Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken snelle levering en betrouwbare verpakking. Klanten waarderen het eenvoudige bestelproces en de vriendelijke service. De kwaliteit van de producten en de prijs-kwaliteit verhouding worden positief genoemd. De algemene ervaring is zeer positief.
Spullen netjes op orde en levering de volgende dag
20 April 2026
Roel
Rotterdam
Even een ding met bezorgen geweest. Dit lag niet aan het bedrijf maat bij postNL. Hebben me goed telefonisch te woord gestaan en waren erg vriendelijk.
18 April 2026
Mark
Almere
Product werd snel en goed verpakt geleverd, en bleek hogere prijs meer dan waard
18 April 2026
Jan
Uden
Op de website snel kunnen vinden welk type bladvanger ik wilde hebben. Snel besteld en snel geleverd, Uitstekend
19 December 2025
Jan
Best
Zeer goede kwaliteit bladvangers gekregen
1 October 2025
Marcel
Zuidbroek
Ik heb prijsopgave laten maken en deels via de winkel besteld. Naar volle tevredenheid geholpen. Dank voor de service. Ook zijn de oplossingen voor afvoeren uniek, sterk en duurzaam zoals de website doet beloven.
10 September 2025
T.R.M.
Grootebroek
Goed en handig product. Redelijk eenvoudig te plaatsen.
9 September 2025
Maurice
Zaandam
Makkelijk te plaatsen eerrts klein oprollen vast binden in de goot touw doorknippen. Dan klemt het zichzelf vast onder de pannen en sluit de goot af voor blad. Nu kijken of het echt gaat werken.
9 September 2025
E.
Borne
In deze bladvanger past een mooie tegel formaat in en het lijkt mij een kwalitatief goed product.
4 March 2025
Arno
Borne
Makkelijk of simpel gezegd eenvoudig te bestellen, snel geleverd en alleen maar extra werk aan de feedback. ( Knipoog ) Maar dat graag gedaan. Kom weer terug wanneer we weer wat nodig hebben.
1 March 2025
Laurence
Krimpen aan den Ijssel
Ik heb bladvangers besteld voor zwarte hwa’s maar die pasten net niet. Dus hebben ze ze aangepast waardoor het nu perfect past. Super service
28 February 2025
Joost
Vianen
Mijn bestelling bij AGS - Bladvangers is keurig binnen 1 dag geleverd. Daarnaast goede prijzen in vergelijking met concurrenten.
21 October 2024
Niels
Lichtenvoorde
Goed advies gekregen over welke bladvanger het beste past bij de situatie
21 October 2024
Richard
Duiven
Goed product, Bladvang met fatsoenlijk uitneembaar rooster, tegen een concurrerende prijs. Heb geen ander merk of leverancier kunnen vinden met exact dit type .
17 October 2024
Vighor
Lommel
Goed product wat duidelijk goedkoper is als bij de bouwmarkt. Goed verpakt verzonden.
Ronald Swart
Berkel-enschot
De ideale bladvanger voor verschillende type hemelwater-afvoeren. Gemakkelijk te plaatsen en verstoppen door bladeren is bijna onmogelijk..
Frans
Maastricht
Ronde bladvangers verwijdert en goot helemaal schoon gemaakt. Daarna even gaten knippen voor uitsparing rond afvoer. Je moet wel eerst de juiste breedte weten. Dakgoot opmeten is niet voldoende, hangt ook af van de ruimte tussen dakpan en goot. Beetje gefrunnik, maar het is kunststof dus kan wel wat hebben. Nu afwachten hoe het in de herfst gaat.
Han
Enschede
80mm zinken bladvanger gekocht. Product snel thuis in goede verpakking. Roostertje in honingraat-vorm wijkt af van productfoto maar is prima. Prijs/kwaliteit is goed. Laat zich makkelijk installeren in bestaande regenpijp zonder extra hulpstukken; onderkant is kleiner en valt in bestaande buis; bovenkant gaat over bestaande buis heen.
Bart
Helmond
Past goed in de dakgoot en gemakkelijk te instaleren!
Arie
Wrkendam
Complimenten.
8 July 2024
ACPM
Oirschot
Bladvangers (RVS) supersnel geleverd en goede kwaliteit.
8 July 2024
Bert
Appingedam
Op mijn garagedeur is regelmatig de afvoer afgesloten door blad en takjes van bomen van mijn buren. De bladvanger die geplaatst was hield behalve de bladeren en takjes ook het water tegen. Door deze bladvangers te plaatsen hebIk dat probleem niet meer. Omdat de prijs erg aantrekkelijk is heb ik er direct een aantal voor mijn woning gekocht.
4 July 2024
Dies
Houten
Na de online bestelling, het product snel geleverd in goede verpakking
3 July 2024
Koos
Alkmaar
Ik was op zoek naar een mogelijkheid om mijn dakgoot te beschermen tegen grof blad etc. De goot ligt praktisch bijna onder een paar bomen, dus daar waait gedurende de seizoenen genoeg vanaf. Mooi materiaal gevonden hier met fijne mazen. Het is ook nog heel makkelijk verwerkbaar en werkt perfect! Ik ga voor de herfst nog 2 andere goten zo instaleren, dat scheelt een boel werk.
2 July 2024
Jeroen
Venlo
2 July 2024
Louis Sellis
EMMER-COMPASCUUM
Bladvangers.nl is de online shop van AGS Products BV volledig gespecialiseerd in Bladvangers. Zowel Bladvangers voor dakgoten als Bladvangers voor het platte dak. Uit eigen voorraad leverbaar.
Pieter Zeemanweg 121
3316GZ Dordrecht