Laden reviews...
16 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de snelle en betrouwbare service. De containers worden netjes geleverd, waterpas geplaatst en schoon afgeleverd. De prijs-kwaliteit verhouding is gunstig. De ervaringen benadrukken een vlotte coördinatie en professionele afhandeling.
Nieuwe container besteld. Zeer snelle en professionele levering. Mijn complimenten aan de chauffeur, hij was keurig op tijd en heeft hem netjes gelost.
24 June 2026
Martijn
Axel
20 ft nieuwe geisoleerde container super strak met sandwichpanelen, geleverd door chauffeur die achteruit met oplegger onze doodlopende weg met 2 bochten in kwam en de container op de centimeter achter een stroomkast op de betonnen plaat plaatste, zeer onder de indruk, petje af.
5 June 2026
Erik Smits
Wânswert
Vriendelijke chauffeur die de container op de cm nauwkeurig waterpas horizontaal heeft geplaatst. Ook goed op tijd niks op aan te merken
Hans
Abcoude
Een prachtige gloednieuwe container geleverd waar onze spullen veilig staan opgeslagen tijdens de verbouwing. Is vanaf de weg niet te missen dus een containerslot is wel aan te raden.
Mart Fontein
Vriescheloo
Prettig!
Ad
Heukelom
Vriendelijk te woord gestaan en binnen 10 minuten de juiste container geregeld tegen een acceptabele prijs.
Gerrit
Heinenoord
Aanvraag verliep snel, informatie duidelijk, levering cf afspraak. Container zag er keurig uit. Ik ga verbouwen, huis moet grotendeels leeg, maar op deze manier hou ik mijn spullen bij de hand en hoef ik niet heen en weer te rijden naar een opbergbox
Richard
Deventer
Voor mij zijn er twee dingen van belang: Is de container in goede staat en wordt deze op de afgesproken tijdstip gebracht. Beide zijn bij jullie prima op orde.
31 January 2026
Hugo Jager
Oosterbeek
Vlotte contacten, snel geregeld, keurig geplaatst!
30 January 2026
Simon
Kootwijkerbroek
Via de website een container gehuurd. Deze is keurig geleverd en geplaatst. Zelfs waterpas neergezet. Ook de container is schoon en netjes.
29 January 2026
Leo
Krimpen aan den IJssel
Goed advies betreffende de meest geschikte container. Afspraken en communicatie betreffende moment en plek van levering perfect verlopen. Staat van de container prima. Afleveren/plaatsen van de container geweldig vakkundig. kortom, Brinkbox is echt aan te bevelen!
28 November 2025
Richard
Duiven
We hebben een container gehuurd voor de opslag van onze spullen i.v.m. een verbouwing. De container moest op ons terrein komen, achter de dijk. Het was even spannend of dat mogelijk was. Uiteindelijk is het gelukt, alle eer voor de chauffeur die werkelijk een kunststukje geleverd heeft (in de stromende regen). We zijn er enorm blij mee!
12 October 2025
Victor
Wamel
Komt de afspraken na wat er afgesproken is . En anders zoeken ze voor een oplossing echt een aanrader voor iedereen.
9 October 2025
Willem
Nijkerk
De zeecontainers zijn ideaal voor onze spullen in op te slaan. Ook in de winter heel prettig. Factuur per mail zou ik graag ook met een betaalknop via ideal willen hebben.
8 October 2025
Rini
Deventer
Al langere tijd klant bij Brinkbox. Goede kwaliteit, snel schakelen en nette prijzen.
21 August 2025
Wouter van Vliet
Herwijnen
Klantenservice gebeld, die heeft hard haar best gedaan om nog een gaatje te vinden voor 1,5 dag later en dat is gelukt. Snelle levering en met een kraan precies waar we hem hebben wilden. Ideale opslag.
20 August 2025
Jorit
Wageningen
Alles is zonder problemen en goede communicatie verlopen.
3 July 2025
Kars
Emmeloord
Concurrerende prijzen en uiterst vriendelijk. Prima medewerking. Zeer tevreden.
2 July 2025
Rob
Abbenbroek
Fijne organisatie, snelle reactie bij aanvraag, snelle en goede aflevering van de containers. Tegen zeer betaalbare prijs!
2 July 2025
Edwin
Den Haag
Complimenten voor de fijne en snelle levering. Dit was namelijk de tweede keer dat we een container bij jullie hebben besteld. De chauffeurs zijn super vriendelijk & professioneel - het plaatsen van de container op de grond verliep iedere keer vlekkeloos.
27 June 2025
Keparts
Cuijk
Nette container hier besteld, kreeg een kleine week van tevoren een belletje en mail wanneer de container zou komen (Bij het bestelproces geef je een week aan wanneer je de container wil hebben. Op de dag kan ook maar dan is transport duurder) Dag van tevoren werd het tijdstip gecommuniceerd en de chauffeur belde ook nog van te voren. Prima communicatie en staat goed op z'n plek.
3 May 2025
Gatze
Boslward
voor wat opslag van materialen hebben wij bij Brinkbox een 20ft container besteld. De communicatie verloopt erg goed en de container is binnen een week geleverd.
19 February 2025
Gerwin
Heerde
Gewoon een mooie schone en ruime container voor het geld.
29 January 2025
Chris
Almere
Vanaf mijn eerste vraag goed geholpen. Snelle reactie en heldere uitleg. Container op de afgesproken dag keurig afgeleverd. Complimenten voor de chauffeur van Top.
17 January 2025
Juliën