Mooie kunst

Beste Jacky , ik heb nu 9 van uw felgekleurde kunstobjecten in mijn woonkamer staan in een witte muur met ingebouwde nische’s . Ik vindt dat prachtig Mvg Ghys Dirk

Ik ben blij gemaakt

It was a fantastic workshop

I got a workshop for my birtday at Jacky’s place to create my own art. It was a fantastic experience to see how my mouse started as a little bear and becane my own creature. I was not finished so I received some material from Jacky to finish it at home. I am looking forward to paint it in all different colours like Jacky does.

Geweldig!!

Zaterdag 15 januari jl tesamen met mijn dochters een workshop beelden maken gedaan. Fantastisch hoe wij werden begeleid in het proces om een beeld te creëren. Jacky is zeer transparant en er heeft totaal geen probleem mee dat er foto’s werden gemaakt en om ons de geheimen van de smid te vertellen. Aanrader.

Beautiful art und excellent service

see above

Fijne Webshop

Beeldhe besteld en alles is keurig afgehandeld. De bevestiging, levering en verpakking. Alles zeer professioneel. Aanbevolen !!

Alles heel goed verlopen , vlugge levering zeer mooi beeldje

Lovely

I bought my first colorful whimsical sculpture in Koblenz. I adored it so much I came home and immediately bought 3 more. I am so excited and proud to have them in my home. It was easy to order and appeared to ship within hours.

Super mooi kunstwerk en goede levering!

Schitterend kunstwerk en levering was snel en veilig. Alles goed verpakt!

Top, snelle levering en fantastisch leukk beeldje

Ík was blij verrast met de snelle levering een dag eerder als verwacht. De verpakking was keurig en de binnendoos is helemaal leuk precies zoals op de site. Stanley zat goed in het piepschuim ingepakt en na het uitpakken kon het genieten beginnen. Stanley staat nu te schitteren en ik geniet er dagelijks van.

Geweldige kunstenares met originele kunst waar je vrolijk van wordt.

Ik ben verslaafd aan de vrolijke en kleurrijke dieren van Jacky. Ik heb bijna de hondenfamilie compleet, gelukkig is t bijna kerst ! ;)

Mooi product en correct geleverd

Ik heb reeds andere figuren besteld en ze zijn allemaal even mooi. De grootste is onze giraf. Deze staat mooi te pronken.

uitstekend

Gister besteld vandaag in huis, Keurig verpakt in een vrolijke doos ,daar wordt je al blij van. Altijd een bedank kaartje erbij . Mooie kleurrijke beelden.

Kleurrijke , perfecte ervaring

De info die we kregen en het direct beantwoorden van vragen, hebben we als positief ervaren. De beelden werden snel en perfect ingepakt, verzonden. Onze 2 huisdieren fleuren onze kamer naar volle tevredenheid, op!

Met spanning gewacht op de mooie kunst!

Op mijn specifieke vraag aan Jacky kreeg ik heel snel een leuk antwoord dus heb ik Morris snel bij Jacky besteld. Het pakje is snel en keurig verpakt verzonden inclusief een leuke kleurige kaart. Ik ben er super blij mee en kom hier zeker nog terug.

Bestelling snel geleverd, keurig verpakt, ben er super blij mee.

Pakjesochtend!

Binnen een paar dagen een grote doos ontvangen met vier kleinere doosjes en een persoonlijke kaart. Geweldig! Heerlijke pakjesochtend met het uitpakken van vier beeldschone kleurrijke miniatuurtjes die nu samen met een eerder gekocht exemplaar een feestje vieren in onze vitrinekast. Een genot om naar te kijken.

Wat een heerlijke vrolijke kunst

Zo blij met Morris, nadat ik Django al in mijn bezit had. Weer een prachtig kunstwerkje van Jacky Zegers

Snel, prachtig verpakt en nu genieten van de vrolijke kunst.

Genieten!

Snelle bezorging, zeer goed verpakt

beeldje gekocht rechtstreeks via de website, snelle bezorging en een hele fijne communicatie rondom de aankoop en bezorging!

Leveringen geweldig gelopen.

Leveringen netjes verpakt, snel en top verlopen.

Tijdig verzonden en goed ingepakt.

Fijne service, snelle bezorging in fantastische verpakking!

Ons bestelde beeld werd snel bezorgd in een fantastische verpakking, samen met een kaart van Jacky Zegers

Onze aankoop kwam met een beschadigd pootje aan en Jacky heeft er alles aan gedaan om dit recht te zetten. Geweldige service!

Great project

Making the small dog is a great way to start understanding some areas of making art.

42 Utrechtsestraat

Arnhem 6811 LZ