Voldoende voorraad bied gemak

Alles onder één dak, voldoende voorraad en met schappelijk prijs met soms ook extra korting bied wel gemak.

Goede technische ondersteuning, snelle en corrected levering

Ik was voor een niet standaard toepassing op ziek naar geschikt materiaal. Hiervoor heb ik via deze praktijken een samplekit besteld, waarvan de kosten in minding gebracht werden op de daadwerkelijke bestelling. Telefonisch ben ik goed en correct te woord gestaan. Kostpijstechnisch is deze partij nummer 1. De levering was snel.

Leadax iets stugger dan lood en uitstekend te bewerken.

De zelfplakkende variant, die ik gebruikt heb is een uitstekende oplossing als stormvaste afdichting. Echter de plastic folie, die verwijderd moet worden voor toepassing van de plakfunctie, vind ik niet handig aangebracht. Ergens in het midden is er een naad waar de plastic niet goed loslaat. Losmaakpogingen leiden regelmatig tot vingercontact met het plakgedeelte. Behoorlijk irritant. Misschien heb ik een verkeerde aanpak gekozen. Toegevoegde tips of een gebruiksaanwijzing zou ik op prijs stellen.

In eerste instantie was het verkeerde product geleverd maar dit werd snel geregeld zodat ik het goede product toch nog op tijd binnen had.

uitstekende kwaliteit

de door mij bestelde loodvervangers zijn netjes op tijd geleverd. het product was compleet en van uitstekende kwaliteit.

gewoon zoals het hoort goed :)

Goede site makkelijk bestellen snelle levering, wat wil je nog meer?

Monsterset volgens afspraak geleverd

Ik ben op zoek naar een loodvervanger. Daarvoor een monsterset aangevraagd en gekregen. Nu is het alleen nog een keuze maken.

Goede producten en snelle levering

Overzichtelijke website, bestellen betalen en levering meestal volgende werkdag, zeer tevreden!!

top bedrijf

snel service niet de duurste, 10 punten.

Mooie ruime proefstukken

Net verpakt en ruime monsters, diverse testjes en proeven mee gedaan.

Alles is goed gegaan

Goed product.

Overzichtelijk, duidelijk en betaaldbaar

Afspraken na gekomen,

Snelle levering. Juiste product

Positief

Voor herhaling vatbaar!

Telefonisch goed advies gekregen. Vervolgens werd de bestelling snel geleverd.

Snelle levering, goed materiaal

Ik had nog nooit gewerkt met de loodvervanger Ultraflex. De instructie was duidelijk. Het materiaal is goed te verwerken en hecht ook goed.

Zeer goede service

Bij loodvervangers hebben ze een uitgebreid aanbod en krijg je info van de vakmensen over de beste keuze. Zeer tevreden. Suzan

3 x Prima

Prima info en vergelijk. Prina prijs en levering. Prima product. Heel tevreden

Goede ervaring, aanbevolen

Goed snel geleverd

Prima spul en snel geleverd

Loodvervanger die ik besteld heb voldoet prima. veel makkelijker te verwerken dan echt lood

snel en goed

Zeer snel geleverd, al kwam PostNl zelf wel een dag te laat wegens drukte...... Product goed, prijs goed.

Besteld, en daarna snel ontvangen.

Prima verpakt.

Overzichtelijke site en snelle service

Bij een eerdere bestelling mis gegaan met verzenden, maar netjes opgelost en deze bestelling ging prima

Goed en duidelijk advies en snelle levering

Snelle en nette service, goed product!

Product is fijn en makkelijk in gebruik. Werd keurig op tijd bezorgd.

Pieter Zeemanweg 121

3316GZ Dordrecht

078-617 68 33

Over AGS - Loodvervangers.nl

Loodvervangers.nl is de online shop van AGS Products BV volledig gespecialiseerd in Loodvervangers voor toepassing in de bouw. Van Ubiflex en Leadax tot Loodvervanger Wakaflex, Alphaflex en verschillende zelfklevende loodvervangers. Uit eigen voorraad leverbaar.

Over AGS

AGS staat afgekort voor AGS Products BV. Producent/leverancier van Dakdoorvoeren, Dakgoten, Regenpijpen en aanverwante HWA producten voor het Dak. Sterk en snel in maatwerk. Zowel zetwerk als soldeer- en laswerk. Lood, Zink, Koper, Aluminium, RVS, PVC, PE, PP, u noemt het. Kennis van het vak en van het dak. Maar ook voor stralingswering, bladvangers en ballast producten. www.ags.nl Daarnaast verkopen wij onze producten via: - www.lood.nu - www.loodvervangers.nl - www.bladvangers.nl - www.dakgoot.nu - www.duivenpinnen.nu Stuk voor stuk specialist op het eigen vakgebied, door specialistisch karakter net wat overzichtelijker, maar wel met de kennis, service en ondersteuning. Aan u de keuze.