service is goed. Alleen een vakantie met de camper is niet zo ons ding.

We begonnen al na twee dagen met pech. Heeft veel stress opgeleverd , kostte ons 2,5 dag, maar uiteindelijk goed opgelost. Camper zag er gelikt uit, maar schoot tekort in het aantal en plaats van de stopcontacten. En vreemd dat er geen mechanische ventilatie in zit, dat is toch wel het minste dat je in de Zuidelijke landen nodig hebt. Dus ik raad mensen aan om zeker als ze naar het Zuiden gaan een airco erbij te huren. Wat ons erg tegen viel was de windgevoeligheid van de camper, tijdens de hevige Mistral wind was het ver van relaxt rijden. Een groot punt van aandacht is de controle op het accesoirepakket wat bij te boeken is. Er waren wat dingen beschadigd waardoor niet te gebruiken en er ontbraken wat dingen. ( bijv een 2e stormband van de luifel , waardoor wij de luifel niet de hele reis hebben kunnen gebruiken.) Het grote voordeel van huren bij Henk Pen is het vrije aantal km's en dat er honden mee mogen in de camper. En de jonge leeftijd van de campers ( al was dat in ons geval dus erg relatief) Ook zijn de klantgerichtheid en service prima. Maar zoals al gezegd, voor ons geen tweede keer. Maar dat heeft meer te maken met het feit dat wij het juist als een belemmering ervaren omdat je geen vervoer ter plaatse heb en veel meer gebonden zit aan de plaats dan wanneer je met een auto en caravan bent.

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? N.v.t.

Fijn geholpen. Mooie Camper. Alles echt fijn. Een puntje maar dat wisten we van tevoren, jammer dat we de eigen risico niet konden afkopen.

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Gemist dat ik het eigen risico niet kon afkopen.

Plussen en minnen

Wegligging matig, motor sterk, maar maakt veel lawaai. Pedaaldruk zompig, en ver indrukken voordat je contact hebt. Keukenuitrusting gebrekkig, niet volledig ivm opgave vooraf.

Super weekend gehad!

Hele fijne Knaus Van I automaat van Henk Pen inclusief inventaris pakket. Wat een fijne camper is het. Tevens goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Fijne afhandeling.

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.

Redelijk product, onbetrouwbaar en schofterige klantbehandeling

Bij de boeking was een nieuwe huurcamper voor een maand beloofd. Die kregen we niet, terwijl deze wel in de showroom stonden. Na onze klacht kregen we een schofterige mail met de strekking "take it or leave it, ze staan in de rij voor deze camper". De camper was redelijk had diverse kleine mankementen, geen waterslang en geen verleng haspel. Ook ontbraken hoezen om de matrassen. Het losse opstapje was onhandig omdat een uitschuifbaar trapje ontbrak.

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Zie hierboven

Zeker voor herhaling vatbaar

Zeer positief wat fout is gegaan is netjes opgelost

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Paar kleine dingetjes maar die kon zelf wel oplossen stromband voortent ijzeren haringen rubberen hamer opscheplepels bezem
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? Zijflappen bij luifel

Het was wel jammer dat de water tank niet gereed was voor gebruik we moesten eerst bellen voordat er water in bleef en dat de vorstbeveiliging er nog opstond nog maar een keer bellen De laatste keer zijn we niet zo vriendelijk geholpen. De camper was ook niet schoon honden haren in de koelkast, mensenharen en een boel viezigheid in de douchebak en een heleboel stof in de kastjes en camper

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.

Goede service, kwaliteit, vriendelijk personeel en snel antwoord terug op vragen.

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Geen camper zeer compleet
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? Eindschoonmaak, Omvormer voor vrij kamperen

Onze eerste ervaring met huren van een caravan was dankzij jullie een groot succes. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Mooie vrijwel nieuwe caravan. Zeer complete uitrusting en inventaris (all inclusief pakket). De ophaal en inlever procedure verliep ook prima en geheel volgens afspraak. Graag tot de volgende keer

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Er blijkt maar een beperkt aantal van de bij te boeken accessoires beschikbaar (zakluifel, split airco).

