Filter

Waardeloos

Gevel reiniger besteld gebruikt) ziet het verschil niet eens weggegooid geld

Het resultaat is zo als omschreven.

Gebruiksvriendelijk product, snelle levering. Veilig verpakt in een doosje.

Makkelijk , spray klaar. De paarden regendeken voor het eerst geïmpregneerd, heb goede hoop dat de deken nog een seizoen mee kan na deze behandeling. Misschien wel 5 sterren waard maar Ik weet nog niet hoe het materiaal zich zal houden.

S’avonds besteld en de dag er na al geleverd super snel en degelijk vepakt

Snelle levering en service

Goede prijs en snelle levering

Zeer snelle levering

Snel en goed geleverd zoals afgesproken

Snelle levering !

Vervangend product geleverd op eigen initiatief, ivm met niet te leveren bestelde product, ik vind dat een goede zaak. Terugsturen kan altijd nog, je staat niet met lege handen.

eenvoudig en snel bestellen

TK8 impregneermiddel. Eenvoudig besteld, snel geleverd. Makkelijk te verwerken. Opgebracht met gloria 5 spuit.

Snelle levering alles zoals t hoort

Goed geregeld

Snel en niet te moeilijk

vriendelijk en snel

Bestelling geleverd zoals afgesproken.

Fijn dat er een alternatief, met dezelfde product kwaliteit, is opgestuurd. Anders moest ik langer wachten. Top!

Ik ben heel snel geholpen, goed advies gekregen en het juiste product snel ontvangen.

Snellen levering en scherpe prijs

Op de duidelijke website cementverwijderaar besteld. De prijs was erg scherp, geen verzendkosten en de bestelling was de volgende dag in huis.

Zeer snelle levering

Snelle verzending

Bijzonder product wat nergens anders te koop is.

Betrouwbaar

Goede, vlotte aflevering

Prettige zoeken op website, goede informatie van het te leveren product.Kortom prettig zaken doen.

Het product lijkt me goed bestellen ging ook goed . Betalen ging wat ingewikkeld ,verder afwachten gr Jan

Snelle reactie op vragen en snelle levering v goed produkt

26 okt - 12:16 uur vraag per e-mail, over inpregeneren leistenen buitenmuur - 14:04 uur direct antwoord Ventosil dak10 - 14:33 uur nog even gebeld of Prima5 open spuitlans nodig was, of kwast of roller? direct antwoord.neen niet nodig de 1-liter fles heeft standaard een sproeikop. - 14:35 uur Ventosil dak10 met handschoenen on-line besteld. Geen verzendkosten! - 14:39 uur bevestiging order en bestelling wordt verzonden 27 okt - 16:23 bestelling via Post.nl ontvangen Geweldige service ennuh idd vóór 15:00 besteld, de volgende dag in huis. Chapeau. PS vanmiddag 28 okt mijn gevel ermee geïmpregneerd. Goed dekkend en wij zijn klaar voor de winter

Prettig contact, goed advies en snelle afhandeling!

Prettig contact, goed advies en snelle afhandeling!

Perfekte Abwicklung, gerne wieder.

Perfekte Abwicklung, gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

1E Spoorstraat