Bestellen ging goed , verzending was goed en de zooltjes bevallen uitstekend. Ik had overigens al een zelfde paar.

Heel slecht

Mij naam is amir syed.mij ervaring is heel slecht,ik kright geen verbatering in my pain and problem.

Mysole inlegzolen zijn heerlijk, ik heb ze bijna overal in. Vooral die in mijn werkschoenen zitten heerlijk nu heb ik een betere voetbed.

Prima ontwerp, maar onmogelijk om met sokken aan in schoen te stappen!

Prima inlegzool wat ondersteuning betreft, echter wanneer je sokjes draagt lukt het niet om in de schoen te stappen. Het materiaal bovenkant inlegzool is stroef. Ik moet er een plasticzakje inleggen waar ik overheen schuif en dan plastic er uit trek! Heel gedoe en jammer. Ander bovenmateriaal van zooltje zou fijn zijn. Niet iedereen draagt nylonkousen of steunkousen.

Door de makkelijke keuze en duidelijke uitleg van de producten bestel ik graag bij Mysole. Sinds kort een account aangemaakt want we zijn bezig al onze schoenen met Mysole te voorzien.

Vlot, duidelijk en professioneel!

Duidelijke website, degelijk materiaal!

Duidelijke site

Doorverwezen door de fysio naar deze site. En hier goede zooltjes gevonden die helpen tegen hielspoor!

Fijne bedrijf

De service van Mysole is uitstekend – de levering was snel en betrouwbaar, wat het een plezierige ervaring maakte. Kortom, een topkeuze voor iedereen die serieus met hardlopen bezig is en snel kwaliteitsinlegzolen nodig heeft.

Snel en goed

Snelle levering, goed product

Extreem fijn om te gebruiken

Eerst altijd branderige voeten maar nu niet meer, top!

Levering oké, maar geen resultaat

Heb de inlegzool binnengekregen en gebruik hem nu, maar merk weinig verschil met daarvoor.

Effectief tegen overpronatie

Door overpronatie kreeg ik last aan de binnenkant van mijn enkel. Op advies van de fysiotherapeut heb ik zooltjes besteld. De zooltjes van Mysole hebben mijn enkelpijn gereduceerd. Tevens heb ik de zooltjes in schoenen met carbon-plaat gebruikt voor een marathon. Dat werkte ook prima, en zelfs met zo'n lange afstand was er geen irritatie door bijvoorbeeld wrijving

Snel, goed

Duidelijke keuzes op de website, snel gevonden, snel besteld, snel bezorgd. Goede kwaliteit.

Uitstekende service

De bovenkant van een outdoor sport zool liet na één wandeling van 30 kilometer al los. Contact met de klantenservice leert dat dit een tot nu toe onbekend probleem is en waarschijnlijk een incident is. Er worden nieuwe zooltjes opgestuurd.

Voor aanschaf nog telefonisch contact gehad voor wat info, werd vakkundig en vriendelijk geïnformeerd! De zolen voldoen ook prima aan mijn verwachting!

makkelijke site snelle levering

Super fijne zooltjes

Mijn fysio adviseerde mij deze zooltjes, ik ben er super blij mee, heb veel drukplekken en een doorgezakte voet, dit is voor mij een super oplossing!

Mijn ervaring met Mysole is zeer goed

Mijn ervaring met Mysole is zeer goed

Ze lopen

Doen wat ze moeten doen

snelle levering, gekregen wat ik bestelde

Uitstekend product en goede service

Goed geholpen door de klantenservice en snel geleverd.

Zeer snelle levering en erg fijne zooltjes

Sinds ik de inlegzolen gebruik heb ik minder last in de rug

Aanrader!

Met deze zolen lopen mijn werkschoenen aanzienlijk beter geen pijn meer in mijn voeten,

Geweldig product

Snelle levering, product was goed.

Nies van der Schansstraat 1

5161 CE Sprang-Capelle

Over Mysole

Mysole ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige inlegzolen bestemd voor een breed publiek. Het innovatieve en anatomisch verantwoorde ontwerp in combinatie met het gebruik van superieure materialen maken Mysole tot een uniek concept. Alle inlegzolen zijn toegespitst op veel specifieke toepassingen en situaties. Ze bieden de voet ondersteuning en comfort. Bovendien hebben ze een positieve invloed op prestaties en de preventie van voet- en lichaamsklachten.