. Wij hebben genoten.
17 June 2026
Diana
Wierden
Beste Diana,
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat het huren via de site makkelijk ging en dat de camper goed is bevallen. Mooi om te horen dat jullie hebben genoten.
Groet, team Henk Pen
Pand is open/vriendelijk. Snel geholpen, voldoende informatie. Ruime keuze. Kiezen voor luifel ipv voortent zou voor ons een wens zijn.
Metalen haringen, luifel
15 June 2026
Peter
Olst
Beste Peter,
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat jullie goed geholpen zijn en onze locatie als open en vriendelijk hebben ervaren. De wens voor een luifel in plaats van een voortent nemen we mee. 😊
Groet, team Henk Pen
Perfecte ervaring! Echter hadden wij technische problemen op een nationale feestdag waardoor we niemand konden bereiken. Ook op zondag is er niemand die je te woord kan staan als er problemen zijn. Een technische hulplijn voor noodgevallen was in dit geval erg handig geweest. De volgende dag prima geholpen en te woord gestaan.
Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur?
Technische noodhulplijn op feestdagen en zondagen.
Powerstation
15 June 2026
Sander
Beste Sander,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de camper en een fijne ervaring hebben gehad.
Vervelend dat jullie juist op een nationale feestdag tegen technische problemen aanliepen en ons op dat moment niet konden bereiken. We begrijpen heel goed dat een hulplijn voor noodgevallen dan prettig zou zijn. Bedankt voor deze waardevolle feedback, die nemen we zeker mee.
We hopen dat jullie alsnog met een fijn gevoel terugkijken op de reis! 😊
Groet, team Henk Pen
Echt één groot avontuur om met een camper op pad te gaan!!
Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur?
Een zeil voor de grond voor onder de luifel
14 June 2026
Angela te Woerd
Beltrum
Beste Angela,
Wat leuk om te lezen dat jullie camperreis één groot avontuur was! Bedankt voor de mooie 10 en je vriendelijke woorden over onze service.
Ook bedankt voor je tip over een grondzeil voor onder de luifel. Die nemen we zeker mee als suggestie voor onze verhuuraccessoires.
Groet, Team Henk Pen Verhuur
Fijne ervaring en de voortent stond snel na uitvogelen hoe deze ( met lucht) opgezet moest worden
Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur?
De goede uitleg van voortent en toilet
10 June 2026
Arns
Hengelo
Beste Arns,
Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn om te horen dat jullie een prettige ervaring hebben gehad met de caravan en de uitrusting.
Groet, Team Henk Pen Verhuur
Mijn ervaring is bijzonder goed. De dames van de verhuur zijn bijzonder vriendelijk en meedenkend.
TV
6 June 2026
ben
middelburg
Beste Ben,
Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat je ervaring zo positief is geweest. We geven het compliment natuurlijk graag door aan de dames van de verhuur.
Groet, team Henk Pen Verhuur
Wij zijn vier weken op pad geweest met een (nieuwe) Adria camper. Onzer ervaring is zeer positief geweest. In de eerste plaats wees de verkoper ons direct op de actie om de camper 4 in plaats van de oorspronkelijke 3 weken te huren tegen geringe meerkosten. De verdere communicatie (ook tijdens onzer reis) verliep soepel, zeer vlot en uiterst klantvriendlijk. Een aanrader dus!
TV
Bert Vrieler
Vorden
Beste Bert,
Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie vier weken zo positief op pad zijn geweest met de Adria camper.
Mooi dat de communicatie voor én tijdens de reis soepel en klantvriendelijk is verlopen. Daar doen we het voor!
Graag tot een volgende vakantie.
Groet, Team Henk Pen Verhuur
Prima service en vriendelijke staf
Bep en Henk Vos
Leusden
Beste Bep en Henk,
Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service en het contact met ons verhuurteam.
Groet, Team Henk Pen Verhuur
We hebben een maand gebruik gemaakt van de Knaus Tourer CUV. Een prettige, compacte camper, waar we heerlijk mee konden reizen. Minpuntjes waren er helaas ook. De camper bleek een probleem te hebben met de wasbak, waardoor het niet beschikbaar was op de afgesproken tijd. Ook hadden we tijdens de reis problemen met de waterpomp en kachel, waar we in overleg met onze persoonlijke verhuurmedewerker Harma toch goed uit zijn gekomen.
Eindschoonmaak, Zonnepaneel
Jan Berner
Olst
Beste Jan Berner,
Bedankt voor jullie mooie en eerlijke review. Wat fijn om te horen dat jullie een topvakantie hebben gehad met de Knaus Tourer CUV en er heerlijk mee hebben kunnen reizen.
Vervelend dat er vooraf en onderweg toch een aantal technische punten waren. Dat is natuurlijk niet wat je hoopt tijdens een vakantie. Fijn dat jullie samen met Harma tot een goede oplossing zijn gekomen. We nemen jullie feedback uiteraard mee.
Groet, Team Henk Pen Verhuur
Dikke top! Reacties op mails snel, borg snel terug, camper zelf was erg fijn. Niks op aan te merken. Super service voor een prima prijs!
Ronald
Eibergen
Beste Ronald,
Wat een fijne review, dank je wel! Super om te horen dat alles zo goed is bevallen: van het snelle contact tot de camper en de afhandeling van de borg. Daar doen we het voor.
Groet, Team Henk Pen Verhuur
Wij hebben een maand lang een heerlijke avontuurlijke vakantie gehad
Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur?
Juiste stormbanden bij luifel en verkeerde levelles
Ton
Enschede
Beste Ton,
Wat fijn om te lezen dat jullie een heerlijke en avontuurlijke maand hebben gehad. Bedankt voor de mooie beoordeling.
Groet, Team Henk Pen Verhuur
Geen loze beloften, maar alle afspraken nagekomen. Goede prijs /kwaliteit.
31 May 2026
Eddy Koopman
Beste Eddy,
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat het contact van begin tot eind prettig was en dat alles volgens afspraak is verlopen. We wensen jullie nog veel mooie vakanties toe!
Groet, team Henk Pen
Mijn probleem met de watertoevoer werd binnen het uur met de mail beantwoord en door mijzelf opgelost.
TV, Zijflappen bij luifel, Zonnepaneel, Powerstation
30 May 2026
Hans en Mieke Hüsken
OLDENZAAL
Beste Hans en Mieke,
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens was en dat het probleem met de watertoevoer zo snel opgelost kon worden. We nemen je suggesties voor extra opties zeker mee.
Groet,
Team Henk Pen
Henk Pen is veel meer dan alleen een campers en caravans.
Ons doel is om onze klanten de ultieme vrijheid van kamperen te laten beleven door innovatieve en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers en caravans. Competente en tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten, we geloven daarom in ondernemen met een positieve impact op mens, milieu en omgeving.
Retranchement 6
7141 JV Groenlo