Perfecte service

Erg tevreden met de geboden service. Mijn bestelling werd actief gevolgd en begeleid.

Mooi assortiment, goede levering. Zeker voor herhaling vatbaar!

Todo perfecto

Envío gestionado super rápido

Quick delivery & easy ordering

The delivery was quick and it was easy to order. Although we live in the same city we preferred to order online as we wanted a large quantity of Aneto stock so transporting it ourselves would have been more complicated. Gracias!

Snelle service en mooie lekkere producten

El Mercado heeft een breed assortiment met Spaanse lekkernijen! Makkelijk online besteld, snel in huis.

Vlotte levering, makkelijk online te bestellen en producten van hoge kwaliteit.

¡Muy contenta!

Vandaag mijn eerste bestelling ontvangen. Voor liefhebbers van Spanje is dit geweldig: Spaanse sferen in huis halen. Echte turrón, lekkernijen in de mooiste traditionele verpakkingen, Alhambra biertjes, goede jamón. ¡Estoy muy contenta!

Mooie duidelijke site!

Ik kon heel goed vinden wat ik zocht, de webshop is heel mooi om te zien en echt heel duidelijk. De producten waren goed verpakt en snel verzonden. Echt aan te bevelen!

Ruime keuze aan producten

Ruim assortiment, zelfs verse producten, netjes vacuüm verpakt

Prinsestraat 52

2513CE Den Haag