Prima levering

Prima coating en snel geleverd

Snel bezorgt en goed geinformeert. Na 5 jaar plaats ik wel of het werkt haha

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

Gewoon goed.

Duidelijke site en vlotte verzending.

Product werd geleverd

Het product werd wel enkele dagen later geleverd dan voorzien (volgens de boodschap bij de track and trace was het druk bij de transportfirma).

Makkelijk met bestellen

Optijd en correct geleverd

Prima te woord gestaan en snel geleverd.

Onzeker

Ik heb het gebruikt op onbehandeld vurenhout, maar ik zie geen verschil nadat het bespoten is met het impregneermiddel. Vraag me af of het dan wel werkt.

Goede kwaliteit en goed verwerkbaar

Zeer gemakkelijk verwerkbaar kwaliteit product waarbij ook de kleur van de schutting opknapt

uitstekend

fout van mijn kant zonder enig probleem opgelost. impregneergel voor borstwering makkelijk te verwerken. Mis alleen schoonmaak advies voor gereedschap.

Betrouwbaar

Goed advies , duidelijke communicatie en snelle levering

Zeer zeer snelle levering,en een zeer goed product (top)

Prima impregneermiddel en een zeer snelle levering.

Gemakkelijk aan te brengen met de lage drukspuit. Zoals jullie voorspelden was het verbruik op de betonstenen groter. Zoals we nu, na 3 dagen kunnen zien, werkt het prima en neemt de muur geen water meer op. We hopen dat het zo blijft

top product, gemakkelijk te verwerken met drukspuit, voldeed aan mij verwachting

Geef de kortingscode maar door aub

Snelle levering en goede service!

Supersnelle levering en goede service.

Super netjes geholpen

Verkeerd besteld, door post verkeerd geleverd vriendelijke uitleg, netjes geld teruggestort gekregen

Werkt niet

Alles gedaan zoals het moet ,heeft niet gewerkt.

Ik had een gevelimpregneermiddel aangeschaft met de gloria pomp er ij makkelijk ye verwerken en ik h

Zie hierboven

Goede service en duidelijke informatie, tevens snelle levering

Een snelle en vlugge levering

Een zeer goede ervaring telefonisch contact gehad en goed geholpen wat betreft de bestelling

Tevreden van

Zijn behulpzaam, duidelijke antwoorden op al uw vragen.

Makkelijk te hanteren en werkt

Zeer snelle levering, makkelijk toe te passen met de dispenser, en lijkt goed te werken. Op lange termijn is het nog af te wachten maar op het eerste zicht doet het product zijn werk. Ben tevreden

Spoorstraat 1E

7261ST Ruurlo

Over 123impregneer

123impregneer is producent, groothandel en leverancier van impregneermiddelen, reinigingsmiddelen, brandvertragers en producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland en België. Wij zijn al ruim 30 jaar actief in de markt van impregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunt u vertrouwen op ons advies. We beschikken over een uitgebreid assortiment impregneerproducten waardoor een snelle levering mogelijk is. We leveren onze producten in heel Nederland, België en Duitsland.