Super mooi beeldje en super snel in huis!

Super mooi en snel bezorgd. Top!

Alles was perfect geregeld

Goede overzichtelijke website, snelle levering, mooie kleurrijke doos, en een stevige verpakking. En na het uitpakken een heel erg blije partner. Zij vindt het prachtig en ik ook. Dankjewel Jacky.

Snel geleverd en netjes verpakt . En ziet er prachtig uit.

Bestelde werd op het juiste moment geleverd en zeer goed verpakt

Echt een geweldig kado

Het uitpakken, het kado was voor iedereen fantastisch. En oma die het kado had gegeven, was helemaal blij, bedankt!

exceptional

I have had a couple of other colour figures from Jacky and found them to be so well made, fun and colourful. Just bought Hugo for my partners birthday as he has Rix and Boris, they look so good together. Had no trouble with delivery due to Brexit, less than a week from order date to delivery. The website is easy to navigate with lots of pictures of these colourful sculptures. They bring a smile to your face particularly during these difficult times.

Mooie beelden goede snelle service

Mooi beeld goede snelle service super verpakt

Vorig jaar een hondje gekregen van mijn zus als cadeau voor mijn nieuwe huis. Ik vind de kleuren prachtig de vormgeving geweldig. Een al blijheid.ik wordt hier happy van. Dank je wel. Jacky.

Snelle levering, goed verpakt. Super leuk beeld.

Ik heb al een aantal giraffes maar de kleine wilde ik toch echt ook in huis hebben

Gewoon top

Duidelijke site met omschrijvingen. Keurig ingepakt met persoonlijk kaartje erbij.

duidelijke en juiste info over verzenden en bestellen. aankoop zoals verwacht

Mooi product, snel geleverd

Mooi product, snel geleverd

Gezellige beeldjes en prima service

We hebben 2 beeldjes besteld, Jill de giraffe en Harrie de hond. De beeldjes zien er net zo uit als op de site. Mooie kleuren, snel geleverd en goed verpakt. Ook de verpakking is erg kleurrijk.

Mooi ontwerp

Zoals omschreven en mooie kleuren. Snelle levering en mooi verpakt!

Prachtig beeld. Super snel geleverd en veilig verpakt, kan niet breken. Beeld in een prachtige doos verpakt.

duidelijke website, snelle levering en beeldige kunst

De website is erg overzichtelijk. Bestellen gaat dan ook makkelijk. De levering was erg snel (1 werkdag). Mijn beeld zat in een prachtige doos en zat goed verpakt, ook in de uiteindelijke verzenddoos. Het beeld zelf is geweldig, echt om vrolijk van te worden!

Leuke ervaring

Voor mijn dochter de hond Rix online gekocht. De volgende dag was mijn bestelling al binnen. Heel leuk verpakt in een kleurrijke doos. Mijn dochter was er heel gelukkig mee. Leuke hond in bonte kleuren, waar je echt blij van wordt. Zeker de moeite waard om de site eens te bezoeken, als je een leuk cadeau zoekt.

Super tevreden!

Ik heb het hondje Stanley donderdags bestelt via internet. Kreeg direct een mail met een bevestiging dat het pakje zaterdags zou worden afgeleverd. Heb het pakje inderdaad zaterdags ontvangen. Het was feestelijk verpakt. Alleen al van de verpakking werd ik vrolijk, laat staan van het hondje. Ben er super blij mee!

Exact zo als wij het haden verwacht.

wij hadden al verschillende werken van haar gezien dus ik dacht dit is een mooi cadeau voor mijn vrouw haar verjaardag.

Uitstekend!

Snelle bezorging. Volgende dag. Prachtig product! We zijn er erg blij mee. Straalt positiviteit uit! Dank.

Weer geweldig en met liefde verzorgd.

Jammer dat we het hele huis niet met haar kunstwerken vol kunnen zetten.

Geweldig!

Zie ook mijn bericht op Twitter.

42 Utrechtsestraat

Arnhem 6811 LZ