Een mooie vakantie genoten met de camper

Het was een mooie week met de camper, qua schoonmaak is nog wel wat te verbeteren. Onze camper was alles behalve schoon, we zijn er zelf eerst weer doorheen gegaan om schoon te maken. Ik zou als bedrijf standaard zelf tegen kosten de camper schoon afleveren. Dat voorkomt teleurstelling bij de volgende huurders. Verder waren de gasflessen niet goed vastgezet en de stroom was ondeugdelijk, zodat we 's nachts de stekker van de stroom hebben gedaan. Al met al wel iets minder dan we vorig jaar hadden. Maar het heeft het vakantie plezier niet gestoord.

• Hoe beoordeel je de extra's die je kunt bijboeken? N.v.t.
  • Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces? N.v.t.
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Ik denk een goede check vooraf

Uitstekend van A tot Z

Wij hebben hier een caravan gehuurd dit was voor ons de allereerste keer. Bij aankomst erg vriendelijk geholpen en +-45 m uitleg gekregen over de Caravan en daarnaast werdt er geholpen met het aankoppelen van de caravan ism de mover en waar overal op gelet moest worden. Na de tijd nog een heerlijk bakje koffie en ranja voor de kinderen. Wij hebben optimaal genoten van de Caravan en voortent. Zeker een aanrader om een caravan te Huren.

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.

Heerlijk een maand op pad geweest met een camper van Henk Pen. Alles wat je nodig hebt is aan bord. Zelf beddengoed, kleding en badkamerspullen meenemen en gas. Je rijdt zo je ideale routes in je eigen tempo. Waar je maar heen wil. Echt een fijne camper en een goede service.

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.

Caravan gehuurd bij Henk Pen We zijn zeer tevreden over de verhuur. Het persononeel is super vriendelijk. Kortom een hele dikke 10.

Uitstekende service

Goed geholpen en mooi luxe & gloednieuwe caravan voor een heerlijk weekje meivakantie.

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Huwelijk tussen Passat en meegeleverde opzetspiegels bleek niet het meest gelukkige. Beiden lopen taps toe waardoor lastig te fixeren.
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? BBQ of skottelbraai

Professioneel verhuurbedrijf met klantgericht houding en Achterhoekse gemoedelijkheid

Efficiënt boekingsproces Afspraken + afspraak Prijs/prestatie zeer goed Gemoedelijke en vriendelijke ontvangst bij halen en brengen Proactieve houding waar het om (kleine) verbeteringen gaat

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.

Schitterende tijd gehad in onze campervakantie

Op een enkel puntje na zeer goed bevallen en een prachtig mooie camper mee. Een 8 omdat de communicatie in het begin rommelig was en onze nieuwe camper nog net een paar kleine kinderziektes had op de eerste dag. Maar alles netjes opgelost en bedankt team verhuur.

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.

Ik kom volgend jaar gewoon weer

Het was voor ons een eerste ervaring met huren èn camperen. We zijn hierin zeer goed begeleid door firma Henk Pen. Alles klopte, zelfs de koffie is er prima.

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? Zonnepaneel

Superfijne vakantie met de Weinsberg kamper

Een zeer goede week gehad met de weinsberg kamper in Beieren. De extra inventaris pakket was goed. Wat problemen met de adblue meter gehad ( gaf aan dat de tank vol zat, maar dat was niet zo). Met een telefoontje met Luc alles snel verholpen. Enige nadeel was het zeer kleine toilet/douche. Verder was de weinsberg pepper een prima kamper. We gaan in de toekomst zeker weer met een kamper op pad, maar dan waarschijnlijk met een wat grotere kamper.

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Nee
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? Eindschoonmaak, BBQ of skottelbraai, Zonnepaneel, Omvormer voor vrij kamperen

Veel keuze

Goed materiaal

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.

Voor de eerste keer een camper gehuurd via Henk Pen. Goede uitleg gekregen, goed materiaal meegekregen en vriendelijke service .

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.

Fijne Caravan gehuurd compleet en zonder problemen

Goede Caravan en het ophalen en afleveren ging prettig onder het genot van kopje koffie was perfect

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? splitter van paal voor gewoon 220 volt

Met een camper van Henk Pen ben je in een aantal dagen weer helemaal Zen

Deze korte Camper vakantie was voor ons als test bedoeld om eens te kijken of dit ons zou bevallen en de conclusie is dat dit toch we de ultieme vrijheid is die je hebt om met een camper je volledig te ontspannen. Echt een enorme mooie ervaring. Totaal genoten,

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.
  • Welke extra optie zou jij waarschijnlijk kiezen om bij te boeken voor je volgende vakantie? TV

Mooie reis gemaakt, echter met mindere ervaringen.

