Laden reviews...
65 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les clients apprécient la rapidité de livraison et la clarté des informations. Les commandes arrivent rapidement et bien emballées. Quelques soucis mineurs ont été résolus rapidement. Dans l'ensemble, le service est satisfaisant.
Na advies via de Whatsapp bestel ik het geadviseerde. Helaas wordt er een ander product geleverd dan gevraagd.: de pakbon geeft het juiste product aan, het meegestuurde product is verkeerd: kan gebeuren. Wanneer ik hierover contact zoek via WhatsApp blijk het weekend niet gewerkt te worden. Maandag mailtje ontvangen dat opgelost gaat worden. Dinsdag juiste product en retourformulier ontvangen. Klantwaarde.
21 June 2025
Wim
Hoogezand-Sappemeer
Impregneermiddel besteld en de volgende dag reeds in huis. Goede service
21 June 2025
Bxxxxx
Huissen
Ik heb goede informatie gekregen omtrent een product keuze via de whatsapp functie
17 June 2025
Ingeborg
Sinderen
Prima coating en snel geleverd
15 June 2025
Jw
Bennekom
Snel bezorgt en goed geinformeert. Na 5 jaar plaats ik wel of het werkt haha
11 June 2025
Kevin
Vroomshoop
Snelle en correcte levering.
8 June 2025
michel
3900 - PELT (Overpelt)
Duidelijke site en vlotte verzending.
7 June 2025
'S-GRAVENHAGE
Het product werd wel enkele dagen later geleverd dan voorzien (volgens de boodschap bij de track and trace was het druk bij de transportfirma).
2 June 2025
Jimmy
Glabbeek
Optijd en correct geleverd
31 May 2025
Anton
Helmond
Prima te woord gestaan en snel geleverd.
30 May 2025
Rob
Amstelveen
Ik heb het gebruikt op onbehandeld vurenhout, maar ik zie geen verschil nadat het bespoten is met het impregneermiddel. Vraag me af of het dan wel werkt.
Beveelt niet aan
27 May 2025
Andre
Houten
Zeer gemakkelijk verwerkbaar kwaliteit product waarbij ook de kleur van de schutting opknapt
24 May 2025
Bouke
Leeuwarden
fout van mijn kant zonder enig probleem opgelost. impregneergel voor borstwering makkelijk te verwerken. Mis alleen schoonmaak advies voor gereedschap.
24 May 2025
W.K
Ouddorp
Goed advies , duidelijke communicatie en snelle levering
23 May 2025
Jeroen van Bruchem
LEERDAM
Zeer zeer snelle levering,en een zeer goed product (top)
21 May 2025
Theo
Bemmel
Gemakkelijk aan te brengen met de lage drukspuit. Zoals jullie voorspelden was het verbruik op de betonstenen groter. Zoals we nu, na 3 dagen kunnen zien, werkt het prima en neemt de muur geen water meer op. We hopen dat het zo blijft
18 May 2025
Dongen
top product, gemakkelijk te verwerken met drukspuit, voldeed aan mij verwachting
18 May 2025
Breendonk
Geef de kortingscode maar door aub
10 May 2025
Wim
België
Snelle levering en goede service!
7 May 2025
Malou
IJMUIDEN
Supersnelle levering en goede service.
6 May 2025
Sjeng
VENRAY
Verkeerd besteld, door post verkeerd geleverd vriendelijke uitleg, netjes geld teruggestort gekregen
6 May 2025
P.j.w
Rotterdam
Alles gedaan zoals het moet ,heeft niet gewerkt.
Beveelt niet aan
Uitgeest
16 April 2025
Antoon
Belgie
Goede service en duidelijke informatie, tevens snelle levering
16 April 2025
AJLM