Laden reviews...
147 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat de levering snel is en de producten comfortabel en betrouwbaar zijn. Klanten benoemen ook de duidelijke productomschrijvingen en de snelle service. Veel respondenten melden minder pijn en betere wandelprestaties na gebruik van de zolen.
geen last meer van pijnlijke peesplaat
19 March 2026
Cornelis
Sassenheim
Sinds ik mysole gebruik heb ik geen last meer van hielspoor en zijn mijn knieproblemen echt significant verminderd
16 March 2026
pepijn
Grembergen
Heb de MYSOLE Sport Outdoor inlegzolen gekocht. Werkelijk super om op te lopen. Had in het verleden de blauwe werkschoenzolen maar dit is veel fijner.
15 March 2026
Vincent
Apeldoorn
De hak verhoging zit fijn en schuift niet door de schoen, zelfs zonder gebruik van de plakstrip.
12 March 2026
Maikel
Rotterdam
De zooltjes zijn prima ,ontlasten mijn voorvoet en maken dat ik weer lekker loop. Ze werden de volgende dag al afgeleverd!
11 March 2026
Suze
Franeker
Geen last meer van de hielen.
10 March 2026
angelique
Gent
Goede en duidelijke website met uitleg over welke zooltjes bij welke problemen passen. Ik moet nog wel wennen aan de zooltjes, maar de verzending van het product was in ieder geval top!
9 March 2026
Ciska
Serooskerke
heb een tijdje geleden zolen besteld tegen hielspoor. ik ben er super tevreden van. m.v.g Monique
5 March 2026
Monique
Eeklo
Mysole inlegzolen gekocht sport/wandelschoenen en ze voldoen uitstekend. Prima tevreden.
25 February 2026
Hugo
Soest
Mijn zolen van m'n tennisschoenen waren helemaal versleten, na vervanging met nieuwe zooltjes voelt het als nieuw en veel steviger. Heel erg blij mee!
24 February 2026
Willems
Spijkenisse
het werd snel geleverd!
24 February 2026
Robwro
Knegsel
Ik maak als speler en trainer in de Padel al jaren gebruik van de tennis zool . Die bevalt mij nog steeds prima. Ik heb eenmalig de padel zool getest..maar daarbij merkte ik dat ik niet meer lekker in de schoenen paste vanwege de iets dikkere zool. Voor de padel zou ik de tennis zool aanbevelen.
19 February 2026
Jelle
Workum
Tig herinneringen of ik een review wil doen zorgt er voor dat ik niet meer bij jullie willen kopen. Dit is al de 5e mail hierover. HOUDT OP!!!!!!!!!! Als ik had willen invullen zou ik dat allang gedaan hebben. HOUDT OP!!!
17 February 2026
Alles prima in orde!
15 February 2026
NANCY
Ranst
De pijn tijdens het lopen is aanzienlijk afgenomen, zeer tevreden met de zooltjes!
M
Ermelo
Dit keer fijne lamswollen zooltjes aangeschaft. Fijn tegen optrekkende kou.
Harry
Ruurlo
De Zolen doen wat ze moeten doen.
Pieter
Brielle
Na goede hulp na wat vragen via de mail de keuze gemaakt om de zooltjes te bestellen. Ook omdat deze speciaal gemaakt zijn voor voetbalschoenen (met dunne zool). Ze zijn makkelijk in de schoen te leggen en ik merkte tijdens en na het voetballen meteen verschil. Ik heb nu nog amper last van mijn voeten, benen en lies. Daarvoor had ik voor, tijdens en na vooral na het sporten veel pijn door overpronatie. Dat is opgelost dankzij de zooltjes.
12 February 2026
Stefan
Groningen
8 February 2026
Tina
Heerenveen
Voor de padel zolen aangeschaft, gewoon om te proberen. Voorheen had ik met regelmaat zere enkels, dat is nu niet meer. dus blij met de aankoop!
8 February 2026
Stephan
Hellevoetsluis
Ruime keus en product snel in huis!
7 February 2026
P
Den Helder
De zooltjes plakken met een sticker in je schoenen. Wanneer je ze in andere schoenen wil plaatsen, trek je het schuim kapot. Dus je moet voor elk paar schoenen een paar zooltjes hebben (of dag in, dag uit op dezelfde schoenen lopen). Bij mij waren ze dus al na éen keer gebruiken kapot, ondanks mijn zeer voorzichtige poging tot loshalen. Dat viel mij nogal tegen.
6 February 2026
Marianne
Bussum
Ik heb de zolen vrijwel meteen terug gestuurd omdat dit qua demping niet was wat ik had verwacht voor padelschoenen.
3 February 2026
Chantal
Velp (nbr)
Erg hoge kwaliteit zolen en snel geleverd
2 February 2026
Siebren
Groningen
MYSOLE ontwikkelt hoogwaardige inlegzolen voor werk, sport en dagelijks gebruik. Onze zolen zijn ontworpen om comfort, ondersteuning en stabiliteit te bieden, zodat je sterker staat en krachtiger beweegt. Door de voet optimaal te ondersteunen, helpen MYSOLE inlegzolen de belasting beter te verdelen tijdens staan, lopen en sporten.
Al meer dan 15 jaar werken we aan innovatieve inlegzolen voor verschillende behoeften en activiteiten. Of je nu lange dagen maakt op het werk, fanatiek sport of simpelweg meer comfort in je schoenen zoekt, er is altijd een MYSOLE die bij jou past. Onze producten worden ontwikkeld met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak, zodat je iedere dag kunt vertrouwen op de juiste ondersteuning.
MYSOLE™ – Sta sterk. Beweeg krachtig. Own Your Day.
Nies van der Schansstraat 1
5161 CE Sprang-Capelle