Prima product

Inlegzool voor mijn padelschoenen is goed gelukt, mooi..

Makkelijk besteld, snel geleverd

Geeft voldoende steun.

Prima ervaring.

Product snel in huis

Niet wat gewenst werd

Ik heb de zooltjes in mijn schoenen gedaan omdat ik altijd zere voeten heb. Na jullie advertentie had ik de hoop op verbetering. Helaas geen enkele vooruitgang

Prima service en snelle levering

Voldoet weer als vanouds

Snel en goed geleverd

prima zolen, vervangen de vorige, die waren uitgelopen na ongeveer 5 jaar

Even wennen maar nu zitten ze als gegoten

Ik ben de zachte Mysole inlegzolen (Multi Sorb) gewend en heb deze nu besteld om het verschil uit te proberen. Ze bevallen na een tijdje dragen net als de zachte Multe Sorb zooltjes die ik altijd in mijn schoenen had. Even de lange termijn afwachten wat ik voortaan zal gaan gebruiken.

Hoogte goed, maar loopt niet goed af

ik heb last met deze inlegzolen van dat de overgang van hoog naar laat te abrupt afloopt. Loopt niet lekker in de schoen. Dus moet ze nog bijschaven.

Betrouwbaar, goede kwaliteit sportzool.

Overzichtelijke website, snel bezorgd.

Vorm is goed maar te laag voor mij

Ik ben een iets hogere zool nodig,

Passen en werken goed

Drie maten besteld en 1tje was perfect.

Zijn goed

Zitten goed

doet wat ik verwacht en gemakkelijk in de schoen te krijgen

doet wat ik verwacht en gemakkelijk in de schoen te krijgen

Snelle levering, prima artikel, goede prijs.

Bestel mijn zolen altijd hier. Snelle verzending en korting bij aankoop van meerdere sets.

Goede kwaliteit

De zooltjes om wat ruimte op te vullen in mijn iets re ruime sneakers zijm perfect. De bestelling kwam snel aan en was netjes verpakt. Zodra ik weer zooltjes nodig heb, zal ik zeker weer hier bestellen.

Goede levering

Snel

Binnen no time van mn pijn af

Pijn in mn enkels verdween heel snel

Altijd prima levering. Top

Altijd prima levering. Top

Tof!

Super blij met mijn outdoor sport, indoor sport en dans zolen! Zeker aanraders!

Snel bezorgd

Voor mijn voeten te hard

Ondanks dat de zooltje geschikt zouden zijn voor hielspoor en of achilles klachten zijn ze voor mij veel te hard en namen de klachten helaas toe.

Na dragen gelijk van mijn klachten af.

Na een hele tijd last van hielspoor gehad te hebben en na het lopen op de zooltjes is dit geleidelijk verdwenen en heb weer plezier in lopen gekregen.

Nies van der Schansstraat 1

5161 CE Sprang-Capelle

Over Mysole

Mysole ontwikkelt inlegzolen die doen wat ze beloven: ondersteunen, beschermen en verbeteren. Voor werk, sport of dagelijks gebruik – elke zool is gemaakt voor een doel. Slim ontworpen. Anatomisch doordacht. Gemaakt van topmaterialen. Ze geven je voeten wat ze nodig hebben, helpen klachten voorkomen en zorgen dat jij beter presteert. Own your day