Hoi Ine, Wat vervelend dat het plantje dat je hebt ontvangen niet aan je verwachtingen heeft voldaan. π Wij kunnen niet ieder plantje op de centimeters meten, maar doen ons best wel de mooiste uit de kas te pakken voor al onze klanten. Hopelijk is jouw plantje wel erg mooi en kun je hem nemen zoals hij is. Bij een goede verzorging gaat jouw plantje zeker nog groeien en natuurlijk ook met de voedingsspray die je erbij hebt gekocht. Fijne dag π Groene groetjes, Romana van Plantasy
Hoi Jan, En dat is hoe we het willen π Bedankt voor je beoordeling en je support! Groene groetjes, Romana van Plantasy
Hoi Klaas, Blij om te horen dat plantjes nog heel zijn gebleven! Veel plezier met je planten en hopen je nog eens terug te zien! π± Groene groetjes, Romana van Plantasy
Hoi Emilie, Yaaay! π Wij zijn erg blij dat alles goed verlopen is! Dankjewel voor je lieve beoordeling! π± Hartelijke groetjes, Romana van Plantasy
Hoi Helma, Wat leuk om te horen, dat is hoe we het graag zien π Bedankt voor je tip! Dit gaan wij op onze nieuwe flyers met de bestelling meesturen. Bij ons in de kwekerij worden de planten goed verzorgd, maar een badje na de reis vinden ze wel prettig! Groene groetjes, Romana van Plantasy
Hoi Karin, Fijn om te horen dat alles goed en naar wens is verlopen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor een beoordeling. Dit waarderen we zeer π Hartelijke groeten, Romana van Plantasy
Hoi Janwillem, We zijn super blij met jouw beoordeling als een van onze trouwste klanten. Bedankt voor je support en veel plezier met je planten. π Groene groetjes, Romana van Plantasy πΏ
Hoi Brenda, Bedankt voor je lieve review! π Leuk om te horen dat ze een mooie plekje hebben gekregen. Veel liefs, Romana van Plantasy.
Hoi Carola, Bedankt voor je review! Stuur ons gerust een foto via de mail van het plantje dat je nu hebt en welke je graag zou willen wensen. We kunnen er vast samen uitkomen! πΏ Groene groetjes, Romana van Plantasy
Hoi Amber, Goed om te horen dat we duidelijk zijn, hier werken we hard aan! Geniet van je nieuwe groene vriendjes π± Groene groetjes, Romana van Plantasy πΏ
Hoi Corry, bedankt voor je lieve beoordeling, wat leuk dat je de planten aan je zoons cadeau gegeven hebt. Hier worden we blij van π Groene groetjes, Romana van Plantasy πΏ
Bedankt voor je beoordeling! πΏ Op onze website kun je alle informatie over de planten ook in het Nederlands terug vinden. Als je nog andere vragen aan ons hebt kun je ze altijd via de mail of chat stellen. Wij zijn ook in het Nederlands beschikbaar. Veel liefs, Romana van Plantasy
Hi β¨Karin, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat een van de plantjes niet zo naar wens was. Voel je daarom vrij om een berichtje te sturen naar onze klantenservice info@plantasy,life met een foto, we helpen je graag met een passende oplossing te vinden!π Groene groetjes, Romana van Plantasy
Hoi Jenny, blij om te horen dat je blij bent met de plantjes! Geniet van je nieuwe groene vriendjes π± Groene groetjes, Romana van Plantasy
Hoi Carla, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat de planten niet helemaal naar je verwachting waren. Voel je vrij om een berichtje te sturen naar info@plantasy,life met een foto, we helpen je graag met een passende oplossing te vinden! Groene groetjes, Romana van Plantasy
Hoi Agus, Bedankt voor je review π Dat is wat wij ook zo fijn vinden! We zien je graag nog een terug in de toekomst! Groene groetjes, Romana van Plantasy
Hoi Wilma, En dat is hoe we het willen π Bedankt voor je review en je support! Groene groetjes, Romana van Plantasy