Snelle levering en product zoals die behoort te zijn.

Helaas kleur van Oker kwam niet overeen met de steen omdat bij mixen en aanbrengen blijkt mosterd kleur te zijn i.p.v. oker

Snelle respondse op vragen

Ik heb gevel impregneer gekocht. In de periode hiervoor reeds met ander merk impregneer gewerkt en die beviel niet zo goed. Mijn vragen werden snel beantwoord en inmiddels ervaren dat deze impregneer meer aan mijn eisen voldoet

Leveren wat wordt gevraagd!

Geen levering in 24 uur. Ook niet bekend wat regen doet met een 1 dag oude Beton 10 impregneer op de buiten betonvloer

Doet wat het moet.

Goed product, makkelijk in gebruik.

Ankerlijm werkt snel en goed te verwerken , het wordt binnen half uur keihard . Diamantschijf die ik erbij heb besteld past niet in normale flex , dan is die schijf helaas te klein

fantastisch

vriendelijk, efficiënt..deskundig en prachtig resultaat!!

Perfect....

Ik heb met de set scheurherstel en de steenreparatie mortel de scheur in de gevel nagenoeg onzichtbaar kunnen herstellen. Geweldig product makkelijk te verwerken.

Verbruik TK8 te optimistisch voorgespiegeld

Snelle levering. TK8 aangebracht volgens voorschrift en met Gloria Prima 3/5 met spuitlans. Verbruik door impregneer123 aangegeven met ca. 0,5L per m2 (= 40m2 met vat van 20L). Verbruik op kalkzandsteen echter 1,25L per m2 (per 20L vat dus 16m2). Bij concurrenten wordt wel aangegeven welk verbruik per type steen. En dat kalkzand dus duidelijk hoger verbruik geeft. Ik heb impregneer123 telefonisch hiervan op de hoogte gesteld; men geeft niet aan de verbruikscijfers aan te passen. Gevolg: ingeschat Euro 300,- kwijt te zijn voor 120m2 (op steen die 12 jaar geleden door Resco uit Ruurlo al eens geïmpregneerd was), blijkt Euro 700,- te worden. De verbruiksindicatie van impregneer123 vind ik misleidend. Zet helder op website en jerrycan de bandbreedte van verbruik bij verschillende steensoort.

Afhandeling bestelling naar wens

Product moet nog worden gebruikt

Goed een snell levering.

Goed.

Beschadigde jerrycan op z’n kop geleverd

Prima kwaliteit impregneer. Volgende dag geleverd. Alleen in slappe verpakking van karton zonder handvaten. De jerrycan was flink gedeukt en op z’n kop geleverd. Heel veel geluk gehad dat de jerrycan niet is gaan lekken. Denk dat bezorger ook niet al te netjes met dit pakket is omgegaan. Op mijn bevindingen wordt niet gereageerd door 123impregneer. Zou ik wel zo netjes hebben gevonden. Bestel volgende keer bij andere leverancier.

Snel advies via whatsapp!

Snelle reactie op mijn vragen via whatsapp Goed geholpen door een link te sturen! Top!

Snelle levering van een goed product.

Snelle levering goed product. Goede uitleg hoe je moet impregneren.

Product zoals verwacht.

De eerste maal dat ik mijn gevel zelf impregneerde. Eert met lage drukspuit. Dat ging moeizaam ook als ik de sproeiteut verwijderde. Ik had te veel productverlies. Daarna overgeschakeld op kwast. Dat ging prima! Wel opletten voor dorpels. Het product gaf kringen... heb de dorpels volledig mee behandeld. Egale uitdroging bekomen zonder kringen... voorlopig wel iets donkerder, maar zeker niet storend. Heel tevreden van het resultaat.

Snelle levering, meer nodig dan verwacht

Prima en snelle levering door 123impregneer. TK8 verwerkt op een kalkstenen muur die eerder geïmpregneerd is. Eenvoudig zelf aan te brengen, maar ik had meer nodig dan voorgeschreven.

Zie boven

Ik had enige vragen. Die werden keurig beantwoord. Bestelling werd snel geleverd en kreeg meldingen over de status hiervan. Ga zo door.

Het is goed afgehandeld

Het is goed afgehandeld bedankt voor de goede service

Snel en goed

Product doet wat het moet

Glass renovator werkte prima op een glazen douchescherm dat vervuild was met kalkresten. Enkele keren moeten toepassen, maar is als nieuw nu.

Kunststof platen weer als nieuw

Gebruikt voor de kunststofplaten die aan ons huis bevestigd zijn. De kleur was vervaagd door de zon en regen. Het is even een karweitje om het netjes in te wrijven (ivm klein reliëf op de platen), maar ze zien er weer als nieuw uit.

Zeer snelle levering, ik heb het helaas nog niet gebruikt omdat we met andere projecten be zig zijn

123impregneer is geweldig

Heel goed bedrijf, binnen 24 uur na bestelling werd het product geleverd, fantastisch .

Betrouwbaar

Snelle levering; goed product

Fijn bedrijven correcte levering, nu hopen dat de inpregneer het gewenste resultaat geeft.

De Vente 1E

7261ST Ruurlo

Over 123impregneer

123impregneer is producent, groothandel en leverancier van impregneermiddelen, reinigingsmiddelen, brandvertragers en producten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland en België. Wij zijn al ruim 30 jaar actief in de markt van impregneermiddelen. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunt u vertrouwen op ons advies. We beschikken over een uitgebreid assortiment impregneerproducten waardoor een snelle levering mogelijk is. We leveren onze producten in heel Nederland, België en Duitsland.