Ervaringen samengevat ivm beperkte ruimte. 1. We moesten een klein half uur wachten bij de aflevering en daarna bleek er een technisch probleem te zijn waardoor accu vervanging nodig was. Dat betekende dat we een 2e keer naar Haaksbergen moesten komen en pas volgende dag (bij daglicht) de camper konden inpakken. Ik heb bij ophalen en inleveren van de camper aangegeven hier 'niet blij mee te zijn' en een compensatie verwachtte. Pas in derde instantie kwam HP met een tegoed voor een volgende huur. 2. Diverse technische probleempjes onderweg met de nog geen jaar oude camper. O.a. geen waterdruk, uitvallende display's en niet goed werkende 220V kabel. 3. Afwikkeling schade aan spiegel. Een beschermkapje op de draagarm is verloren gegaan door een tegenligger. Bij melding tijdens de reis kreeg ik van een medewerker van Henk Pen (HP) de melding "Ik ga de kosten van het kapje opvragen en dan hoort u van mij". Helaas niets meer gehoord, alleen 1e werkdag na inleveren camper een eindafrekening van spiegelvervanging. Dit staat inderdaad in de spelregels, echter was ik door de melding van HP in de veronderstelling dat het veel goedkoper afgehandeld kon worden (niet-originele kapjes kostten enkele tientjes). Helaas bleek het ook niet mogelijk dat ik de vervangen spiegel kreeg, terwijl dit wel in de BOVAG voorwaarden staat. Conclusie: De punten 1 en 2 kunnen wellicht voorkomen, we waren met een ander gevoel aan onze reis begonnen als HP een gebaar had gemaakt ter compensatie. Een flesje wijn of een mailtje 'we zoeken na jullie vakantie een passende oplossing' had ergernis kunnen voorkomen. Dit geldt ook voor de schade(melding): verwijs dan meteen naar de spelregels, of zoek later -toen ik alles in een uitgebreide mail meldde- naar een totaal oplossing. Mijn voorstel voor een financiele schikking is helaas niet geaccepteerd. We hebben afgelopen jaren 8 keer een camper gehuurd en 2 keer een mindere ervaring. Helaas is de huur bij HP daar 1 van.

• Hoe beoordeel je ons boekingsplatform en boekingsproces?
  • Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? brengservice omdat camper niet klaar was.

Heerlijke ontspannen dagen gehad

Het rijden met een camper is heerlijk ontspannen. Goed geslapen in de fijne bedden. Zeker voor herhaling vatbaar. Accessoire pakket zou ik er persoonlijk de volgende keer niet meer bijboeken. Daar hadden we wat pech mee maar dit is door Henk Pen keurig opgelost.

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? N.v.t.

Vriendelijk en deskundig. De gehuurde camper was prima

Prettige ontvangst, hulp bij het maken van een keuze en goede instructies bij ophalen. De camper was prima. Het laat een professionele indruk achter. Minpuntje waarom ik niet alle sterren geef vond ik dat de ruitensproeier vloeistof en het oliepeil niet waren gecontroleerd waardoor ik in de vakantie moest gaan uitvogelen hoe de motorkap te openen, waar de oliepijlstok zat (was dus electronisch) en vloeistoffen moest bijvullen. Verder alleen lof.

• Welke service of accessoire heb je gemist bij Henk Pen Verhuur? Opscheplepel

Westsingel 2

7481 WK Haaksbergen

Over Henk Pen Verhuur

Henk Pen is een professionele, servicegerichte en toonaangevende specialist in de recreatiebranche. Henk Pen biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers en caravans. Henk Pen voorziet in alle middelen die een camperaar of caravanner nodig heeft om de ultieme vrijheid van kamperen te beleven en doet dit op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze. Henk Pen Campers & Caravans Westsingel 2 7481 WK Haaksbergen Tel: 053-5722083 [email protected]